Jaycob 3 174 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Ciekawie wygląda, ale nie grałem w oryginał. Dobre to jest? Edytowane 5 Czerwca przez Jaycob 3
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Edytowane 6 Czerwca przez azgan 1
Lypton 1 295 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jestem za zostawieniem tematu Jaycoba. Pierwszy post wygląda estetyczniej i ma poprawny tytuł gry.
skunRace 985 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Założenie tematu 23:13 vs 23:13 Sekund nie pokazuje, więc trzeba ankietę zrobić, który temat zostaje 1
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Jaycob napisał(a): ... Ciekawie wygląda, ale nie grałem w oryginał. Dobre to jest? Czekałem na to 👍 Edytowane 6 Czerwca przez azgan
Spychcio 943 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Biorę Day1, jedyna ze starych, której nie ograłem lata temu. 1
azgan 2 150 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 5 minut temu, Spychcio napisał(a): Biorę Day1, jedyna ze starych, której nie ograłem lata temu. Dla mnie też będzie to nowa część 1
MroczneWidmo 71 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Może teraz jestem nazbyt krytyczny, ale Capcom z tego Residenta zrobił straszną masówkę.
Jaycob 3 174 Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Trochę tak, ale większość z nich trzyma wysoki poziom, a równolegle rozwijają też inne marki, jak Monster Hunter, Onimusha i inwestuje w nowe IP, takie jak Pragmata czy Kunitsu-Gami. Kilka screenów: Wygląda pięknie! Claire Edytowane 6 Czerwca przez Jaycob 4 1
Necronom 600 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Lepiej wygląda nowa Claire niż Jill. Akurat w Remake'ach RE nie widzę nic złego. Oryginały to są już w większości gry stare(i niestety graficznie brzydkie) z wieloma archaizmami. Edytowane 6 Czerwca przez Necronom
MaxaM 2 038 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 12 godzin temu, MroczneWidmo napisał(a): Może teraz jestem nazbyt krytyczny, ale Capcom z tego Residenta zrobił straszną masówkę. To ja poproszę więcej takich masówek Capcoma trzeba chwalić za to, że nie gra tylko na nostalgii, ale też ciśnie nowe części. Nieoficjalnie pracują już nad 10 Edytowane 6 Czerwca przez MaxaM
azgan 2 150 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca https://www.ppe.pl/news/413562/resident-evil-veronica-z-polska-wersja-jezykowa-capcom-potwierdza-swietna-wiadomosc-i-ujawnia-szczegoly.html 1 1
Element Wojny 5 755 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 58 minut temu, Jaycob napisał(a): Trochę tak, ale większość z nich trzyma wysoki poziom, a równolegle rozwijają też inne marki, jak Monster Hunter, Onimusha i inwestuje w nowe IP, takie jak Pragmata czy Kunitsu-Gami. Są w gazie, trzeba im to przyznać. Oby tak dalej! 3
Spychcio 943 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Nareszcie jakaś śliczna kobieta a nie same pasztety od Playstation 2 3
Element Wojny 5 755 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca No fajna babka. Nic tylko się cieszyć że gry nie robi Ubi, bo wiadomo że byłby pasztet. 1
Necronom 600 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Modelka ta sama co w RE2 Remake, Jordan McEwen. Ale widać, że trochę postać zmienili. 5 1
Pentium D 2 045 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 15 minut temu, Necronom napisał(a): Modelka ta sama co w RE2 Remake, Jordan McEwen. Ale widać, że trochę postać zmienili. 4
azgan 2 150 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Godzinę temu, Element Wojny napisał(a): Są w gazie, trzeba im to przyznać. Oby tak dalej! Dla mnie aktualnie Capcom jest lepszy od Sony 5
Element Wojny 5 755 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 1 minutę temu, azgan napisał(a): Dla mnie aktualnie Capcom jest lepszy od Sony Absolutnie, Sony same crapy wydaje. 1
ODIN85 5 305 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 3 godziny temu, azgan napisał(a): Dla mnie aktualnie Capcom jest lepszy od Sony Szybko ludzie zapominają jak olewali polskie napisy.
Vulc 2 892 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Capcom to się widać w tańcu nie pieprzy, dostarcza dokładnie to czego chcą gracze. Ładne kobitki, przypakowanych agentów, bez eksperymentów i pierdoletów. W RE: Veronica w pierwotnej wersji nie grałem za dużo, więc może będzie okazja nadrobić. 1
j4z 2 025 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Ja na pewno będę chciał nadrobić, jak nie spieprzą tego, jak spieprzyli Nemesis. Dwójka remake była świetna. Dziewiątka była świetna. Code Veronica grałem, chyba na Dreamcast to było. Nie pamiętam czemu porzuciłem, ale pamiętam, że była ok. Edytowane 6 Czerwca przez j4z
Tankietka 298 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 23 minuty temu, Vulc napisał(a): Capcom to się widać w tańcu nie pieprzy, dostarcza dokładnie to czego chcą gracze. Ładne kobitki, przypakowanych agentów, bez eksperymentów i pierdoletów. To ja chcę w końcu prawdziwy survival horror i nie odgrzewany remake-kotlecior. Coś mnie nie słuchają. Edytowane 6 Czerwca przez Tankietka
Vulc 2 892 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca No cóż, wszystkim nie dogodzisz. Natomiast 6 milionów kopii i miano najszybciej sprzedającej się gry z serii w przypadku Requiem, raczej złudzeń nie pozostawiają.
Rekomendowane odpowiedzi