Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Phoenix. zmienił(a) tytuł na METRO 2039
Opublikowano

Exdus był świetny, obok tlou najlepsze postapo jakie grałem w ostatniej dekadzie. Pomysł z otwartymi zonami i kino drogi to strzał w dziesiątkę. Jeśli premiera w tym roku, to z automatu wskakuje obok gta na listę do ogrania.

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano
19 minut temu, Jaycob napisał(a):

Zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale wolałbym, aby zostali w Metrze. Podobał mi się ten unikalny i duszny klimat z 2033.

Mi też, Exodus fajny ale to nie to... Tylko do oryginału nie wrócą, tym bardziej że 2039 ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Exdus był świetny, obok tlou najlepsze postapo jakie grałem w ostatniej dekadzie. Pomysł z otwartymi zonami i kino drogi to strzał w dziesiątkę. Jeśli premiera w tym roku, to z automatu wskakuje obok gta na listę do ogrania.

Był świetny fps ale nie świetne Metro.

Opublikowano
1 minutę temu, znaFca napisał(a):

Żadnych otwartych światów... Bleh. Niech zrobią piękne, klimatyczne i liniowe ale napakowane akcją Metro.

Jest TYLE dobrych książek w tej serii że spokojnie mogliby coś wybrać... 

Mocno militarne były Prawo do użycia siły, Prawo do życia i coś tam jeszcze, genialne książki. 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, znaFca napisał(a):

Żadnych otwartych światów... Bleh. Niech zrobią piękne, klimatyczne i liniowe ale napakowane akcją Metro.

Przeciez to bedzie otwarty swiat liniowy jak w Exodus ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
6 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Podobno robili klasycznego openworlda ale projekt poszedł do kosza i teraz ma być coś bardziej liniowego 

To raczej kit tym bardziej, że to co wyciekło to pre alpha/alpha Exodusa ;) 

Jeszcze wczoraj był gameplay na YT ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Parę razy się zabierałem do Reduxa i nic z tego nie wychodziło. Exodus jest lepszy niż dwa pierwsze? Nie wiem czy warto się za niego zabierać póki nie zmęczę dwóch poprzednich.

Opublikowano
40 minut temu, TmK napisał(a):

Parę razy się zabierałem do Reduxa i nic z tego nie wychodziło. Exodus jest lepszy niż dwa pierwsze? Nie wiem czy warto się za niego zabierać póki nie zmęczę dwóch poprzednich.

Exodus przyblizy cie do nowej czesci badziej niz starsze odslony ;) 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Oby nie openworld.

Musi być open world, książki z Uniwersum są świetne i nie wyobrażam sobie tego nie open world :E

2 godziny temu, galakty napisał(a):

Jest TYLE dobrych książek w tej serii że spokojnie mogliby coś wybrać... 

Mocno militarne były Prawo do użycia siły, Prawo do życia i coś tam jeszcze, genialne książki. 

Tych chyba nie czytałem jeszcze, a mam wszystkie książki z tego uniwersum wydane w Polsce, po lekturze Metro 2035 zabiorę się za nie 😉 Ale najbardziej mi brakuje (i chyba nie tylko mi) że Brytanii nie wydali jescze po Polsku i pewnie prędko nie wydadzą,a to ponoć najlepsza cześć z serii obok piersi wzoru, mocno militarna też jest Dziedzictwo Przodków.

Metro 2039, 4 lata przeskoku, książki żadnej nie wydanej która opisywała by wydarzenia z tych czasów, więc oby napisana fabuła i scenariusz przez twórców byly naprawdę dobra wizja teg co się mogło wydarzyć, oby pod tym kątem odwalili robotę na miarę Wiedźmina :E

Edytowane przez Godlike