Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, gtxxor napisał(a):

Pan sąsiad chyba nie zajarzył, że ja tu jestem, a ja mam znacznie krótszy lont niż Tomek. :krejzol:

A co w tam sobie mierzycie to już nie moja sprawa i kto ma co krótsze :D

Jakoś o to nie dbam specjalnie, więc podobne groźby panie redaktorze są śmieszne i nie na miejscu, pokazując butę i pozycję władzy. 

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Pawelek6 napisał(a):

2. Co do właściwego tematu. To widzę jedno sensowne rozwiązanie - ogarnąć reklamy. W obecnych czasach nie da się żyć bez blokera zwyczajnie. Neta mam od końca 2007 r. i wtedy dało się używać bez, nawet nie wiedziałem, że można blokować. Tylko reklamy były mniej nachalne i zdecydowanie lepiej rozplanowane na stronie, mniejsze. Nie zajmowały pewnie nawet ćwierć wyświetlanej strony. Może nawet mniej było takich podejrzanego pochodzenia. Jeśli dałoby się nad nimi zapanować, to wtedy można zrobić jakąś mini kampanię aby ludzie blokujący widzieli, że zaszły zmiany na plus. Jakiś krótki, ale podwieszony na wierzchu przez pewien czas, artykuł jak było i jak są teraz rozplanowane, no i jakiś nowy wątek o ich zmianie, również przyklejony.

Z biegiem czasu reklam na stron przybywało znacznie od 10lat przynajmniej nie da się normalnie przeglądać netu bez blokerów. Poza tym nie chodzi tylko stricte o blokery, ale również skrypty śledzące itd.;) Co istotne z blokerem strony szybciej się ładują ;)