Jaycob 1 959 Opublikowano Piątek o 17:04 Opublikowano Piątek o 17:04 Cytat Fabuła Tomb Raider: Catalyst pozwala wcielić się w Larę Croft, która przybywa do Indii w obliczu mitycznego kataklizmu; ten ujawnił starożytne sekrety i obudził strzegące ich tajemnicze siły. Kiedy najsłynniejsi poszukiwacze skarbów z całego świata przybywają do regionu, Lara ściga się z czasem, by odkryć prawdę ukrytą pod zrujnowanym krajobrazem i powstrzymać tych, którzy chcieliby wykorzystać jej moc dla własnych korzyści. https://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,23644.html Jak nie było Tomb Raiderów, to teraz od razu dwa zapowiedzieli! Od różnych studiów. Fajnie, ale mnie osobiście bardziej kręci Atlantis - Lara tam też, ale plus taki, że to nie będzie remake/remaster, tylko całkiem nowa przygoda. Trzeba poczekać na gameplaye, żeby w pełni ocenić. Premiera przewidziana na 2027, czyli rok później. 2
JeRRyF3D 1 775 Opublikowano Piątek o 17:08 Opublikowano Piątek o 17:08 Wow! Jest i Lara kopana! Już się martwiłem.
sideband 1 920 Opublikowano Piątek o 17:18 Opublikowano Piątek o 17:18 Podtytuł kojarzy mi się dobrze
sideband 1 920 Opublikowano Piątek o 17:24 Opublikowano Piątek o 17:24 W sumie z jednym i drugim z tym drugim niekoniecznie pozytywnie
RaViV 142 Opublikowano Piątek o 21:12 Opublikowano Piątek o 21:12 Z Larą gierki mi się podobały, dobrze się w nie grało. Czekam na ten tytuł jak najbardziej jak i na remake z 1996r.
PaVLo 952 Opublikowano Poniedziałek o 06:18 Opublikowano Poniedziałek o 06:18 Nie podoba mi się, że znów z Tomb Raidera robią na siłę Uncharted, gdzie walczymy z jakąś organizacją militarną, zamiast skupić się wyłącznie na eksploracji, odkrywaniu tajemnic i starć z kreaturami . Dobrze, że będzie remake jedynki 1 1
Zas 321 Opublikowano Poniedziałek o 08:09 Opublikowano Poniedziałek o 08:09 (edytowane) Bardzo dobrze, że to robią, oby kolejne części nie były tak nijakie jak ostatnia część nowej trylogii Jak bym chciał pograć w przygodówkę albo innego walking sima z zagadkami, to w segmencie indie jest ich na pęczki. Nie podoba mi się tylko, że nowa część to przeskok czasowy i powrót do starej serii, Liczą pewnie na zainteresowanie zgredów, ale obawiam się, że mogą się przeliczyć. Shadow też miał zbić kokosy na powrocie do źródeł, bo zgredy wcześniej narzekały... a finalnie i tak nie kupiły Edytowane Poniedziałek o 09:55 przez Zas
ODIN85 3 598 Opublikowano Poniedziałek o 11:18 Opublikowano Poniedziałek o 11:18 Prawdziwy problem to brak polskiego a nie to o czym piszecie 1 1
JeRRyF3D 1 775 Opublikowano Poniedziałek o 11:27 Opublikowano Poniedziałek o 11:27 skąd info, że brak pl?
ODIN85 3 598 Opublikowano Poniedziałek o 11:30 Opublikowano Poniedziałek o 11:30 Z pierwszej lepszej strony o grach.
JeRRyF3D 1 775 Opublikowano Poniedziałek o 11:32 Opublikowano Poniedziałek o 11:32 THX. Faktycznie. Szkoda. Niech sie walą bez PL.
Keller 773 Opublikowano Poniedziałek o 12:48 Opublikowano Poniedziałek o 12:48 Brak PL i za małe cycki, pamiętajcie.
JeRRyF3D 1 775 Opublikowano Poniedziałek o 13:30 Opublikowano Poniedziałek o 13:30 Może, zgodnie z trendami pojawi się, chociaż... siusiaczek? Choćby maleńki. 1
Jaycob 1 959 Opublikowano Poniedziałek o 13:51 Autor Opublikowano Poniedziałek o 13:51 Spokojnie, nawet stronki na Steamie jeszcze nie ma, a starsze odsłony TR od Crystal Dynamics miały przecież polskie napisy.
Vulc 2 238 Opublikowano Poniedziałek o 13:56 Opublikowano Poniedziałek o 13:56 (edytowane) Tak, warto poczekać, wątpliwe żeby na tym etapie już zapadły jakieś decyzje. Złote czasy dla fanów Tomba, dwie duże odsłony w drodze. Ja obecnie ogrywam remaster 1-2-3 i w sumie nawet nieźle to wygląda. Czuć klimat oryginału, bo i zmiany nie są duże. Edytowane Poniedziałek o 14:29 przez Vulc 1 1
ODIN85 3 598 Opublikowano Poniedziałek o 13:59 Opublikowano Poniedziałek o 13:59 29 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Może, zgodnie z trendami pojawi się, chociaż... siusiaczek? Choćby maleńki. Lepiej jakieś lizanko z czekoladką 1
Zas 321 Opublikowano Poniedziałek o 19:21 Opublikowano Poniedziałek o 19:21 (edytowane) Fuj, jak już, to z Azjatką! No, i ona może mieć wiadomo co... bo takie to fajne są, najlepsze. Za to jeśli chodzi o walory Lary, to ja akurat mam wrażenie, że je (niepotrzebnie!) powiększyli... Same zmiany na gorsze jednym słowem. Dlatego jakoś nie kupuję tego hajpu. Lara ze starej trylogii to był przecież ostry cringe. Chyba nawet Ksena Wojownicza Księżniczka wypadała lepiej (Cholera, i nikomu wtedy silne, niezależne lesbijki nie przeszkadzały! Ale może to dlatego, że Amazonki... Albo że bardziej przekonujące niz te dzisiejsze, i niż Lara też, oczywiście.)? No cóż, miałem to (nie?)szczęście ze hajp na Tomby mnie ominął i teraz jestem outsiderem, któremu siadły jedynie dwie części nowej trylogii... Biednemu to zawsze wiatr w oczy, nawet w okularach. Edytowane Poniedziałek o 19:42 przez Zas
PaVLo 952 Opublikowano Poniedziałek o 20:30 Opublikowano Poniedziałek o 20:30 Masz szansę nadrobić wcześniejsze części poprzez wydane niedawno remake (na kluczykowniach za paręnaście zł) Część 1-2-3 https://store.steampowered.com/app/2478970/Tomb_Raider_IIII_Remastered_Starring_Lara_Croft/?curator_clanid=35801496 Część 4-5-6 https://store.steampowered.com/app/2525380/Tomb_Raider_IVVI_Remastered/?curator_clanid=35801496
skunRace 800 Opublikowano Poniedziałek o 21:04 Opublikowano Poniedziałek o 21:04 (edytowane) 7 godzin temu, Jaycob napisał(a): Spokojnie, nawet stronki na Steamie jeszcze nie ma, a starsze odsłony TR od Crystal Dynamics miały przecież polskie napisy. Jest już na Steam i na ten moment nie na PL, mam nadzieję, że jednak pojawi się z czasem, bo lubię grać z napisami i nie pójdą w ślady CAPCOM, który nagle olał nasz język w ostatnich Resident Evil . Jak mówisz do tej pory wszystkie TR od Crystal Dynamics miały napisy, a Shadow miała nawet dubbing. Wydawcą jest Amazon, więc jest szansa, bo oni nawet te swoje MMO tłumaczyli na nasz język co w tym gatunku się rzadko zdarza. https://store.steampowered.com/app/3558670/Tomb_Raider_Legacy_of_Atlantis/?curator_clanid=44339928 @edit Sorry pomieszałem i wkleiłem linka do Remake jedynki, czyli Legacy of Atlantis Edytowane Poniedziałek o 21:20 przez skunRace
Jaycob 1 959 Opublikowano Poniedziałek o 21:19 Autor Opublikowano Poniedziałek o 21:19 Podałeś link do innej gry. Catalyst nie ma nawet strony na Steamie - może to ex Epica? 1
skunRace 800 Opublikowano Poniedziałek o 21:23 Opublikowano Poniedziałek o 21:23 Właśnie się zorientowałem po jakimś czasie i edytowałem Możliwe, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby ostatecznie jeden i drugi TR wyszedł bez naszych napisów.
Jaycob 1 959 Opublikowano Poniedziałek o 21:29 Autor Opublikowano Poniedziałek o 21:29 Też mi się nie chce wierzyć, że nie dodadzą napisów - szczególnie w tym drugim przypadku, skoro devsem jest także warszawskie studio Flying Wild Hog. Raczej pomyślą o polskich graczach.
Rekomendowane odpowiedzi