Sidr 159 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Jako, że raczej trzymam diete, to te świateczne klimaty niekontrolowanego objadania sie, dały mi powód do przemyśleń. I dziwnym trafem jutup wyświetlił mi poniższy film. Aż sie zacząłem zastanawiać, czy ta goglowa inwigiliacja własnie nie weszła na jakiś wyższy poziom. nvm. Pierwsze skojarzenia, to Archiwum-X i jakieś rządowe doświadczenia nad kontrolą umysłu w dużej populacji. Pamiętajcie, święta szybko miną, a sadełko z Wami zostanie.
Wu70 789 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Za wiele tego nie uzbierasz w 2 dni. Liczy się rutyna dnia codziennego a nie fikołki z własnym pudełkiem obiadowym na wigilię Jeść do oporu, zacząć od makowca! 1
Decus 100 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Ciężko powiedzieć, czekam aż wypowie się GordonLameman on zawsze ma rację. 1
ODIN85 3 696 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Opublikowano 24 Grudnia 2025 19 minut temu, Wu70 napisał(a): Za wiele tego nie uzbierasz w 2 dni. Liczy się rutyna dnia codziennego a nie fikołki z własnym pudełkiem obiadowym na wigilię Jeść do oporu, zacząć od makowca! Jakie dwa dni? 5
Klakier1984 799 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Opublikowano 24 Grudnia 2025 47 minut temu, Wu70 napisał(a): Jeść do oporu, zacząć od makowca! Przez 3 dni będę praktycznie tylko na maku jechał. 1
GordonLameman 9 185 Opublikowano 24 Grudnia 2025 Opublikowano 24 Grudnia 2025 @Sidr Rozwiazanie może być prostsze Mozliwe ze algorytm sprofilował cie wcześniej i wyświetlił podobny film wcześniej i to on nakierunkowal twoje myśli na ten temat. A później jak zobaczyłeś ten tytuł filmu to był już w temacie twoich myśli
Karister 181 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Nie, jest odwrotnie - ten algorytm jest głupi, jak but. Mi też się wyświetlają filmiki wygenerowane przez AI z grubasami zapadającymi się pod podłogę. Do tego wszędzie reklamy odchudzania. Mam niedowagę. Po prostu wszędzie bezmyślnie ładowane są materiały o nadwadze, bo ta jest coraz częstszym problemem.
Camis 6 154 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Też mam ten film od kilku tygodni, ale ja oglądałem jeden z filmów tego gościa.
ghostdog 1 006 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Ja podczas świątecznych dni nie jem więcej niż w normalne dni. Nie rozpycham bębna. Jedynie trochę więcej zaglądam do kieliszka, choć bez przesady. Otwieram lepsze butle szkockiej i popijam świąteczne piwa (głównie ciemne z dodatkami). Ludzie przez te dni dostają jakiegoś amoku, całe dnie przy stole. Pijaczków też nie brakuje. Rozwaliła mnie scena jak poszedłem wieczorem do stonki (to był wtorek) i zobaczyłem typa, który rozpracowywał 0,7 wódy przed samym wejściem, rozłożył się na murku.
Suchy211 1 398 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Opublikowano 25 Grudnia 2025 (edytowane) Podobno o ile na co dzień trzyma się normalną dietę te kilka razy do roku można sobie pozwolić bez istotniejszych konsekwencji. Czyli 2x święta + 2 razy urodziny + 1 grill jest ok. Tylko żeby to nie wystąpiła jedno po drugim. Podobni 3 dniową głodówkę, albo 3 dniowe obżarstwo organizm jest wstanie z grubsza zignorować, a wahania wagi wynikają bardziej ze zmiany zapasów wody, cukru i treści w układzie pokarmowym niż samego przybytku tkanki rezerwowej w postaci tłuszczu. Przeczytane gdzieś w internetach, albo z filmy jakiegoś "influłensera". Edytowane 26 Grudnia 2025 przez Suchy211
hubio 1 281 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Opublikowano 25 Grudnia 2025 (edytowane) Mnie też ten film wyskoczył na główną choć zupełnie nie interesuję się takimi sprawami Pewno wszystkim wyskoczył. W zeszłym roku zjadłem za dużo więc w tym się pilnuję . @Suchy211 zgadzam się, ale dyskomfort spowodowany przejedzeniem też nie jest fajny więc nie warto. Edytowane 25 Grudnia 2025 przez hubio
MiroMK 29 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Opublikowano 25 Grudnia 2025 No i święta święta i po świętach zaraz....
Vulc 2 277 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Opublikowano 25 Grudnia 2025 Dwa razy w roku pozwalam sobie na małe obżarstwo - Boże Narodzenie i Wielkanoc. Zaraz jednak wszystko spalam na trenażerze, więc powiedzmy, że jestem usprawiedliwiony. Przy dobrze zbilansowanej, codziennej diecie, takie kilka dni w roku krzywdy nikomu nie zrobią. A ja jeść lubię i nie mam zamiaru sobie odmówić choćby classic sałatki. Spoiler 1 1
Dimazz 652 Opublikowano 26 Grudnia 2025 Opublikowano 26 Grudnia 2025 (edytowane) ja nie lubię tych świąt. Kojarzą mi się z obżarstwem, zimnem, krótkimi dniami i podwyżkami po nowym roku. No i z początkiem zimy. Najgorszego okresu Edytowane 26 Grudnia 2025 przez Dimazz
Rekomendowane odpowiedzi