Grzybowóz do ~300k, priorytet komfort, cisza, wyposażenie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Albo chcą zwinąć kasę z UE a czy pójdzie ona do USA czy wróci do ruskich to już inna kwestia. I czy idąc po tą kasę USA najedzie Belgię -
Przez Mpro · Opublikowano
@Fatality Po prostu karta ze zwrotu, przerejestrowałeś ją na siebie, ale ktoś pewnie to zrobił 1 raz w lipcu. -
Przez some1 · Opublikowano
Ale to Ty dzwonisz, że cyt. "Nie bedzie juz taniej na rynku GPU, ceny nigdy nie wroca do starych". Wtedy wróciły a teraz nie? Wiadomo, trochę poczekaliśmy. Teraz to nawet nie cała ulica ma problem z cenami kart graficznych, tylko garstka nerdów która musi mieć 100+ FPS w gierkach i jakieś małe biznesy, które potrzebują GPU a nie stać ich na prawdziwe workstation. Oczywiście reszta elektroniki też podrożeje, ale to inny temat. -
Przez Slayer · Opublikowano
Właśnie też mam starego pada od xbox360 i mysle o zmianie. Jaki jest największy plus przesiadki Hard Reset? Nie gram w żadne strzelanki padem, tylko TPP -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ja kiedyś lubiłem sobie pokopać taka odskocznia, poszperać, znaleźć jakąś jaskinię, lapis lazuli czy diament, już o jakiś świątyniach nie wspominam czy kombinacjach z red stonem ale co mnie w tym chyba najbardziej trzymało, to robione przez ludzi mapy jak escape roomy, z zagadkami itp to było akurat świetne no ale to też jakieś dobre 15 lat temu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi