Jaycob 1 990 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Cytat The newest psychological horror game to join the SILENT HILL series, SILENT HILL: Townfall. Simon Ordell is called back to the island of St. Amelia to ‘put things right’, encountering a town lying quiet beneath a heavy fog, seemingly abandoned but not at rest. Venturing deeper, and driven to understand his connection to the place and its inhabitants, Simon begins to discover fragments of a past rising to the surface. Filmik całkiem niezły, ale FPP? Nie lubię tej perspektywy w tego typu grach. Trzeba poczekać na więcej info… Edytowane 15 godzin temu przez Jaycob 1
Necronom 468 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Wygląda dziadowsko. Po co oni kombinują z jakimiś spinoffami czy jako to nazwać. Najpierw SHf a teraz to. Zamiast zrobić pełnoprawną normalną kontynuację serii. 2
AndrzejTrg 3 036 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu FPP temu pewnie, żeby czegoś za dużo nie było
caleb59 1 779 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Kolejny wyrzyg Konami zaraz po śmierdzącym "f" w celu wydojenia kasy na znanej marce. 3
Zas 371 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu #nikogo - no a na pewno nie mnie W ogóle nie rozumiem fenomenu tej serii
Lypton 1 016 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Screen Burn do tej pory robiło małe gierki z pomysłem, nastawione na klimat, historię i narrację. Więc w tym zakresie obaw nie mam. Obawy mam, że to ich pierwsza duża produkcja z rozbudowanym gameplayem. Ale z drugiej strony, cześć ekipy pracowała wcześniej przy Alien: Isolation, więc wysokobudżetowego horroru w fpp liznęli.
AndrzejTrg 3 036 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, Zas napisał(a): W ogóle nie rozumiem fenomenu tej serii A czy są jakieś serie, gdzie rozumiesz ich fenomen? Nie żebym się czepiał, ale Ty tak mówisz o praktycznie każdej grze Edytowane 1 godzinę temu przez AndrzejTrg
Rekomendowane odpowiedzi