Cinebench 2026 - wyniki forumowe
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zdunzdun · Opublikowano
Potrzebowałem czegoś budżetowego na lato, ale w miarę pewnego w rozmiarze 195/60/15. Guma szybciej się zestarzeje na tym aucie niż jakkolwiek mocniej zużyje i stąd nie chciałem niczego droższego. Wziąłem chyba najtańszą opcję (pomijając typowe chińczyki, czy tam emirackie dubajskie zeetexy :E). Wpadły Kumho ecowing, taniej się nie da i niżej jest już typowa china. Oczywiście produkcja tych opon u skośnookich 😉. -
Przez huudyy · Opublikowano
połowa Urzędu Miasta Łodzi ma lewe MBA, robione w Anatewce więc trochę tego będzie. żeby pluć na nich w każdej możliwej okazji. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Suchy211 Dlaczego ktos miałby znać nazwiska takich szustów i patusów ? Chodziło mi o to, że wśród normlanych ludzi to nie jest normlane i lewe dyplomy robią wrażęnie - że nabywca jest oszustem. -
Przez leven · Opublikowano
Używaliście w grze łopaty od klucznika ? To z dodatku Serce z Kamienia. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Badalamann Ale on ma rację. Kto ma dyplom z tej uczelni i jakie w związku z tym poniósł konsekwencje? Ręka do góry osoby które bez sprawdzenia potrafią wymienić trzy nazwiska inne niż Bosak i Lewandowski, bez sprawdzenia czy byli absolwentami kolegium tumanum czy nie?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi