Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W sumie byłoby to kopiowanie Ameryki, kolejny przestępca prezydentem XD

Ogólnie naprawdę zastanawiająca jest ta ostatnia moda na autorytaryzm. Po Rosji i Białorusi ewidentnie widać, że to nie działa, a jednak Zachód dostał jakiejś fiksacji.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
8 godzin temu, Tankietka napisał(a):

Przekręty reprywatyzacyjne PO nie są w 100% wyjaśnione. Co miałem tam dalej dopisywać? To ty wykazujesz się brakiem wiedzy w tym aspekcie. Ja nie żyję tym tematem i innymi politycznymi w sieci, marnując życie ciągłymi antypisowskimi wpisami jak ty. Nie oczekuj, że będę miesiącami odpisywał na twoje ograniczone, antypisowskie wyziewy. I tak straciłem tutaj już za dużo sobotniego czasu. Ty myślisz, że "wygrywasz" bo masz ostatnie słowo, ostatni post w dyskusji. Błąd, masz ponieważ nikomu się nie chce w nieskończoność odpisywać na twój jednostronny prymitywizm. Nie każdy jest takim fanatykiem politycznym który "żyje" politycznymi wpisami w sieci.

Napisałem, że nie mam czasu się bawić w screeny a nie, że nie widziałem jej hejterskich pośmiechujek w promowaniu hejterskich wpisów i memów. Czytaj ze zrozumieniem. Jeden przykład podałem.

Fajne bzdury. Udowodnij chociaż jedno ze swoich twierdzeń. 

I w dalszym ciągu to ty tłumaczysz groźby, które twoi koledzy z PiS kierują do tej kobiety, więc naprawdę to ty zaliczasz żenadę :) 

No i możesz znowu uciekać z podkulonym ogonem. I nie płacz że ktoś krytykuje co partie - tak robią fanatycy.

7 godzin temu, Zhao napisał(a):

W "najlepszym" scenariuszu wątek znów poleci - w "najgorszym" będą dłuższe wczasy  dla każdego -> Apeluję o spokój

Ps. zrzuty wywaliłem

Miłego wieczoru!/Dobrej nocy!

:) 

Czemu wywaliłeś zrzuty? To były dowody na to z czym kobieta się mierzy i czego nas szanowny kolega broni :) 

Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Czemu wywaliłeś zrzuty? To były dowody na to z czym kobieta się mierzy i czego nas szanowny kolega broni :) 

Te dowody nie nadają się do publikacji na forum - nawet gdyby były ocenzurowane - zgodnie z regulaminem 

Opublikowano

@Camis Z Perezem zgadzam się w 100%. Trudno nazwać Spot Fundacji Twój głos jest ważny dobrym spotem. Co prawda ze sztabem Rałała nie jest bezpośrednio powiązany ale z samym Rafałem już tak. Z resztą po co im spoty jak mają TVP w likwidacji gdzie rządzi koleś Rafałka.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Fajne bzdury. Udowodnij chociaż jedno ze swoich twierdzeń. 

I w dalszym ciągu to ty tłumaczysz groźby, które twoi koledzy z PiS kierują do tej kobiety, więc naprawdę to ty zaliczasz żenadę :) 

No i możesz znowu uciekać z podkulonym ogonem. I nie płacz że ktoś krytykuje co partie - tak robią fanatycy.

Śledząc twoją pseudokarierę na tym forum. W ogóle nie zdziwiłbym się gdybyś sam lub tobie podobni pisali do tej hejterki pisu z fejkowych kont, być mieć amunicję do tego co robisz i czym żyjesz w sieci. Get a life.

Psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Edytowane przez Tankietka
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tankietka napisał(a):

Nie zdziwiłbym się gdybyś sam lub tobie podobni pisali do tej hejterki pisu z fejkowych kont takie teksty być mieć amunicję do tego co robisz i czym żyjesz w sieci. Get a life.

Co prawda nie uczestniczę w waszej dyskusji, ale twoje wpisy nieustannie mi przypominają, że PiS i jego wyborcy to zupełnie inna grupa kulturowa, a nawet cywilizacyjna. Masakra... 

• Upvote 12
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nemar napisał(a):

Co prawda nie uczestniczę w waszej dyskusji, ale twoje wpisy nieustannie mi przypominają, że PiS i jego wyborcy to zupełnie inna grupa kulturowa, a nawet cywilizacyjna. Masakra... 

To masz klapki na oczach biorąc pod uwagę, że ten temat to w 99% szczujnia kilku typów których życiową pasją jest wrzucanie jednostronnych materiałów.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

@TankietkaNawet jeśli uważasz, że to ja mam klapki na oczach, to spójrz na to co wypisujesz i tak na spokojnie się nad tym zastanów w wolnym czasie. I pomyśl czy gdzieś ci nie umknęło, że niezauważalnie stałeś się bezwolnym żołnierzem pewnego starszego Pana.

Ja już się wyłączam, dalsza dyskusja do niczego nie doprowadzi. Tak czy tak, miłej niedzieli.

Edytowane przez nemar
  • Upvote 6
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, nemar napisał(a):

@TankietkaNawet jeśli uważasz, że to ja mam klapki na oczach, to spójrz na to co wypisujesz i tak na spokojnie się nad tym zastanów w wolnym czasie. I pomyśl czy gdzieś ci nie umknęło, że niezauważalnie stałeś się bezwolnym żołnierzem pewnego starszego Pana.

Ja już się wyłączam, dalsza dyskusja do niczego nie doprowadzi. Tak czy tak, miłej niedzieli.

Ty zaś drugiego "Pana" i głupiej, jednostronnej narracji tego całego wątku. Tym bardziej, że nigdzie nie pisałem, że Nawrocki jest niewinny.

Opublikowano
1 minutę temu, Tankietka napisał(a):

Ty zaś drugiego "Pana" i głupiej narracji tego całego wątku. Tym bardziej, że nigdzie nie pisałem, że Nawrocki jest niewinny.

to skoro jak uważasz ze nowogrdzki nie jest bez winny to tak czysto po ludzku niegłupio ci ze taki prostak cham alfons sutener oszust moglby byc Prezydentem i reprezentantem 37 mln kraju . przeciez to wstyd juz bym wolal mentzena ktorego nie trawie ale przynajmnije nie jest oszustem i dziwek nie obracal?

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, prystek napisał(a):

to skoro jak uważasz ze nowogrdzki nie jest bez winny to tak czysto po ludzku niegłupio ci ze taki prostak cham alfons sutener oszust moglby byc Prezydentem i reprezentantem 37 mln kraju . przeciez to wstyd juz bym wolal mentzena ktorego nie trawie ale przynajmnije nie jest oszustem i dziwek nie obracal?

Kurczę, nie będę tutaj odpisywał każdemu (za dużo was tutaj w jednostronnej kreacji całego wątku) a zwłaszcza tym który są w 100% przekonani, że Nawrocki to sutener.

Opublikowano
4 minuty temu, Tankietka napisał(a):

Kurczę, nie będę tutaj odpisywał każdemu (za dużo was tutaj w jednostronnej kreacji całego wątku) a zwłaszcza tym który są w 100% przekonani, że Nawrocki to sutener.

ja cie zapytalem czy tak po ludzku nie jest ci glupio ze Prezydentem kraju i reprezentantem narodu 37mln ma byc gosc o podejrzanej reputacji ???

• Upvote 2
Opublikowano
37 minut temu, Tankietka napisał(a):

Śledząc twoją pseudokarierę na tym forum. W ogóle nie zdziwiłbym się gdybyś sam lub tobie podobni pisali do tej hejterki pisu z fejkowych kont, być mieć amunicję do tego co robisz i czym żyjesz w sieci. Get a life.

Fajnie, że znowu lecisz w wycieczki osobiste i zmyślanie czegoś odnośnie interlokutora.

To doskonale pokazuje z kim mamy do czynienia :) 

Ja mam życie. Fajne :) 

Dosc spokojne, wygodne, dostatnie. Forum to tylko odskocznia. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, prystek napisał(a):

ja cie zapytalem czy tak po ludzku nie jest ci glupio ze Prezydentem kraju i reprezentantem narodu 37mln ma byc gosc o podejrzanej reputacji ???

Nie każdy bazuje na domniemanej, podejrzanej reputacji. Chociaż na ten moment "wałek mieszkaniowy" idzie w kierunku przeciw Nawrockiemu ponieważ nie potrafi udowodnić, że zapłacił 120 tys za mieszkanie w ratach pieniężnych czy innej formie które złożą się łącznie na 120 tys, czy w ogóle przedstawić jakichkolwiek kosztów związanych z opieką nad Panem Jerzym (chyba, że coś mnie ominęło).

Opublikowano
14 minut temu, Tankietka napisał(a):

Nie każdy bazuje na domniemanej, podejrzanej reputacji. Chociaż na ten moment "wałek mieszkaniowy" idzie w kierunku przeciw Nawrockiemu ponieważ nie potrafi udowodnić, że zapłacił 120 tys za mieszkanie w ratach pieniężnych czy innej formie które złożą się łącznie na 120 tys, czy w ogóle przedstawić jakichkolwiek kosztów związanych z opieką nad Panem Jerzym (chyba, że coś mnie ominęło).

chlopie ty masz jakąs wypaczona retoryke ! zadalem ci proste pytanie czy nie jest ci wstyd ze tak podejrzany gosc moze zostac prezydentem kraju - to nie ma co kombinować tylko tak lub nie poco te twoje dywagacje?

• Upvote 1
Opublikowano

",,,domnienamna, podejrzana reputacja...w kierunku przeciw X ponieważ nie potrafi udowodnić":hahaha: a w miejsce X mozna wstawic Trumpa, Putina, Orbana, Fico itd itp. oni nie musza nic nikomu udawadniac. ich elektorat tego nie potrzebuje

• Upvote 4
Opublikowano

Apeluję o spokój i zachowanie jakiegoś poziomu dyskusji, przynajmniej kilka centymetrów ponad poziomem kompletnego dna.

I to się tyczy obu stron sporu.

Kłócicie się o politykierów którzy tak naprawdę mają Was gdzieś, i są siebie warci, jedna i druga strona robi wały na nieruchomościach, różnią się tylko skalą.

• Like 1
  • Upvote 1