Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Norma na prawicy. Każdy z asów na mojej liście w sygnaturce tak ma. Żaden z nich nie potrafi czegokolwiek wykazać czy udowodnić. A jak się ich o to prosi to uciekają albo manipulują żeby tylko nie wyszło na to jakie pustosłowie z nich wylatuje.

Rozumiem, ze lewicy i jej "akolitów" to nie dotyczy? Rozumiem, ze nikt nie nazywal nikogo cpunem, alfonsem, sutenerem, gangusem, oszustem? :E
No chyba, ze juz wplynely jakies zawiadomienia o mozliwosci popelnienia przestepstwa do ktorejkolwiek z prokuratur. Rozumiem, ze zostaly "wykazane" i "udowodnione" :E 

• Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

Wcześniej PiS rozdawał jeszcze rezerwy z poprzednich rządów, no i była dużo lepsza sytuacja na świecie.

Rezerwy z poprzednich rządów. xD
Ja czaję prostować głupich prawaków, ale to już są top mega bzdury.  Co wy nie reagujecie? :E

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Keller napisał(a):

Tak, pewnie 99% czasu to był grzeczny chłopak - wręcz ministrant, a tylko raz się bił, a w ogóle to nie chciał, mimo że mówi że to męskie i w ogóle duma, honor, dopisywanie wartości z dupy do tego.

Już znudzony jestem tą karykaturą stanowisk rozmówcy. ;) 

5 minut temu, Keller napisał(a):

Brak opanowania może dopaść, ale jakoś nie dopada innych. 

Komorowski wchodzący na krzesło lub Hołownia robiący selfii na pogrzebie papieża byli bardzo opanowani...
Już mi nie wciskaj kitu, że tylko PIS jest zły i wszystko co niedobre to oni. :E 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Fajnie, że ogarnąłeś post bo trochę wstyd wylatywać z takimi tekstami.

Wstyd to jest nie być egocentrycznym burakiem.

Ale uczę się od najlepszych i dążę stabilnie do bycia w top 10. 👍🏻

3 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Przynajmniej będzie ciekawiej i zaskakująco

Kreska z dupy Kolumbijskiej prostytutki i mówię, że to mój prezydent. 😍

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, eNeSik napisał(a):

No chyba, ze juz wplynely jakies zawiadomienia o mozliwosci popelnienia przestepstwa do ktorejkolwiek z prokuratur. Rozumiem, ze zostaly "wykazane" i "udowodnione" :E 

Ustawki są przedawnione, poparcie neonazisty ps. Śledziu to było legalne działanie, tylko kuRCZĘ trochę wstyd, żeby prezez IPNu szafował swoim nazwiskiem przy takiej osobie.

Sprawa mieszkania jest w toku (do tej pory nie wiem jak oni wpuścili tego notariusza do aresztu), co tam jeszcze było? Hotel IPN też jest w trakcie badania, NIK już sporządził pierwszy raport. O czymś zapomniałem?

1 minutę temu, crush napisał(a):

Wstyd to jest nie być egocentrycznym burakiem.

dla mnie bycie ogólnie chamem to też wstyd, albo nie wiem... bronić Adolfa, to jest dopiero wstyd :)

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Keyser_Soze napisał(a):

Rezerwy z poprzednich rządów. xD
Ja czaję prostować głupich prawaków, ale to już są top mega bzdury.  Co wy nie reagujecie? :E

Przecież po PO gospodarka była ładnie rozkręcona.

Już nie twórzmy jakiejś alternatywnej historii.

Miał z czego PiS rozdawać, bo rządy PO tamte nie były skoro do rozdawania pieniędzy na lewo i prawo.

Edytowane przez Szambo
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, eNeSik napisał(a):

Rozumiem, ze lewicy i jej "akolitów" to nie dotyczy? Rozumiem, ze nikt nie nazywal nikogo cpunem, alfonsem, sutenerem, gangusem, oszustem? :E

Sam się przyznał do większości, ale okej :lol2: nie no fanatycy są naprawdę walnięci. I pewnie bronisz wykorzystywania dziadka przez niego i wierzysz w jego setną wersję historii, że on temu dziadkowi w sumie to POMÓGŁ? :lol2: gangus i kibol - to jest najstarsze,masa powiązań, masa przyznawania się do tych znajomości i zachowań które go rajcują do dziś. Z dziadkiem to oszust. Ćpun to z winy snusu, bardziej uzależniony. Alfons/sutener - nowa sprawa, oby była wyjaśniona. Większość szamba to czysta prawda na Nawrota, na Trzaskowskiego nawet w 1% nic takiego nie ma. Ale Nawrocki to prezydent ludzi o tych wartościach które on ma sam.

4 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Komorowski wchodzący na krzesło lub Hołownia robiący selfii na pogrzebie papieża byli bardzo opanowani...
Już mi nie wciskaj kitu, że tylko PIS jest zły i wszystko co niedobre to oni. :E 

:lol2: Niedługo powiesz, że brak opanowania to pomachanie komuś ręką i na równi z uzależnieniami i robieniem patostreamu na wizji. Nie no fanatycy z kołkiem w głowie jak zawsze. Bronić będą wszystkiego. Przyznajcie się po prostu że imponuje wam Nawrocki bo albo sami jesteście jak on, albo chcielibyście być jak on. Memcen o tym mówił, że mu ustawki imponują, a Trump lubi silnych gości. Cmok cmok.

Edytowane przez Keller
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

dla mnie bycie ogólnie chamem to też wstyd, albo nie wiem... bronić Adolfa, to jest dopiero wstyd :)

No pewnie, że tak. Ale chamstwo nie pozwala mi się przejmować byciem chamem. Taki węzeł gordyjski. 😔

Adolfa nie bronię, więc tu jest sukces. 🤗

Opublikowano
1 minutę temu, Keyser_Soze napisał(a):

Nie przeczę. Chcę tylko się dowiedzieć co się kryje pod tymi "rezerwami poprzednich rządów" 8:E

Może nie chodziło stricte rezerwy, tylko dobry punkt wyjścia do zadłużania się, żeby rozdawać.

Opublikowano
3 minuty temu, Szambo napisał(a):

Miał z czego PiS rozdawać, bo rządy PO tamte nie były skoro do rozdawania pieniędzy na lewo i prawo.

No co za pierdolety. Co to za mityczna nadwyżka z poprzednich rządów? :E

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, eNeSik napisał(a):

@huudyy - aha - "przedawnione, "w trakcie badania". Ale rozumiem, ze wyrok juz mozna wydac i nazywac czlowieka w/w epitetami? :)

Przedawnienia chyba nie muszę tłumaczyć jak działa? Sam się przyznał do ustawek, więc o to nie ma jak go sądzić, ale nazywać gangusem, kibolem, albo kolegą gangusów czy neonazistów JAK NAJBARDZIEJ.

Czemu w ogóle nie odniosłeś się do Pana Horodki i całej imby o Westerplatte? 

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Keyser_Soze napisał(a):

Nie przeczę. Chcę tylko się dowiedzieć co się kryje pod tymi "rezerwami poprzednich rządów" 8:E

Miałem na myśli ciasną politykę fiskalną. Przecież Tusk nawet wyższy emerytalny przepychał, aby tylko system był wydolny.

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano
2 minuty temu, Keller napisał(a):

Sam się przyznał do większości, ale okej :lol2: nie no fanatycy są naprawdę walnięci. I pewnie bronisz wykorzystywania dziadka przez niego i wierzysz w jego setną wersję historii, że on temu dziadkowi w sumie to POMÓGŁ? :lol2: gangus i kibol - to jest najstarsze,masa powiązań, masa przyznawania się do tych znajomości i zachowań które go rajcują do dziś. Z dziadkiem to oszust. Ćpun to z winy snusu, bardziej uzależniony. Alfons/sutener - nowa sprawa, oby była wyjaśniona. Większość szamba to czysta prawda na Nawrota, na Trzaskowskiego nawet w 1% nic takiego nie ma. Ale Nawrocki to prezydent ludzi o tych wartościach które on ma sam.

Sęk w tym, ze nikogo nie bronie tylko zapytalem - na jakiej podstawie nazywa sie czlowieka konkretnymi epitetami skoro na chwile obecna - nie zlamal prawa, nie ma zadnych zarzutow. Wiele epytetow pojawilo sie tez na skutek oswiadczenia jakiegos typa od freak fightow ktory sam nie ma krysztalowej przeszlosci i traktowany jest jak czlowiek-mem :E 

• Upvote 1
Opublikowano

"Tusk w momencie ogłaszania wyników miał pełną świadomość, że exit poll gdzie jest dwa procent odmów przy takiej różnicy oznacza wygraną Nawrockiego" - napisała w mediach społecznościowych dziennikarka Polsat News Dominika Długosz. Jak dodała, to właśnie dlatego premier nie wystąpił podczas wieczoru wyborczego.

A mimo to pozwolili Rafalowi zrobic z siebie idiote. Szkoda tylko jego zony, 2 godzinnej pierwszej Damy. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Najlepsza jazda będzie teraz z mediami, jeżeli domino ruszy i władzę przejmie pis (czy w ramach tej kadencji jeszcze czy następnej).

Tvpis 2.0, jeszcze bezczelniejsze i ostrzejsze.

Ksiądz Salcesoniarz dostanie medal za cierpienia w areszcie i wróci do budowy kolejnej telewizji dla pisu.

Rachonie, Kurskie, Kłeczki, Ogórki, wszystko wróci z zdwojoną siłą, szelmowskim uśmieszkiem, o większych zasięgach, telewizje, radia, portale regionalne, wszystko jedna machina jak na Węgrzech. Paski grozy, całkowity brak transmisji na żywo oponentów, 24/7.

Pomyślcie jakie oni mają poczucie krzywdy jaką im wyrządzono, finansowanie wróci z węża strażackiego kasa poleci na te "media". A będą się mścić jak wściekli za to co "wycierpieli" przez ostatnie 1.5 roku.

Już nie mówiąc o mediach prywatnych, teraz administracja USA nie obroni tvnu, trump nienawidzi liberalnych mediów, jeszcze pis to kupi i przejmie kontrolę.
Jeszcze tu zapanuje Budapeszt. Jak oni są w stanie wygrywać mając tylko twory pokroju republiki, to mając wszystkie media nie będą w stanie przegrać przez najbliższe dekady.

• Haha 2
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, eNeSik napisał(a):

na jakiej podstawie nazywa sie czlowieka konkretnymi epitetami skoro na chwile obecna - nie zlamal prawa

wzięcie udziału w ustawce do której się przyznało nie było złamaniem prawa? 

To że sprawa się przedawniła, nie oznacza, że prawo nie było złamane.

To samo zdjęcia z wielkim Bu - chcesz mi powiedzieć, że pan Bu nie przetrzymywał kobiety przykutej do kaloryfera przez tydzień, za co był skazany, więc chyba też można nazwać go kolegą bandytów?

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
1 minutę temu, Kamiyanx napisał(a):

Miałem na myśli ciasną politykę fiskalną. Przecież Tusk nawet wyższy emerytalny przepychał, aby tylko system był wydolny.

System wydolny? xD
Japrdle. 
Ogarnijcie raz na zawsze. Państwo to nie firma. Państwo jest emitentem pieniądza. Państwo nie może zbankrutować, oczywiście może wywołać chorą inflację, ale jeżeli jest to z głową robione wszystko jest ok. 

Poziom balcerowiczowskich pierdół na tym forum jest wywalony poza skalę :E

• Haha 1
  • Upvote 1