Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też obejrzałem cały i niestety muszę żyć z tą świadomością teraz że zmarnowałem tyle godzin :E wszystko przez to że "człowiek niby wiedział ale się łudził" że następny odcinek może być dobry.

Opublikowano

Ja też dotrwałem do końca, ale od gdzieś w okolicach 3 odcinka i dalej to traktowałem już jako wyzwanie -> "dasz radę, kto jak nie Ty, dotrwasz do końca". 

Takiego dna to już dawno nie było.... chciałoby się powiedzieć, ale Disney konsekwentnie przesuwa granicę bólu. Drugi sezon... no fucking way. :)

• Upvote 1
Opublikowano

Marcin Ciszewski, chyba nikomu nie trzeba przedstawiać..

reklamuje serial na podstawie jego powieści wojna1939.pl

cały serial zrobiony jest przez AI , prequel dostępny na youtube :

a całość na niszowej platformie tam gdzie Pacześ i Lotek,  wow.show

o.o

• Like 1
Opublikowano

Powraca serial, który jest w moim absolutnym top ten, ci co oglądali wiedza że to absolutny sztos sztosów. mowa o włoskiej Gommorze

Cytat

„Gomorra” wraca w nowej odsłonie – powstał prequel serialu zatytułowany „Gomorrah. Origins”, który skupi się na przeszłości Pietro Savastano i jego drodze na szczyt neapolitańskiego półświatka.

Opis producenta

Pietro to twardy chłopak, który dorastał w najbiedniejszych rejonach neapolitańskiej dzielnicy Secondigliano. On i jego przyjaciele robią wszystko, by przetrwać. Pietro ma wielkie marzenie: chce stać się kimś takim jak Angelo, król okolicy.

Gdy bohaterowi udaje się wkraść w łaski młodego bossa, zostaje wciągnięty w grę o władzę, która go przerasta. W końcu zaczyna się zastanawiać, czy to brutalne przestępcze życie naprawdę jest tym, czego pragnie. A może jego miłość do Immy jest w stanie ocalić go przed takim losem?

Prequel ma liczyć 6 odcinków, a jego premiera zapowiadana jest na początek 2026 roku.

588488034_1474024420751764_651867048052669354_n.jpg.9b1d4e65d7ead84c5b480b4148cdde15.jpg