Skocz do zawartości

Grzybowóz do ~300k, priorytet komfort, cisza, wyposażenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Petru23 napisał(a):

@Grexons

W 2025 chyba były jeszcze dostępne. V90 startuje z ponad 300tys pln

Edit

Na stronie Volvo jest CC

https://www.volvocars.com/pl/cars/v60-cross-country/

A spróbuj kliknąć w konfiguracje po prawej stronie :). Pokazuje komunikat że nie ma takiej strony ;) Co nie zmienia faktu że cc wyglądały świetnie.

Edit.

Ok widzę że sprawdziłeś.

Edytowane przez Grexons
Opublikowano

Tak nieco spoza tematu, trochę mnie rozwala podejście salonów.

11.01.2025 wysłałem zapytania ofertowe o:

- Q5

- GLC

- X3

- XC60

- NX

- Tiguan

Dzień później miałem oferty od Audi i Mercedesa. VW wysłał dzień później. BMW po paru dniach. Lexus i Volvo nie odezwało się do tego czasu :E

Z BMW za to na odpowiedź z prośbą o jazdę testową czekałem tydzień i musiałem się przypominać bo nie było odpowiedzi.

Aż taki urodzaj, że można potencjalnego klienta olewać? :P A może to znak, że Audi i Merca nikt nie kupuje a Lexus nie może obrobić klientów?

Opublikowano
11 godzin temu, Kyle napisał(a):

... to ja wiem. Tylko niby ile to aut jest w Polsce kupowanych "przez firmy" (czyli te leasingi, to chyba też się liczą jako "firma") ... ponad 70%? Także większość takich BMW na rynku wtórnym, to w sumie potencjalna trupiarnia i worek na pieniądze (bez dna).

Oczywiście że tak, ostatnio w pracy gadaliśmy na ten temat że gdyby nie JDG, B2B i leasingi to by większość tych nowych Audi i BMW nie jeździło w PL. 

Opublikowano
49 minut temu, bleidd napisał(a):

- Q5

- GLC

- X3

- XC60

- NX

- Tiguan

Dzień później miałem oferty od Audi i Mercedesa. VW wysłał dzień później. BMW po paru dniach. Lexus i Volvo nie odezwało się do tego czasu :E

Z BMW za to na odpowiedź z prośbą o jazdę testową czekałem tydzień i musiałem się przypominać bo nie było odpowiedzi.

Aż taki urodzaj, że można potencjalnego klienta olewać? :P A może to znak, że Audi i Merca nikt nie kupuje a Lexus nie może obrobić klientów?

Akurat czynnik ludzki. Ja do tej pory co miesiąc dostaje ofertę od Volvo czy mazdy, nawet było kilka telefonów. 

Pilnują mnie bo wiedzą, że będę zmieniał za jakiś czas ;)

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Oczywiście że tak, ostatnio w pracy gadaliśmy na ten temat że gdyby nie JDG, B2B i leasingi to by większość tych nowych Audi i BMW nie jeździło w PL. 

Ciekawy jak naprawia się coś takiego po gwarancji?

AC i szkoda całkowita?

obraz.thumb.png.ae7b8eb88fde000f48a48eda13450c55.png

Opublikowano
1 godzinę temu, bleidd napisał(a):

- Q5

- GLC

- X3

- XC60

- NX

- Tiguan

czysty przypadek na kogo trafisz. Wyślij zapytanie do innego salonu. Najlepiej jak będziesz próbował umówić się na jazdę próbną, to w 80% przypadków będą Ci już suszyć głowę