Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trailer spoko, ale mam delikatne obawy co do systemu walki i ogólnego art designu. Zdecydowanie bardziej podobało mi się znane z jedynki "przenikanie" światów, tutaj wyraźnie widać, że twórcy odpinają cugle. Czekamy.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To będzie Control 2, czy to jakiś spin-off?

Walka z tym wielkim młotem z sześcianów wygląda jakoś tak ch....o. :/ 

Ani to reboot DMC, ani InFamous...  Za bardzo mi się tu miesza typowe si-fi z jakimś odjechanym wuxia fantasy. 

Ja wiem, że jedno uniwersum, że cienie w Alanine... ale cienie były bardziej stylowe, a pierwszy Control też trzymał bardziej klimat hard sci-fi czy innego Fringe... 

Edytowane przez Zas
Opublikowano
18 minut temu, Zas napisał(a):

To będzie Contrrol 2, czy to jakiś spin-off?

To i to w zasadzie:

Designed as both a sequel and a new entry point, CONTROL Resonant elevates the series’ signature action, atmosphere, and mystery into its most ambitious scale yet.

Kontynuuje fabułę, ale równocześnie ma być przyjazny dla nowych graczy.

Opublikowano
36 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ciekawe czy przebiją tą misję:lovin:

Tak, to była świetna misja,a ta muza wpasowała się idealnie. :) Też jestem ciekaw, czy znowu dostaniemy taką zabawę fizyką i destrukcją otoczenia. Brakuje mi tego w grach, a Control pokazał, jak dobrze można to zrobić. 

Opublikowano
6 minut temu, MrKetiw napisał(a):

Control był świetny ale to mi się zupełnie nie podoba :/ 

Mam podobne wrażenie, pocieszam się tylko tym, że w przypadku pierwszego Control i jego zapowiedzi było podobnie...

Opublikowano

Młot będziesz mógł zmienić na np. podwójne ostrze:

• Confirmed sequel to the first game Coming to PS5, Xbox and PC in 2026
  • "Biggest game" Remedy has ever made
  • Open-ended action RPG set in a "modern yet paranaturally ravaged Manhattan"
  • New story and "fresh entry point" into the series, don't need to have played the first game, but returning players will recognize things
  • You play as Dylan Faden (Jesse's brother), deployed by the FBC at the height of a supernatural crisis
  • Dylan is searching for Jesse and redemption, may have a connection to the chaos Explore "expansive zones" across the city Branching missions, encounters and events to tackle in any order
  • World is "alive, strange and replayable", discoveries that reward curiosity and exploration
  • Progression system lets you shape combat styles, exploration, supernatural powers, buffs, weaponry etc
  • Aberrant: New melee weapon that transforms - giant hammer, dual blades, and more