Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Fatality napisał(a):

Sorry, ale z każdym z kim gadałem to wniosek był jeden: Trzaskowski = Murzyn w Twoim domu. Nic innego się nie liczyło

Czyli jednak gadałeś z debilami. I pewnie ci co gadałeś, to jeszcze mówili że geje w każdym domu i w szkole i w rodzinie nawet. Będą masowo hetero w homo zmieniać.

Edytowane przez Keller
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Keller napisał(a):

Bardzo śmieszysz mówiąc o murzynach, bo pis nielegalnych wpuszczał znacznie więcej udając, że tego nie robi.

Gadanie o tęczowości najbardziej bawi, bo ta grupa społeczna jest bardzo mała. Niestety polaczki homofoby z pianą na ryju jak widzą geja, którzy odpalają piłę - wybrali co wybrali. To kim sami są.

PIS bardziej legalnych wpuszczał , masowa imigracja młodych mężczyzn do pracy za PISU się pojawiła , do 2015 roku praktycznie nie było imigracji , sami biali na ulicach zero różnorodności :D 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, Fatality napisał(a):

A wystarczyło, żeby rząd nie był niemieckim niewolnikiem, chętnym przyjąć murzynów do Polski.

Sorry, ale z każdym z kim gadałem to wniosek był jeden: Trzaskowski = Murzyn w Twoim domu. Nic innego się nie liczyło

Już to napisałem. Ordynarna propaganda odnosząca się do prymitywnych instynktów. Tego co wpuściła ta ponoć antyimigrancka partia, nie wpuściła żadna poprzednia. PiS, to zwykła banda krętaczy, złodziei, zlepek cwaniaków wybierana przez motłoch, który nie potrafi samodzielnie pomyśleć. Przeciętnemu wyborcy PiSu wystarczy chyba tylko żeby dać mu żreć i potańczyć do disco na jakimś wiejskim festynie, a nie samodzielnie pomyśleć. A, zapomniałem jeszcze o podparciu tego wszystkiego bogobojnymi i patriotycznymi hasełkami.

• Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

to będziemy niebawem wszyscy razem krytykować PIS I Nawrockiego , wiec będzie zgoda na forum

Oraz niebawem wszyscy razem będziemy krytykować także Konfederację i jej wyborców, za to co oni odwalają, że wolą przymilać się z PiS-em, z nimi wejść w współpracę za dostęp do koryta i stołków, a potem dać się pożreć przez Kaczyńskiego.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Keller napisał(a):

Bardzo śmieszysz mówiąc o murzynach, bo pis nielegalnych wpuszczał znacznie więcej udając, że tego nie robi.

Gadanie o tęczowości najbardziej bawi, bo ta grupa społeczna jest bardzo mała. Niestety polaczki homofoby z pianą na ryju jak widzą geja, którzy odpalają piłę - wybrali co wybrali. To kim sami są.

Taka mała grupa, że zdewastowała 300mln kraj jakim jest USA. Żydów też masz mało, a jaki mają wpływ na wiele dziedzin?

Kolejny delikwent o pisie, nie mogę. Wam dupy pękły po tym late poll. Sprzedawane wizy przez grupę ludzi z pis vs odgórny program PO w sprawie migracji to jednak różnica?

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, Zdzisiu napisał(a):

Większość dyplomów magistrów w Polsce to jakaś europeistyka i inne śmieciowe kierunki po których ludzie siedzą za kasą w biedronce, więc tym "wykształceniem" to ja bym się nie kierował. 

Ja bym się kierował. Jest obowiązek kształcenia się do 18 roku życia. Trzeba być totalnym kretynem, żeby przez tyle lat edukowania się skończyć na podstawówce. To nawet nie świadczy o lenistwie ale o znacznym deficycie intelektualnym. Od samego siedzenia na lekcjach coś więcej powinno zostać w głowie. Tym bardziej, że wymagania stawiane przez szkoły są niskie. 

Opublikowano
8 minut temu, crush napisał(a):

A już za chwilę PiS + konfa.

Wyjeżdżasz?

AFD i Rosja. Kto tam wie kogo niemcy wybiorą przy następnych wyborach. Jak wszyscy w prawo, to wszyscy.

Paszport wyrobiłem miesiąc temu, więc nie jestem od tego daleki.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Na kanale ZERO jest na żywo transmisja, ludzie z różnych stron barykady, wszyscy uważają że Rafała zatopił Donald swoim występem w Polsacie. 

Nie tylko Donald , zaczęło się od końskich ,  Joński , Szczerba , Witek , TVPKO , Sznepf , Gajewska  ,Giertych , LIS , Biejat i wielu innych , gdyby Rafał Trzaskowski wyszedł po pierwszej turze z platformy obywatelskiej i powiedział ze nie chce mieć z tymi ludźmi nic wspólnego to dziś pewnie by wygrał wybory z spokojną przewagą

Edytowane przez voltq
Opublikowano
6 minut temu, Keller napisał(a):

3. Udział procentowy

Sumując dane z 2022 roku:

Europeistyka: 72 (I stopień) + 98 (II stopień) = 170 absolwentów

Kulturoznawstwo: 46 (I stopień) + 208 (II stopień) = 254 absolwentów

Łącznie: 170 + 254 = 424 absolwentów

Przy ogólnej liczbie absolwentów wynoszącej 327 714, kierunki te stanowią około 0,13% wszystkich absolwentów.Portal Statystyczny

Wniosek

Kierunki takie jak europeistyka i kulturoznawstwo są wybierane przez niewielką grupę studentów i nie dominują w strukturze wykształcenia wyższego w Polsce. W związku z tym, twierdzenie, że większość dyplomów magisterskich w Polsce dotyczy tych kierunków, jest niezgodne z rzeczywistością.

Wniosek 2: te kierunki kończą zazwyczaj na licencjacie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Camis

Dodałbym do Twojej oceny sytuacji jeszcze jedną rzecz: Żeby być w KO i nie wyciągnąć absolutnie żadnych wniosków z porażki Kamali Harris...

- wk...cy elitaryzm, widoczny zresztą także w tym wątku. Jak widzę jak ktoś pisze "brunatni" to nie wiem czy płakać ze śmiechu czy współczuć. Im więcej Kamala wyzywała wyborców Trumpa, tym większa była ich determinacja. Im więcej wyzywała bez sensu od rasistów - tym gorsza o niej opinia u tych po środku. Ja rozumiem, że pisuarism grozi powstaniem tu dyktatury jak na węgrzech, ale mieszenie tego z hitleryzmem i brunatnymi to była konkretna odklejka, którą mocno promują "salony" i "elyty". Nikt nie lubi nadętych bufonów którzy go obrażają. To prosta zasada w polityce.

- zdjęcie z siatką ziemiaków. Jakby jedna siatka kasująca pewnie z 10% poparcia (ta noszona przez biegnącego na granicy) to było im za mało

- Kamala przegrała też dlatego, że masa ludzi nienawidzi PRowego bełkotu. A co robił Czaszkowski? Ano dokładnie to samo co Kamala momentami. Aż ciary żenady na plecach się pojawiały. Ludzie nie chcą kogoś tak sztucznego i zakłamanego jak Czaszkowski. Gadał sztucznie, wyuczonym stylem i formułkami. A teksty momentami były żenujące chyba nawet dla dzieciarni, bo żenadometr wybijał skalę. To wręcz momentami zahaczało o poziom żenady na wiecach Trumpa, Kamali albo Gaśnicowego u nas. Niestety na postawę Nawrockiego się nabrali. Ten przynajmniej mówił "normalniej".

- nie docenienie mediów internetowych, które zgrywają neutralnych. W USA np. Timcast i Joe Rogan a u nas Kanał Zero i Stanowski

- strzelanie sobie w stopę z miniguna szopką z zawłaszczonymi mediami. Nic tak nie pomogło Trumpowi jak wkurzenie się ludzi na to jak CNN był "bezstronny". I co robi KO po dojściu do władzy? Ano robi "czystą wodę" goniąc TVPis w stronniczości. Nie ważne, że TVPis nie dorównali. Ważne, że ludzie po środku zobaczyli, że to KO jest takim samym gównem jak PISS. 

- było więcej srać na patriotyzm i troskę o interesy Polski. Tak jak w USA i w niektórych krajach Europy, tak i u nas.  Ciągle gadanie o byciu "obywatelami świata", kumbajaaa i trzymajmy się za ręce, a ci co mają flagi swojego kraju byli wyzywani o obrażani, mieszani z alt-prawicą i "brunatnymi".

- tutaj to już ręce opadają. Emigracja. No ja pierd(zie)lę. Jakim trzeba być tumanem, żeby nie zrozumieć, że pozwolenie PISowi na surfownanie na fali "niemcy nam przywożą nachodźców a Tusk nic z tym nie robi" zawali im prezydenckie (i pewnie też następne parlamentarne)? No JAK można tego nie ogarniać? Przecież to główne paliwo wszelkich partii prawicowych i onucowych. Tak się składa, że temat ważny także dla tych po środku. Przecież PIS dzięki tylko i wyłącznie temu tematowi wygrał 2x parlamentarne i prezydenckie z Maliniakiem. I co? ZERO wniosków. No ręce opadają.

Wcale nie wydaje mi się taka absurdalna teoria o tym, że KO nie chciało wygrać. W końcu teraz mają wymówkę "wicie, rozumicie, my chcieli, ale oni mają prezia to siem nie dało no!"

Po prostu ciężko mi uwierzyć, że władze partii i sztabowcy mogli by być aż takimi debilami/lkami. 

Edytowane przez VRman
Opublikowano
2 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Oraz niebawem wszyscy razem będziemy krytykować także Konfederację i jej wyborców, za to co oni odwalają, że wolą przymilać się z PiS-em, z nimi wejść w współpracę za dostęp do koryta i stołków, a potem dać się pożreć przez Kaczyńskiego.

Bosak PIS , Mentzen KO

Opublikowano
Teraz, Keller napisał(a):

Czyli jednak gadałeś z debilami. I pewnie ci co gadałeś, to jeszcze mówili że geje w każdym domu i w szkole i w rodzinie nawet. Będą masowo hetero w homo zmieniać.

W takim wypadku debilem można nazwać jedynie ciebie jeśli zabierasz się za obrażanie innych. Pluje w Internecie i poza nim na takich ludzi jak ty. Żegnam.  Wypad do Niemiec czy Francji tam cię odpowiednio ubogacą 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Miszek napisał(a):

Konfiarze przekonają się teraz co znaczy sojusz z pisowcami. Kilku dygnitarzy, w tym nigdy nie pracujący Bosak, przytulą posadki, reszta jako plankton skończy.

a jak konfederacja zrobi koalicje z KO ? to co powiesz?

Opublikowano
4 minuty temu, Keller napisał(a):

Nastepnym razem takich fanatykow podzialow na rasy gas argumentem, ze swiat obecnie jest juz globalna wioska i za tysiace lat nie bedzie podzialu na kolor skory, bo sie wszystko zleje w jedno :E

Opublikowano (edytowane)

Taka mała grupa, że zdewastowała 300mln kraj jakim jest USA.

Strasz dalej myśląc że u nas drugie USA będzie. I to bez dostępu do broni jak u nich, czy bez poczucia winy za niewolnictwo. Sparaliżowani strachem.

Żydów też masz mało, a jaki mają wpływ na wiele dziedzin?

Braun powiedział, trzeba powielać bezmyślnie. Pewnie sterują i naszymi wyborami, nie?

Kolejny delikwent o pisie, nie mogę. Wam dupy pękły po tym late poll.

Nawrocki jest finansowany przez pis, więc będziemy o pisie rozmawiać.

Sprzedawane wizy przez grupę ludzi z pis vs odgórny program PO w sprawie migracji to jednak różnica?

Jedni kłamią, a inni nie. Taka jest różnica. Wolisz kłamców. Trzeba ogromne fikoły robić, by bronić oszustów. Ale to tak samo jak inne haki na Nawrockiego gdzie niemoralni najbardziej go popierają. A najbardziej katolicy :lol2: 

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Keller napisał(a):

AFD i Rosja. Kto tam wie kogo niemcy wybiorą przy następnych wyborach. Jak wszyscy w prawo, to wszyscy.

Paszport wyrobiłem miesiąc temu, więc nie jestem od tego daleki.

Wyjeżdżaj i głosuj na PIS na złość tym co zostali :D

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Nie tylko Donald , zaczęło się od końskich ,  Joński , Szczerba , Witek , TVPKO , Sznepf , Gajewska  ,Giertych , LIS , Biejat i wielu innych , gdyby Rafał Trzaskowski wyszedł po pierwszej turze z platformy obywatelskiej i powiedział ze nie chce mieć z tymi ludźmi nic wspólnego to dziś pewnie by wygrał wybory z spokojną przewagą

Podali 3 powody:

- Tusk w Polsacie

- Gajewska i worek zmieniaków

- Komorowski i strzelanie do jeleni

LATE POLL NAJNOWSZY: 2% przewagi Nawrockiego.

Edytowane przez Element Wojny