Miejska furmanka dla mamy (auto do miasta 40, max 50tys)
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Oj ta, oj tam - wymiany oleju co 5000 kilometrów (lub do roku - w zależności co nastąpi wcześniej), przy jeździe miejskiej, to nie tak źle -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ty znowu reagujesz jak typowy polak. Sąsiad sobie kupił nowe auto, a żeby mu rdza nadkola zjadła. Sens zmiany jest taki, że z rachunku ekonomicznego się to opłacało a nie robię tego egoistycznie aby się chwalić tylko informacyjnie jak się da to zrobić. Wskoczyła taka cena na amazonie odnośnie wersji OC i non-OC? Co zrobiłem... dwie wrzutki na peppera (https://www.pepper.pl/promocje/karta-graficzna-pny-nvidia-geforce-rtx-5070-ti-16gb-triple-fan-pny-5070ti-wersja-non-oc-1229841) (https://www.pepper.pl/promocje/karta-graficzna-pny-nvidia-geforce-rtx-5070ti-16gb-oc-5070-ti-pny-oc-1229840) Masa ludzi skorzystała, aż te karty wskoczyły w kategorii "Bestseller" na 1 i 3 miejsce. "Sprzedawca_Cebuli" to moje konto. Pomagam ludziom też w komentarzach. Teraz odbijam się od Amazona i PNY i pewnie zaczepię o Nvidię aby uzyskać kod na RE:R... i wiesz co zrobię jak uda mi się go załatwić? Napiszę informację na forum i pepperze aby każdy z tego skorzystał skoro przecieram te szlaki. No ale oczywiście. Znajdą się tacy ludzie jak Ty, którzy dają z siebie niewiele albo nic i ich bardzo kłuje w oczy jak ktoś próbuje zrobić coś dla innych. Oczywiście teksty o łechtaniu ego, zaraz teorie spiskowe o grupie wzajemnej adoracji faworyzowanej przez adminów itd. Zabawne. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Nie wiem co gorsze czy przy miejskiej jeździe jak robisz te 15 tys km przez 3 lata czy 30 tyś km ale olej co roku zmieniany. -
Przez wallec · Opublikowano
Tutaj masz wyjaśnione, wystarczy kliknąć. Od 0:57 do 01:40
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi