Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Mnie to nie przekonuje. Tak jak wspomniałem, chwytam za bezprzewodową myszkę, klikam ikonkę na pulpicie i gram na 65". Po co mi więc dodatkowy dashboard? Zobaczymy, jak to zaimplementują, ale jeśli ma to być tylko nakładka, to w tle tak będą mielić usługi, procesy i aktualizacje Windowsa 11. IMO żeby to miało sens, system musiałby bootować się jak SteamOS czy Bazzite - być zoptymalizowany pod gry, mieć mniej telemetrii, mniej śmieci i dawać najwyższy priorytet procesom gier. No i kwestia Quick Resume. To jest świetny feature Xboxa, wracasz do gry w kilka sekund dokładnie tam, gdzie skończyłeś. Jeśli MS naprawdę chce zrobić z PC konsolę, to prawdziwym gamechangerem byłoby właśnie coś takiego. -
Przez KiloKush · Opublikowano
To już w ogóle była patologia. Nawet najgorsze rudery wtedy poszły. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Widzę, że dawne straszenie Kaczora kondominium nadal istnieje i ma wzięcie. Dziś Prezydencik będzie mieć gadane o 20:00 czyli tzw orędzie jaśnie panującego Prezydenta. Zapowie weto i tyle będzie z jego gadania, on już ma to ukartowane, Jarek powiedział co ma z tym zrobić. Mnie to nie dziwi, od dawna wiadomo jak oni działają. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Mam rozumieć że w tym roku tylko Wolverine jest exem? -
Przez galakty · Opublikowano
Teraz jest luksusowo w porównaniu do BK2%
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi