Vulc 2 238 Opublikowano Czwartek o 09:31 Opublikowano Czwartek o 09:31 (edytowane) Już w nocy z czwartku na piątek kolejna edycja The Game Awards, gdzie już na pewno zapowiedziany zostanie HL3, a sama impreza obfitować ma w niesamowite reveale nowych gier. A tak na serio, każdy wie czego się spodziewać. Transmisja jak zawsze w nieco hardcorowych, nocnych godzinach - start w piątek 12 grudnia o 01:30. Całość ma być poprzedzona 30-minutowym materiałem wprowadzającym. Pełna lista nominacji w linku poniżej. https://thegameawards.com/nominees Prowadzić galę będzie, jak zawsze, the one and the only: Spoiler Edytowane Czwartek o 09:35 przez Vulc 4 1
Phoenix. 4 964 Opublikowano Czwartek o 09:35 Opublikowano Czwartek o 09:35 https://www.ppe.pl/news/392214/tomb-raider-legacy-of-atlantis-wycieka-piekna-lara-croft-sa-tez-screeny-z-gry.html 1
Vulc 2 238 Opublikowano Czwartek o 09:39 Autor Opublikowano Czwartek o 09:39 Z tego co na pewno powinno się pojawić, oprócz właśnie Tomb Raidera, interesuje mnie dość mocno Control Resonant, które ma nadzieję okaże się grą, a nie jakimś widowiskiem TV, o czym też krążą plotki. Wracając do Tomba, liczę na to, że gra wróci do korzeni serii. Nowa trylogia, patrząc z perspektywy czasu, była dla mnie rozczarowująca pod wieloma względami.
Lypton 970 Opublikowano Czwartek o 09:46 Opublikowano Czwartek o 09:46 (edytowane) Czekam tylko na zapowiedź nowej gry Lariana. A TGA People's Choice Award to podręcznikowy przykład, że ludziom nie powinno dawać się głosować - dwie chińskie, darmowe gachy wyprzedziły Hadesa II, DS2: On The Beach i KC: Deliverance 2. Edytowane Czwartek o 09:47 przez Lypton
Vulc 2 238 Opublikowano Czwartek o 09:59 Autor Opublikowano Czwartek o 09:59 (edytowane) Takie gale zawsze były w dużej mierze farsą, choćby wrzucanie Clair do kategorii indie. To jest show, do którego trzeba podchodzić z dużym przymrużeniem oka. Larian, zdecydowanie, to już wspominałem w innym wątku. Osobiście wolałbym coś innego niż Divinity. No, ale to raczej będzie Divinity. Tych chińskich produkcji z Players' Voice nawet nie znam, prócz Genshina. W sensie słyszałem o nim i na tym się kończy moje zainteresowanie. Edytowane Czwartek o 10:02 przez Vulc
Reddzik 2 846 Opublikowano Czwartek o 10:01 Opublikowano Czwartek o 10:01 LEAK, czytacie na własną odpowiedzialność, nie odpowiadam za bezmyślne psucie sobie zabawy w środku nocy ewentualne przeglądanie na porannej kawuni. Spoiler 1
musichunter1x 1 374 Opublikowano Czwartek o 10:10 Opublikowano Czwartek o 10:10 Tylko raz, kiedyś oglądałem i stwierdziłem że nigdy więcej, bo to strata czasu i zdrowia. Tak czy inaczej: 8
ODIN85 3 598 Opublikowano Czwartek o 10:35 Opublikowano Czwartek o 10:35 To ma być remake 1 a nie nowa gra.
Lypton 970 Opublikowano Czwartek o 10:37 Opublikowano Czwartek o 10:37 (edytowane) Remake to w zasadzie nowa gra. Zwłaszcza w przypadku tytułu już 30-sto letniego. Edytowane Czwartek o 10:51 przez Lypton 1
JeanPepin 334 Opublikowano Czwartek o 10:45 Opublikowano Czwartek o 10:45 A coś wam wiadomo czy jakieś konkrety mogą być nt. tego niby remake Black flag ? Gdzieś się pojawia info o marcu ale 0 konkretów nic nie widziałem a w takiego remake porządnego bym pograł tej części
KamcioGF 78 Opublikowano Czwartek o 10:58 Opublikowano Czwartek o 10:58 54 minuty temu, Reddzik napisał(a): LEAK, czytacie na własną odpowiedzialność, nie odpowiadam za bezmyślne psucie sobie zabawy w środku nocy ewentualne przeglądanie na porannej kawuni. Pokaż ukrytą zawartość Bardziej wygląda jak lista życzeń. Na takich pokazach zawsze są głównie indyki, kilka gier aa i jedna aaa. Każdy wydawca, który wie, że na jego grę akurat czeka masa ludzi robi własny pokaz lub jak R* wrzuca tweeta na odpierdziel i pora na csa 1
Vulc 2 238 Opublikowano Czwartek o 11:05 Autor Opublikowano Czwartek o 11:05 Bardziej to wygląda na radosną twórczość internetową, a nie listę życzeń. Nikt, kto miał styczność z takimi wydarzeniami, nie powinien mieć zbyt wysokich oczekiwań. To się ogląda w celach rozrywkowych. Jak akurat ktoś ma środek nocy wolny. 1
ODIN85 3 598 Opublikowano Czwartek o 11:06 Opublikowano Czwartek o 11:06 Ja mam wolne ale jednak będę spał 1
Vulc 2 238 Opublikowano Czwartek o 11:06 Autor Opublikowano Czwartek o 11:06 Ja tez mam wolne i możliwie, że obejrzę.
dawidoxx 987 Opublikowano Czwartek o 11:35 Opublikowano Czwartek o 11:35 58 minut temu, ODIN85 napisał(a): To ma być remake 1 a nie nowa gra. Czytając twoje posty to aż się chce iść na 2
Necronom 443 Opublikowano Czwartek o 11:45 Opublikowano Czwartek o 11:45 Na nic nie liczę, całego nie będę oglądać. Ale może coś z remaku Silent Hilla pokażą.
ODIN85 3 598 Opublikowano Czwartek o 11:45 Opublikowano Czwartek o 11:45 10 minut temu, dawidoxx napisał(a): Czytając twoje posty to aż się chce iść na Kremówki? 1
Godlike 906 Opublikowano Czwartek o 12:17 Opublikowano Czwartek o 12:17 A tam Lara Srara, nowego Total Wara chce, najlepiej historycznego
Pavel87 714 Opublikowano Czwartek o 13:36 Opublikowano Czwartek o 13:36 Jest dużo plotek, domysłów, przecieków, z chęcią zobaczę nową Larę, liczę też na coś od CDPR (podobno nowy DLC do Wiedźmina 3) i może jakiś nowy trailer GTA VI. Co do samych gier to nowy God of War, Divinity Original Sin III (?), dużo się mówi, zobaczymy. Oby to nie był z dużej chmury mały deszcz Oglądać na żywo nie będę na pewno, sprawdzi się rano na spokojnie 1
JeanPepin 334 Opublikowano Czwartek o 13:39 Opublikowano Czwartek o 13:39 Taa rockstar na game awards
ODIN85 3 598 Opublikowano Czwartek o 13:56 Opublikowano Czwartek o 13:56 Max 3 misje na 90min. Nikt nie zainwestuje więcej kasy na takiego starocia.
Pavel87 714 Opublikowano Czwartek o 14:10 Opublikowano Czwartek o 14:10 28 minut temu, GeForce napisał(a): DLC to Wiedźmina 3. Na 5 albo 40h,obojętne. Dam im nawet 200 zł. Ja tak samo 12 minut temu, ODIN85 napisał(a): Max 3 misje na 90min. Nikt nie zainwestuje więcej kasy na takiego starocia. Nawet jeżeli to i tak bierę na premierę 1
oldfashioned 564 Opublikowano Czwartek o 14:15 Opublikowano Czwartek o 14:15 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): Max 3 misje na 90min. Nikt nie zainwestuje więcej kasy na takiego starocia. Jestem ciekawy skad taka pewnosc, bo logika biznesowa w zaden sposob nie broni takiego podejscia. Po X latach maja X materialu/odrzuty z innych produkcji na zrobienie czegos wiekszego. Maja ogromny rynek, ktory jak nawet tutaj na forum widac > chetnie rzuci gruba kase (wieksza niz kiedys za podstawke) za ten dodatek. Jakby teraz zrobili dodatek na 40h zabawy, to by mogli spokojnie krzyczec 300 pln i ludzie by to kupili. Ba, ten dodatek mialby szanse konkurowac o topke na listach sprzedazowych. 2
Rekomendowane odpowiedzi