METRO 2039
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zbyl88 · Opublikowano
podawalem co mam w biosie w zakladce fan. kej wszedlem w biosie w opcje smart fan 6 z wentylatorami zmienilem CPU FAN SPEED Control z normal na Silent Zmienilem temperature interval na 3 max CPU FAN CONTROLE MODE z auto na PWM. hw INFO jak gralem i test occt. Dobra zrobie zdjecie jeszcze raz w srodku PC jak bede mial chwile. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie do końca, bo nie było gdzie. Ale faktycznie szarpałem żeby zobaczyć przyspieszenie i siłę hamulców. Co ciekawe - bardzo słaba była rekuperacja. -
Przez mati.m92 · Opublikowano
Proszę, data dzisiejsza. Zakupiłem klucz do windowsa 11 pro z linku który jest wyżej i zmieniłem go w windowsie i nadal frst64 nie uruchamia się. Ten sam komunikat. Żeby zmienić klucz w windows 10 pro wystarczy kliknąć prawym na ten komputer i właściwości i kliknąć zmień klucz produktu? Jeśli tak to dalej mam ten sam komunikat z FRST... -
Przez Zachy · Opublikowano
Nie chcial by :))) -
Przez Zachy · Opublikowano
Ale wg mnie ten dodatek nie szpeci komputera. Rownie dobrze moge napisac ze Astral Air jest brzydszy niz Suprim X. Co jednemu podejdzie niekoniecznie pasuje drugiemu. Mi od pierwszej serii Suprim sie mega podobaja właśnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi