ODIN85 3 500 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Finał rozciągnięty do granic możliwości Edytowane 30 Października przez ODIN85
Lypton 953 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) To już jutro. Jakby kto nie wiedział, to serial ludzi od Rojstów i Wielkiej Wody. Edytowane 4 Listopada przez Lypton 1
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Polska produkcja katastroficzna w formie serialu? Ciekawe.
Oldman 462 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) . Edytowane 11 Listopada przez Oldman
ODIN85 3 500 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Eh Alien: Earth 2 oficjalnie w produkcji...
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Już 10 grudnia, walki ciąg dalszy czekałem i się doczekałem
Badalamann 979 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 11 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Eh Alien: Earth 2 oficjalnie w produkcji... To akurat dobrze. Historia nie jest zakończona. Wręcz przerwana w połowie. 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Po tym co zobaczyłem raczej mało mnie ona interesuje 1
Badalamann 979 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada @ODIN85 Jak Ci serial kompletnie nie podszedł i go nie obejrzałeś do końca, to tak samo nie obejrzysz drugiego sezonu. W czym problem?
ODIN85 3 500 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Obejrzałem do końca więc teraz będę musiał obejrzeć drugi Serial dno ale lubie Aliena a może jakieś Predatndry przylecą pomóc 1
Send1N 4 153 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Ja też obejrzałem cały i niestety muszę żyć z tą świadomością teraz że zmarnowałem tyle godzin wszystko przez to że "człowiek niby wiedział ale się łudził" że następny odcinek może być dobry.
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Ja ostatecznie po piątym bodajże odcinku odpuściłem, mimo prób przekonywania siebie, że ten serial ma jakąś wartość. Raczej nie zapowiada się na second chance. 1
Imm 275 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Ja też dotrwałem do końca, ale od gdzieś w okolicach 3 odcinka i dalej to traktowałem już jako wyzwanie -> "dasz radę, kto jak nie Ty, dotrwasz do końca". Takiego dna to już dawno nie było.... chciałoby się powiedzieć, ale Disney konsekwentnie przesuwa granicę bólu. Drugi sezon... no fucking way. 1
Send1N 4 153 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Pierwsze trzy odcinki rzekomo mają wyjść w grudniu tego roku czyli w te święta wszyscy nowego kevina będą oglądać Edytowane 14 Listopada przez Send1N
miro 702 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Marcin Ciszewski, chyba nikomu nie trzeba przedstawiać.. reklamuje serial na podstawie jego powieści wojna1939.pl cały serial zrobiony jest przez AI , prequel dostępny na youtube : a całość na niszowej platformie tam gdzie Pacześ i Lotek, wow.show 1
miro 702 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada https://www.ign.com/articles/amazon-announces-new-stargate-series-headed-to-prime-video?link_source=ta_first_comment&taid=691e79a715378a0001afa12f
miro 702 Opublikowano Niedziela o 12:33 Opublikowano Niedziela o 12:33 Powraca serial, który jest w moim absolutnym top ten, ci co oglądali wiedza że to absolutny sztos sztosów. mowa o włoskiej Gommorze Cytat „Gomorra” wraca w nowej odsłonie – powstał prequel serialu zatytułowany „Gomorrah. Origins”, który skupi się na przeszłości Pietro Savastano i jego drodze na szczyt neapolitańskiego półświatka. Opis producenta Pietro to twardy chłopak, który dorastał w najbiedniejszych rejonach neapolitańskiej dzielnicy Secondigliano. On i jego przyjaciele robią wszystko, by przetrwać. Pietro ma wielkie marzenie: chce stać się kimś takim jak Angelo, król okolicy. Gdy bohaterowi udaje się wkraść w łaski młodego bossa, zostaje wciągnięty w grę o władzę, która go przerasta. W końcu zaczyna się zastanawiać, czy to brutalne przestępcze życie naprawdę jest tym, czego pragnie. A może jego miłość do Immy jest w stanie ocalić go przed takim losem? Prequel ma liczyć 6 odcinków, a jego premiera zapowiadana jest na początek 2026 roku.
Send1N 4 153 Opublikowano Niedziela o 21:55 Opublikowano Niedziela o 21:55 No i sztos @ODIN85 wie co dobre
Rekomendowane odpowiedzi