Highguard
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
@Sidr Ta Panam jakaś do siebie nie podobna Czy ja wiem czy taka prymitywna, od taka naburmuszona wiecznie ta Panam "a bo to a bo tamto", trudno z niej wydobyć ta potulną kotkę. Wiecznie coś sapie i się wnerwia a potem przeprasza. Typowa baba. Już bardziej lubiłem Judy chociaż ona tez taka, no ale chociaż wiadomo czemu Ogólnie biorąc pod uwagę gdzie dzieje się akcja gry to w sumie zachowanie Panam jest zrozumiale, szczególnie ze dostała już po dupie nie raz. W grze powinno dać się z Panam tak dogadywać żeby na koniec faktycznie się wyluzowała przy nas i poczuła znowu "wolna". No ale z drugiej strony to CP i Night City, do tej gry i świata nie pasują happy end'y. Najbardziej mi do gusty przypadły Misty i Evelyn Parker. Fajne tez były Alt i Claire. Ależ ta gra jest dobra jak sobie to wszytko przypominam -
Przez bergercs · Opublikowano
Jaecoo J7: Karol Walczak edSpsontro7h6ao1fi:1a232mtam20 1mhzm c25fy 41s4tu02cu4n7t318 · Taka sytuacja: Podjechałem pod dom, 2 dzieci w środku, wyszedłem z auta żeby cos tam zabrać a Jaecoo zaczął trąbić, wiadomo dzieciaki w aucie. Ale nawet po odpaleniu samochodu wciąż trąbił przez godzinę (wpadł w tryb minuta przerwy 6 klaksonów i tak bez przerwy). Postanowiłem się przejechać i mimo jazdy wciąż trąbił Zadzwoniłem pod nr tel który jest umieszczony na przedniej szybie i była nawet szybka reakcja serwisu. Ostatecznie stanęło na tym że przyjedzie laweta i zabierze następnego dnia do serwisu. A auto cały czas trąbi… Miał ktoś podobną sytuację ? Rafał Michalik Gwiazda grupy Odłącz może akumulator na 15 min Pawel Schwarz Rafał Michalik wywali wszystkie błędy Kamil Radomski Odłącz akumulator i po sprawie Mariusz Konieczny Obiecujący współautor Żółty bezpiecznik wyciągnij na chwilę Rajmund Z-zębowa Gwiazda grupy Odpowiedź brzmi - ktoś miał Za 500 zł nauczę korzystać z wyszukiwarki postów na naszej grupie! Marek Jasiński Te samochody mają swoje życie wewnetrzne (żeby nie było - też mam J7) Sławek Mały Marek Jasiński zgadza się!! Mój odpiernicza nieskordynowane tańce z klapa bagażnika. Np: podchodzę do gościa od tyłu otwieram go z kluczyka bo chce podładowaća a że trzymam go dość w ciasnym garażu to żeby się odblokowal samoczynnie to musiałbym podejść do drzwi kierowcy więc otwieram z pilota , po czym otwieram klapkę ładowania a jeba....c otwiera mi klapę bagażnika!ha i o co mu chodzi?:))) zdążyło się to kilka razy wcześniej ale nie powiązałem czynności . Lubi sobie też z czapy pomrugac awaryjnymi potrabic generalnie potrafi mnie spienić:)))))) Krzysztof Kukuć Gwiazda grupy otwórz maskę , po prawej stronie ( strona kierowcy ) masz skrzynkę z bezpiecznikami - otwórz ja , masz tam taki w żółtej obudowie duży - zwany powiedzmy transportowy wyciągnij na 30 sekund Karol Walczak Autor Rozwiązanie: Odłączyć klemę - z akumulatora na 5 min. Po tym zabiegu wszystko wróciło do normy. Krzysztof Jankowski Najbardziej zasłużony współautor Z moją żoną jest podobnie. Tylko jej nie odłączysz napięcia Marek Wądołowski Ja miałem dokładnie taka sytuację. Na szybko odpiąłem głośniki gdyż byłem w trasie a on trąbił. Na następny dzień rano po podpieciu dalej trąbił. Szykowałem już się na serwis ale trochę większa siłą potraktowałem klakson. Po podpieciu głośników spokój do dziś. ********************* MG HS II Cd nt czujników z wczoraj: Dawid Milian Taxi ptoerSosdnuac733l98mloz22jal9i70010it9lcr5 ih66 fiaWffmo1a1: · Pytanie do użytkowników. Czy u Was tez z opóźnieniem działają tylne czujniki cofania. Dobrze ze mam hak i na miescie czujniki nie wykryły mi betonowego śmietnika i uderzyłem hakiem.. Zbigniew Obara Czujniki cofania to nie wszystko, jeszcze potrzeba trochę wyobraźni, uwagi i zdrowego rozsądku. / to po kiego uja te czujniki/ Teresa Rybka U nas z opóźnieniem. Nie piszczał nawet przy najechaniu w bramę podczas cofania. I bęc, lampa stłuczona ***************** I zajrzałem na grupę BYD Seal U DM-i (kto im te nazyw wymyśla): Marcin Jabłoński · Obserwuj dSseprntoo09gt2hg 40ynco91l t5fgf211:za2i8itm g6llsf4612m1a1 · Czy u Was w Seal U-Dmi zawieszenie też jest tak twarde że jazda nawet z prędkością 10km/h po nierównościach powoduje że chce urwać głowę? Wiedza z serwisu BYD: nie ma żadnych zabezpieczeń transportowych i nie ma możliwości przestawiania twardości zawieszenia z poziomu użytkownika Pogromca Mitów Jedni piszą twarde inni że miękkie i jedni i drudzy mogą mieć rację. Jak wyczytałem z autralijskich artykułów od marca 2025 na skutek wcześniejszych uwag klientów że zawieszenie jest za miekie wprowadzono zmodyfikowane tj.utwardzone zawieszenie i osobiscie uwazam ze jest troche za twarde ale fakt temperatura tez robi swoje. Przemysław Witold Müller Dziwne stukanie już ogarnąłem ale to zawieszenie twarde? Nie mega miekusio 30k km na karku i nic. Aaa i ciśnienie 2.7 proponuję Czesław Pluszczyk Przemysław Witold Müller jak wyeliminowałeś stukanie , bo u mnie stuka od początku i do tego jeszcze mam na tylnej kanapie masażer Typ Ukradkiem Ja mam trochę podobne odczucie. Trochę, bo mimo że zawieszenie wydaje się ogólnie miękkie to dużo gorzej zachowuje się na mniejszych nierównościach drogi czy progach niż jego mniejszy brat Dolphin Surf. Obydwa użytkuję codziennie po tych samych drogach. Zawieszenie sprawia wrażenie, jakby potrzebowało "dociążenia" do normalnej pracy. Co ciekawe auto testowe, którym jeździłem wydawało się nie mieć tej cechy, ale za to słychać było w nim mocne stuki na każdej nierówności. ******************* Bartek Taras rtopSnoesd6t:a19cml 11is9hzgom 98ig30n0aa04uh6592yti fcm1hf3 · Po aktualizacji gdy wciśnie się w radiu opcję "alternatywne częstotliwości" zaczyna szaleć system ADAS (włącza się i wyłącza). Czy ktoś również ma ten problem? Gdy muzyka leci ze spotify lub z telefonu problem znika (lub po wyłączeniu alternatywnych częstotliwości" Radosław Radziszewski Był na grupie post o tej aktualizacji, podobno właśnie coś "poprawiali" w zakresie gubienia fal radiowych Kuba Skoczyński Obiecujący współautor Jak na razie nie mam jeszcze aktualizacji Dlaczego Sławek Mikoś Kuba Skoczyński moze i lepiej po aktualizacji więcej problemów Krzysztof Wojtaś Mam dokładnie takie same objawy Bartek Taras Autor Byłem w serwisie. Napisali do Pana Chińczyka ale trzeba mieć to wyłączone póki co. ********************* Daff Synneyy · Obserwuj Najbardziej zasłużony współautor · nrdSpoostet 02z232c9n 12yt917:0c6iamc17t16su3al 0ci38u85mcou · No i mnie po raz 2 dopadł migający 3,4 razy check engine. Natychmiast zwrot na lewo i do serwisu. Pamiętajcie, że nie wolno wyłączyć auta, bo wtedy nic nie stwierdzą, błędy się wykasują! Podpięli do komputera no i oczywiście wypadanie zapłonu i kilka aktualizacji, min baterii. Na 12.00 jestem umówiony na aktualizację, bo od tego zawsze zaczynają. Daff Synneyy Autor Najbardziej zasłużony współautor Aktualizacja.. Nowe oprogramowanie wgrane, a w zasadzie kilka. Z tym, że nie jest to oprogramowanie, które można samemu sobie zaktualizować. Dotyczy baterii, sterowania itd. Z tego co zauważyłem i chyba się nie mylę, ale zdecydowanie bardziej agresywnie działa odzyskiwanie energii. Nigdy na przestrzeni kilkunastu kilometrów nie udało mi się odzyskać tyle energii. W zasadzie w mieście prawie nic nie odzyskiwalem. Kazali obserwować dalej co będzie się działo. I jeszcze jedno, wygenerowali raport, który przesłany jest do producenta. Błędy były widoczne, tak więc w przyrodzie nic nie ginie ********** Anonimowy członek grupy petSorosnd7ua54l8190n326m4s7 0:hti2o18c1 hy 9f14httzgl6132h4 · Dlaczego wybraliście ten model Byd-a a nie inny chińczyk ? (MG, OMODA, JAECO, CHERRY) Dariusz T. Arciszewski Obiecujący współautor Testowałem wszystkie wymienione i: 1. Omoda 9: pozycja za kierownicą dla mnie tragedia nie jestem w stanie się ustawić tam poprawnie po 2h miałem dosyć. Wykonanie pozornie premium, we wszystkich egzemplarzach, które testowałem trzeszczy deska, ściągalo w prawo. 2. Jeacoo 7 słabe wygłuszenie. Fajny pionowy ekran. 3. MG HS plugin. Fajne auto ale ciężkie drzwi, słaba ergonomia wnętrza, system straszny i dźwięk lodziarki do 25km/h słyszalny w środku, chuj by mnie strzelał. 3. Cherry 8 podobna historia co z Omoda i Jeacoo. 4. Cena w promo tera Boost był za 142-146k, jakbym miał dać 170 jak było to bym chyba nie zamówił Krzysztof Ilnicki MG i Jaeco klasa niżej, Omoda dla niskich ludzi, Cherry też mało miejsca w środku. BYD miał najlepsze wykonanie, wykończenie i ergonomię wg mnie. No i jest ładny Ryszard Pazgan Obiecujący współautor To premium. MG, omoda itd niżej Wojciech Wróblewski Obiecujący współautor Ja prawie wybrałem, ale jak się dopatrzyłem,że maksymalna ładowność tego samochodu to 410 kg,to sobie odpuściłem.. / premium :-) / ************* Sławek Jackowski rptsSoedoni a5hctu t91t5g90nl4c85i8muhof us0c:2azy43mm10t4ma · Po najnowszej aktualizacji 2.1 zniknął z ekranu widżet z ciśnieniem opon, czy też tak macie ? Michał Ordziniak Najbardziej zasłużony współautor Tak, i bardzo dobrze więcej miejsca na aplikacje Konrad Zbrocki Obiecujący współautor Dzisiaj zobaczę czy będzie u mnie aktualizacja i spróbuję zainstalować. Dziękuję za informację. Sławek Mikoś Konrad Zbrocki u mnie po aktualizacji nic dobrego brak połączenia aplikacji z samochodem pikajaca informacja o ograniczenia adac . ********** -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Czyli stock test nie jest poprawny wiadomo -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jak nie oznaczasz? a to co? Brak oznaczenia? Taki mają model biznesowy - mcdonalds też taki ma. Nikt nikogo nie zmusza do otworzenia żabki czy MCD. Opłaty które pobierają to inna historia. trudno nie traktować cię z góry skoro ciągle te same bzdury piszesz i nic się nie uczysz, a nawet bot punktuje twoje założenia Dla mnie EOT. Twoja ignorancja jest nie do przejścia dla mnie. -
Przez Tasslehoff · Opublikowano
fajnie byłoby zobaczyć poprawny test, jak 9800x3D ma +200Mhz tak jak zdecydowana większość go używa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi