Resident Evil Veronica
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Do premiery na pc to tu będzie jechanie po każdej pierdole. Dopiero jak wyjdzie to będzie zachwyt -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Poważnie ktoś myśli, że gra będzie wyglądała na premierę 1:1 tak jak w tym wycieku? Widzę, że tutaj to już się nawet fizykę ocenia na podstawie 2min materiału ze starego buildu gry -
Przez Qeirozk · Opublikowano
Procesor dorwałem właśnie za 670pln, a RAM za 1250pln. Widzę, że zamówienie na ram nie zostało zrealizowane i wysłane, więc je anulowałem, dostanę zwrot gotówki. Myślałęm o wzięciu Patriot Viper Venom 1x16GB 6000MHz CL36 w to miejsce z Morele - wychodzi 900pln za taką kość. Z czasem dokupiłbym po prostu drugą taką samą sztukę. Okej, wobec tego myślałem postąpić w następujący sposób: Procesor: Ryzen 9700x Chłodzenie CPU: TR-Thermalright Assassin X 120R SE ARGB Płyta główna: Asus B650E MAX GAMING WIFI Pamięć Ram: Patriot Viper Venom, DDR5, 16 GB, 6000MHz, CL36 lub 32gb używane Karta graficzna: Acer Predator BiFrost RX 9070 XT OC 16 lub POWERCOLOR Radeon RX 9070 XT Reaper 16GB - obie wyjdą mnie tyle samo, czyli ok. 3000pln. Natomiast czy któraś z nich będzie cichsza czy to jedno i to samo? Chyba, że warto dopłacić do jakiejś lepszej, np za 3400 jeśli będzie różnica w głośności. SSD: KIOXIA Exceria Plus G4 1TB SSD Zasilacz:Chieftec Vega M 750W ATX 3.1 - czy warto dopłacić ok. 70pln do mocniejszej, 850watowej wersji? Obudowa: DeepCool CC560 ARGB V2 ARGB Pozdrawiam. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
@samsung70na gg.deals widzę najtaniej za 204 zł, czyli deko za drogo. Ale jak spadnie tak powiedzmy do 150 zł to można brać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi