michasm 272 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Wy tu o religii, a rpp ku zaskoczeniu wszystkich ponownie obniżyła stopy procentowe 😎
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Historia pomału zatacza koło... Przy okazji Edytowane 2 Lipca przez Kris194 1
crush 3 575 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca NIEEE JAK ONI ŚMIOM CZYMAĆ PRZESTĘPCÓW W NIELÓCKICH WARUNKACH????? 😩 Czyto czasem nie... FASZYZM??????????? 😤
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Coś Ci przytoczę "Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą. Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem. Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem. Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem. Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było." Nie życzę Ci abyś kiedyś musiał to zrozumieć. 2
crush 3 575 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Niesamowicie głębokie. Po katolików przychodzą w wielu miejscach, a na głównych stronach widzę tylko małych terrorystów z Palestyny i Iranu nad którymi mam zapłakać. Ja Ci też coś powiem. U mnie te krokodyle nie byłyby na zewnątrz. 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było." Czy to o islamizacji Europy? To w punkt.
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca A co tu się odwaliło? Chyba muszą ustalić wspólną narrację bo im się zaczyna rozjeżdżać
skypan 1 758 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-02/paulina-hennig-kloska-w-gosciu-wydarzen-transmisja-w-polsat-news/ Pani minister właśnie przyznała się w rozmowie, że kroją Polaków na potęgę poprzez zamrożenie cen energii do końca roku Muszą sobie odbić dopłaty do energii za 2024 bo były bardzo duże. Chociaż przyznała, że te dopłaty i tak były z naszych podatków A tak cyk zamrozili powyżej faktycznej ceny.
crush 3 575 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 18 minut temu, Kris194 napisał(a): A co tu się odwaliło? Chyba muszą ustalić wspólną narrację bo im się zaczyna rozjeżdżać To jest skutek zbieraniny losowych imbecyli. Podobny efekt widać aktualnie w koalicji rządzącej.
Lypton 953 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) 13 godzin temu, TheMr. napisał(a): A patrz na Trumpa jak wprowadził przed chwilą największe zadłużenie państwa w historii No właśnie chyba nie wprowadzi jednak. Inba w USA trwa, znalazło się kilku Republikanów, którym nie podoba się ta ustawa budżetowa. Po ostatnim głosowaniu jest 217 do 207 przeciwko. Zakulisowe walki trwają.* * choć za każdym razem głosów na nie przybywa, heh. Edytowane 3 Lipca przez Lypton
Dimazz 569 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) czyli co Pawłowicz miała 4700 emerytury a teraz będzie miała ponad 30k na rękę. Emeryturę z waloryzacją i za stan spoczynku. Cytat Krystyna Pawłowicz zarabia w Trybunale Konstytucyjnym 40 190 zł brutto miesięcznie. To oznacza, że w stanie spoczynku będzie pobierać około 30 tys. zł brutto. Z opublikowanego ostatniego oświadczenia wynikało, że pobiera emeryturę z ZUS w wysokości 4 750 zł. "Uwzględniając wszystkie waloryzacje, teraz jej emerytura z ZUS może wynosić 10,6 tys. zł brutto" A zaraz jeszcze Piotrowicz Edytowane 3 Lipca przez Dimazz
Cappucino 222 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca 9 godzin temu, skypan napisał(a): https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-02/paulina-hennig-kloska-w-gosciu-wydarzen-transmisja-w-polsat-news/ Pani minister właśnie przyznała się w rozmowie, że kroją Polaków na potęgę poprzez zamrożenie cen energii do końca roku Muszą sobie odbić dopłaty do energii za 2024 bo były bardzo duże. Chociaż przyznała, że te dopłaty i tak były z naszych podatków A tak cyk zamrozili powyżej faktycznej ceny. Podobnie z paliwem, baryłka podskoczyła na dwa-trzy dni kilka dolców w górę by zaraz spaść do wcześniejszego pułapu a na stacjach momentalnie w górę, na wielu nawet 40gr. na litrze i do dzisiaj trzyma te "wojenną" cenę. Wczoraj "łaskawcy" u mnie obniżyli kuswa o 3grr...za to letnia PROMOCJA w łekendy...Kroją Polaków aż rudemu dupa się marszczy z radości.
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Szymek wygląda jakby oberwał konstytucją a ten z kolei jakby był przerażony jej treścią Edytowane 3 Lipca przez Kris194
skypan 1 758 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca @Kris194 Ten Sławuś ładnie manipuluje tym zrzutem ekranu. Oglądałem całość i tam wyjaśnia co by musiało zaistnieć by wybór został obalony. Nic takiego nie zaszło. W swojej wypowiedzi RPO wskazał także, że rząd wielokrotnie zwracał się w innych sprawach do tej nieuznawanej izby i akceptował jej orzeczenia. 1
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca https://wiadomosci.onet.pl/kraj/holownia-zmienia-zdanie-w-sprawie-trybunalu-konstytucyjnego-trzeba-zaczac/kvj7m9r Czyli umieją liczyć i mają łeb na karku. Pozostaje utrzymać rząd do grudnia i będzie można to wszystko bardzo szybko posprzątać. 2
Reddzik 2 777 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Cenckiewicz na czele BBN, ktoś się spodziewał że będzie normalnie? Ten sam co udostępnił dane Błaszczakowi. Niech już będzie koniec tego cyrku, bo ileż można. Zdegenerowane społeczeństwo głosujące na takiego "Prezydenta". Ręce opadają. Cytat Prezydent elekt Karol Nawrocki ogłosił, że nowym szefem Biura Bezpieczeństwa Narodowego zostanie historyk Sławomir Cenckiewicz. Cytat Nawrocki pytany w Polsat News, czy ma już ministra, który będzie odpowiedzialny za sprawy międzynarodowe, Nawrocki odparł, że będzie to poseł PiS Marcin Przydacz, który wcześniej był m.in. szefem Biura Polityki Międzynarodowej w kancelarii prezydenta Andrzeja Dudy. Miał być "obywatelski" a jest partyjny co było widać od pierwszego dnia jego namaszczenia przez JK. Edytowane 3 Lipca przez Reddzik 5
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca 5 minut temu, Reddzik napisał(a): Cenckiewicz na czele BBN, ktoś się spodziewał że będzie normalnie? Ten sam co udostępnił dane Błaszczakowi. Niech już będzie koniec tego cyrku, bo ileż można. Zdegenerowane społeczeństwo głosujące na takiego "Prezydenta". Ręce opadają. Mają to na co głosowali. 2 3
Badalamann 991 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca @Reddzik Niestety to dopiero początek cyrku, nie jego koniec. Będzie jak pisałem, Batyr będzie robił wszystko by pomóc pisowskiej ośmiornicy wrócić do większości sejmowej. 3
Camis 5 900 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca 28 minut temu, skypan napisał(a): W swojej wypowiedzi RPO wskazał także, że rząd wielokrotnie zwracał się w innych sprawach do tej nieuznawanej izby i akceptował jej orzeczenia. No własnie, pamiętam cyrki Hołowni z tą izbą dotyczące Wasika i Kamińskiego.
Reddzik 2 777 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca "Koniec Cyrku" miałem na myśli cokolwiek, nawet koniec świata, bo nie można na to patrzeć. Tutaj nic już nie pomoże, od dawna widać degenerację, cofanie się, niech to upadnie.
Camis 5 900 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca 21 minut temu, Kris194 napisał(a): Czyli umieją liczyć i mają łeb na karku. 16 minut temu, Reddzik napisał(a): ktoś się spodziewał że będzie normalnie? Teraz zobaczycie skuteczność rozliczeń PIS. 10 minut temu, Badalamann napisał(a): Batyr będzie robił wszystko by pomóc pisowskiej ośmiornicy wrócić do większości sejmowej. Jak na razie wszystko robi KO żeby wrócili.
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Dla przypomnienia, Cenckiewicz stracił poświadczenia bezpieczeństwa w zeszłym roku. https://tvn24.pl/polska/slawomir-cenckiewicz-bez-poswiadczen-bezpieczenstwa-zatail-fakt-st8025601 Edytowane 3 Lipca przez Kris194 1
GordonLameman 8 489 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca W świecie naszej prawicy nie liczą się kompetencje - liczy się partyjna lojalność 7
LeBomB 2 061 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Jak to szło? Nie zatrudniamy ekspertów, bo jak zatrudnialiśmy ekspertów to nie chcieli oni realizować naszego programu 1 7
Dimazz 569 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca ten obrazek dobitnie pokazuje upadek państwa polskiego 1 7
Rekomendowane odpowiedzi