Wykończenie mieszkania - (najlepiej tak, by mieszkanie nie wykończyło nas...)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kapcer · Opublikowano
U mnie niby tylko w czwartek +11, tak to 4-8. Byle śnieg stopniał. Z przyjemnością umyję auto. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Chyba nie pisał o sfałszowaniu, a o tym że chciałby pojnownego przeliczenia głosów, bo nieprawidłowości są potwierdozne i nie są teorią spiskową. Nieznany albo przeceniany jest jedynie ich wpływ na wynik. Mnie najbardziej bawi symetryzm Brzytwa Hanlona, polecam -
Przez Send1N · Opublikowano
Mają drugi profil 4266mhz dlatego o tym wspomniałem chociaż wątpie że i to będzie stabilne bez zmiany napięć ale warto spróbować na razie nawet nie wiadomo czy banki są dobrze obsadzone. -
Przez galakty · Opublikowano
Już widzę jak AI rzuca paczkę przez płot Nie wiem, mnie to nie jara kompletnie i nie przez to że zabierze pracę, tylko jak @Kadajo pisze jakakolwiek awaria systemu powoduje paraliż. Kurierka nie generuje dużo wypadków, przecież to działa bardzo sprawnie. Stanie Ci na chodniku i ogarnie paczki w blokach. AI co zrobi? Uuuu brak miejsca, PIP PIP wracam do bazy, PIP PIP -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Polecam sobie tego where winds meet sprawdzic, tam masz na prawde fajny visual i fajne quest line. Jak sie wylaczy hudy i nie patrzy sie co chwila na fomo-notyfikacje to mozna fajnie pograc
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi