hubio 1 345 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, GordonLameman napisał(a): To sobie znajdź jakąś, bo wieje desperacją z tego posta jak ruskim trollem z postów ptysia. No i odwinąłem... Co ja zrobiłem...? Po co...? Kolejny przykład macie na "merytoryczny" poziom dyskusji gordona... Za coś takiego moderacja powinna ci dać zpp na ochłonięcie bo ja wyraziłem swoją opinię i napisałem post we właściwym temacie z zerowym, personalnym atakiem na kogokolwiek zaś ty zaatakowałeś mnie personalnie za współczucie pobitej dziewczynie. Piszę to do wszystkich innych osób, żeby zobaczyły z kim rozmawiają i sami ocenią kto musi mieć co w głowie, żeby napisać coś takiego... Od paru miesięcy mam go w ignorach i nic nie czytam. Jeśli jest takich ataków personalnych więcej, w tym stylu, moderacja raczej powinna coś z nim zrobić. Ok wiem, że nie używam przycisku zgłoś i to wykorzystuje ten typek, ale chyba moderacja może też działać sama z urzędu? To tylko kolejne potwierdzenie na to, że ten forumowicz to zwykły hejter, który nie potrafi i nie chce dyskutować, a forum służy mu wyłącznie do rozładowywania emocji... Edytowane 10 godzin temu przez hubio
GordonLameman Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Teraz, hubio napisał(a): No i odwinąłem... Co ja zrobiłem...? Po co...? Kolejny przykład macie na "merytoryczny" poziom dyskusji gordona... Za coś takiego moderacja powinna ci dać zpp na ochłonięcie bo ja wyraziłem swoją opinię i napisałem post we właściwym temacie z zerowym, personalnym atakiem na kogokolwiek zaś ty zaatakowałeś mnie personalnie za współczucie pobitej dziewczynie. Bo jęczysz o tej dziewczynie, a cięgi to zebrał ten chłopak. I jest to żałośnie śmieszne. Teraz, hubio napisał(a): Piszę to do wszystkich innych osób, żeby zobaczyły z kim rozmawiają i sami ocenią kto musi mieć co w głowie, żeby napisać coś takiego... Od paru miesięcy mam go w ignorach i nic nie czytam. Jeśli jest takich ataków personalnych, w tym stylu więcej moderacja raczej powinna coś z nim zrobić. Ok wiem, że nie używam przycisku zgłoś i to wykorzystuje ten typek, ale chyba moderacja może też działać sama z urzędu? Jak chłop dostaje wpier*** - no trudno. Jak lasce zawinęli - BARDZO SZKODA MI TEJ DZIEWCZYNY!!!!!11!
Mar_s Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @hubio Po prostu przyjmij do wiadomości że to forumowy odpowiednik "babci Kasi", a my i tak robimy więcej niż policja w sprawie tego paskudnego babiszona.
nozownikzberlina Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) w oficjalnym komunikacie brata tej dziewczyny nie ma żadnej wzmianki o ataku na tle narodowościowym, to zostało przyklejone później przez media żeby podgrzać atmosferę znowu, żałosne to jest XD oczywiście jakiś agresywny-świniopies w ekipie. Edytowane 10 godzin temu przez nozownikzberlina
Qrdello Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): 1. My opieramy się na dostępnych informacjach. 2. Ty sobie je wymyślasz, bo Twój mózg wpadł w dysonans pozanwczy i próbujesz jakoś przed sobą i innymi usprawiedliwić sytuację (w głowie masz "to nie mogło się stać bez powodu, musi być jakaś przyczyna leżąca po stronie ukraińskiej, Polacy tak nie robią, my jesteśmy Ci dobrzy) i efektem tego jest zmyślanie (co nazywasz "domniemywaniem") na temat tego co mogło sie stać, a potem automtyaczne przyjmowanie, że na pewno tak (albo podobnie) było. Jaki masz z tego profit? Głowa przestaje boleć od dysonansu 1. Ja również. Z nich wynika, że trzech 120kg chłopa stwierdziło że muszą spuścić łomot bogu ducha winnemu chłopu, bo jego kobieta grzecznie ale z akcentem stwierdziła że jej weszli w kolejkę. No kurła logiczne. Dokładnie tak się zawsze dzieje. 2. No właśnie. To jeden z tych procesów. Cóż
Henryk Nowak Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 19 minut temu, Qrdello napisał(a): @GordonLamemanTwoje procesy myślowe widać za to jak na dłoni za wiele ich nie ma niestety. @Henryk Nowak przypomnę, że nie ja korzystam z obcych statystyk żeby uzasadniać narrację do sytuacji, o której niewiele wiemy faktów, prócz jednego nagrania. Bo zeznania ofiar to nie fakty. To ich opinie o zaistniałej sytuacji. Więc ja domniemywam co mogło się stać, Ty ułożyłeś narrację z góry. 🤣 Bredzisz i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Te "obce statystyki" nie odnosiły się do tej sytuacji a do tego co ty napisałeś i co wg mnie jest bzdura. Bardzo mi przykro, nie znalazłem takich badań z Polski a uważam, że lepsze takie badania niż twoja statystyka poparta doświadczeniami jednego, anonimowego człowieka o którym nie wiem niczego. Reszta to już totalny odlot - ja piszę bazując na tym co już wiadomo, ty zaś uprawiasz tanią fantastykę i próbujesz w jakiś sposób usprawiedliwić to, że 3 dziady skatowaly dwie osoby. Przestań dopisywać fantastyczne teorie do czegoś, co jest bardzo proste. Edytowane 10 godzin temu przez Henryk Nowak
hubio Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Mar_s przyjmuję do wiadomości... Koleś jest naprawdę niesamowity. Ja nic tam nie czytam co pisze, ale tu znając jego poglądy odwinąłem, ale i tak napisał co napisał co jest kolejnym dowodem na to, że jemu nie chodzi absolutnie o żadną dyskusję i poglądy. Po prostu lubi atakować personalnie forumowiczów....
Qrdello Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) @Henryk Nowak z tego wrażenia aż 3 posty Ci się dodały ochłoń. Zwoje padają. I nie. Nic nie usprawiedliwiam. Za ten atak cała 3ka powinna dostać bkw, a ta dziunia i psiurek współudział. Furmanka pewno jej. Edytowane 10 godzin temu przez Qrdello
LeBomB Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Qrdello Zakładając, że sytuacja nie miała tła narodowościowego, stwierdzasz zatem, że zdrowym rozsądkiem jest nie zwracanie uwagi o zachowanie jakiegokolwiek porządku i zasad społecznych? ?Bo jak mięśniak to lepiej się nie odzywać, a najlepiej od razu na zapas może przeprosić? Na prawdę cofamy się aż tak do lat 90.? Jak jednak dorzucimy do tego kwestię narodowościową, to zamieniamy się w Niemcy w latach 30. XX w? Jeżeli w sklepie wywiązała się już jakaś sprzeczka, bo zwrócili uwagę np. w sposób wulgarny to wiadomo że nie są bez winy, ale to i tak nie daje prawa do rozwiązania siłowego jakie widzieliśmy na nagraniu.
GordonLameman Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): 1. Ja również. Z nich wynika, że trzech 120kg chłopa stwierdziło że muszą spuścić łomot bogu ducha winnemu chłopu, bo jego kobieta grzecznie ale z akcentem stwierdziła że jej weszli w kolejkę. No kurła logiczne. Dokładnie tak się zawsze dzieje. Tak, w przypadku tępych osiłków napakowanych anobolikami tak się to odbywa. Czy grzecznie? Pewnie nie z pozycji usłużnego ukraińskiego sługi, a to wiadomo - odpala prawicową tepotę. 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): 2. No właśnie. To jeden z tych procesów. Cóż Ważne, że cię głowa już nie boli
Henryk Nowak Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Qrdello napisał(a): @Henryk Nowak z tego wrażenia aż 3 posty Ci się dodały ochłoń. Zwoje padają. Widzę, że jak brakuje argumentów to czepiasz się błędu technicznego. Typowe dla internetowych krzykaczy. Edytowane 10 godzin temu przez Henryk Nowak
hubio Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @nozownikzberlina nikt normalny nie wyskakuje z łapami do dziewczyny. Pomijam już te kwestie narodowościowe. Zachowałbyś się tak nawet jakby ciebie sprowokowali słownie? Normalnie ludzie, nie mający mózgów przeżartych etanolem nie ulegają prowokacjom... Lub coś odpowiedzą i tyle, a nie idą w bójki. Zresztą już po tych napastnikach widać, że to jacyś kolesie z siłki....
Henryk Nowak Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, Qrdello napisał(a): 1. Ja również. Z nich wynika, że trzech 120kg chłopa stwierdziło że muszą spuścić łomot bogu ducha winnemu chłopu, bo jego kobieta grzecznie ale z akcentem stwierdziła że jej weszli w kolejkę. No kurła logiczne. Dokładnie tak się zawsze dzieje. 2. No właśnie. To jeden z tych procesów. Cóż Właśnie tak się dzieje. Napakowane koksem małpy szukają kogoś na kim będą mogły się wyładować pod byle pretekstem i to robią. Obcy akcent dodatkowo wzmacnia agresję u nacjonalistycznego scierwa.
GordonLameman Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Teraz, Qrdello napisał(a): Twój proces. Moje są w porządku. Nie są skoro sobie dopowiadasz scenariusze, zeby pasowało pod twoją narrację. To jest definicja dysonansu poznawczego. Polecam pcozytać kiedyś coś mądrego, a nie tylko prawicowe głupoty
Qrdello Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Henryk Nowak @GordonLameman jak się sytuacja wyjaśni i dowiemy się szczegóły, o ile się dowiemy - to wtedy możemy sobie dalej podywagować. Jak narazie Wasza teoria biednej parki ze sklepu vs trzech koksów + dziunia z pieskiem broni się dokładnie tak samo jak to, że ukraińcy im nie odpuścili w sklepie - może licząc na to że mają do czynienia z logiką - co zaogniło tylko sprawę i doprowadziło do eskalacji na ulicy. Efekt taki, że karki dalej spacerują po ulicy a dzielni asertywni leżą w szpitalu
LeBomB Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 6 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): w oficjalnym komunikacie brata tej dziewczyny nie ma żadnej wzmianki o ataku na tle narodowościowym W paincie Ci to zaznaczę To co, było czy nie było? 9 minut temu, Qrdello napisał(a): Z nich wynika, że trzech 120kg chłopa stwierdziło że muszą spuścić łomot bogu ducha winnemu chłopu, bo jego kobieta grzecznie ale z akcentem stwierdziła że jej weszli w kolejkę. No kurła logiczne. Dokładnie tak się zawsze dzieje. Bo to mało razy? Przypominam, że są ludzie, których prowokuje np. inny kolor szalika, czy miasto z którego pochodzisz...
Qrdello Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu O, jeden już jest. Wyborca rezydenta. A może i psiapsi.
GordonLameman Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Teraz, Qrdello napisał(a): @Henryk Nowak @GordonLameman jak się sytuacja wyjaśni i dowiemy się szczegóły, o ile się dowiemy - to wtedy możemy sobie dalej podywagować. Jak narazie Wasza teoria biednej parki ze sklepu vs trzech koksów + dziunia z pieskiem broni się dokładnie tak samo jak to, że ukraińcy im nie odpuścili w sklepie - może licząc na to że mają do czynienia z logiką - co zaogniło tylko sprawę i doprowadziło do eskalacji na ulicy. Efekt taki, że karki dalej spacerują po ulicy a dzielni asertywni leżą w szpitalu Jak się sytuacja wyjaśni to sobie wymyślisz inny scenariusz. Żeby tylko głowa nie bolała... Teraz, LeBomB napisał(a): W paincie Ci to zaznaczę To co, było czy nie było? No nie spojrzał dokładnie, gdzieś na X napisali, ze nie było, po co miał sprawdzać, pewnie wpis edytował, jak on sprawdzał to nie było, to nic nie zmienia, to wina mediów et.c Wybierz sobie wymówkę jaką wymysli Teraz, LeBomB napisał(a): Bo to mało razy? Przypominam, że są ludzie, których prowokuje np. inny kolor szalika, czy miasto z którego pochodzisz... A pamiętasz tego prowokującego buka?
nozownikzberlina Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, LeBomB napisał(a): W paincie Ci to zaznaczę ej faktycznie, jakiś ślepy jestem i tego nie widziałem, przepraszam
GordonLameman Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): O, jeden już jest. Wyborca rezydenta. A może i psiapsi. No na pewno go ta laska zaatakowała, tak było. Tak musiało być!
matakujce Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, Qrdello napisał(a): O, jeden już jest. Wyborca rezydenta. A może i psiapsi. Po co takie coś wstawiać, czy już ludziom się odkleiło, że wszędzie trzeba wklejać politykę. To jak z chłopem, który zabił i zgwałcił 13 latkę, jeśli miał w polubieniach tuska albo martyniuka to znaczy że brał z niego przykład? Edytowane 9 godzin temu przez matakujce
LeBomB Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 9 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): ej faktycznie, jakiś ślepy jestem i tego nie widziałem, przepraszam Dlatego zaznaczyłem
Qrdello Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 10 minut temu, GordonLameman napisał(a): No na pewno go ta laska zaatakowała, tak było. Tak musiało być! O! mamy drugi! Podobny poziom do pierwszego. Widać że bez leków zaraza się rozszerza. 4 minuty temu, matakujce napisał(a): Po co takie coś wstawiać, czy już ludziom się odkleiło, że wszędzie trzeba wklejać politykę. To jak z chłopem, który zabił zgwałcił 13 latkę, jeśli miał w polubieniach tuska albo martyniuka to znaczy że brał z niego przykład? Po co? Bo rezydent to kolega po fachu. Tu nie chodzi o politykę. Czy na krakowskim siedzi pis, po czy lewica mi zwiewa - nie zwiewa mi za to wybranie osiłka, kibola i bramkarza na to stanowisko.
Henryk Nowak Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 18 minut temu, Qrdello napisał(a): O, jeden już jest. Wyborca rezydenta. A może i psiapsi. Wciąż sugerujesz, że ukraiński akcent mógł nie być wystarczający dla tego pajaca?
Rekomendowane odpowiedzi