ODIN85 5 310 Opublikowano 21 Sierpnia Autor Opublikowano 21 Sierpnia Godzinę temu, azgan napisał(a): Nie ma już i w Żabce też wycofali https://ithardware.pl/aktualnosci/steam_koniec_fizycznych_kart_podarunkowych_valve_oszustwa-51616.html W Kinguinie są.
galakty 5 467 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Godzinę temu, lukadd napisał(a): Jak dotąd nie, ale jeszcze jakiś czas temu to chyba nawet polską kredytówką można było płacić, z 2 lata temu czy jakoś poblokowali te proste płatności. Normalnie grać można nawet na polskim koncie jak tureckie podpięte obok na konsolce. Ale jak jak teraz ludzie płacą to musiałbym się zapytać czy wystarczy tylko "zdrapki" kody online na Turcje kupić i doładować czy coś jeszcze trzeba. Ja za mało gram na konsoli, aby mieć takie konto, ale ci co mają PS jako główną platformę to często mają i to na kilka regionów konta, bo są różne promki, nawet na USA potrafią dobre się trafiać A myslałem że na głównym koncie tak można, to sorry jestem zbyt leniwy na kilka kont
ODIN85 5 310 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Edytowane 7 godzin temu przez ODIN85
Zdzichon 99 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dużo jest tego łażenia między wyścigami? Da się to pominąć? Tęsknię za czasami kiedy w wyścigach po skończonym wyścigu można było po prostu zacząć następny.
Rekomendowane odpowiedzi