Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
nie rozumiem czemu tak osobiście odbierasz, luzu trochę dlatego o tym piszę, że przy grafikach był to ich standardowy proceder, potem anulowali, jeśli wam się udało faktycznie, będa w domu to rewelacja, zawsze parę stówek mu wpadnie szerokości -
Przez radzz · Opublikowano
Cześć, Zakupiłem we wrześniu nowy zestaw i generalnie na moje potrzeby sprawdza się znakomicie, wszystko śmiga jak należy. Jest jednak jedna sprawa, która mnie trapi i nie wiem czy mam powód do zmartwień i co z tym zrobić. Jak komputer przestoi np. noc nieużywany i rano chcę go uruchomić, to po wciśnięciu przycisku uruchomienia w ogóle nie reaguje. Czasami potrzebuję wcisnąć przycisk 2-3 razy, żeby komputer się uruchomił. Zdarza się, że odpala po 1-szym razie, ale rzadziej. Specyfikacja: Chłodzenie CPU Thermalright Peerless Assassin 120 SE Pamięć GoodRam IRDM, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 Dysk SSD WD Blue SN5000 1TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 AMD Ryzen 7 7800X3D, 4.2 GHz, 96 MB, OEM Płyta główna MSI B650 GAMING PLUS WIFI Gigabyte Radeon RX 9060 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Zasilacz Chieftec Vega M 750W ATX 3.1 Pozdro i dzięki za wszelkie odpowiedzi. -
Przez Arctor · Opublikowano
"Patelnia" Berkowicz jakie fikołki odwala po tym gdy wrzucił film wygenerowany przez AI jako prawdziwy: -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Kaczkofan Po to publikują by się pochwalić tym co potrafią czy nagrodami w konkursach. Przynajmniej tak to działa na różnych grupach rodzinnych/znajomych. Jak ktoś ma wyniki to i szerzej. Jak ktoś idzie na takie zajęcia czy to dorośli czy dzieci to przecież właśnie między innymi po to, by się tym chwalić. Pewnie że pole dance ma masę wspólnego ze striptizem czy szerzej tańcem erotycznym. Erotyka to wręcz główna "gałąź" tego. Tyle że nie w tej wersji dla dzieci. I też są konkursy, ale to już właśnie dopiero po osiągnięciu 18 roku życia Jak ktoś należy do tej sporej konserwatywnej części społeczeństwa, to raczej nie wysyła dzieci na zajęcia pole dance czy street dance (twerk) . -
Przez Merqus4 · Opublikowano
Tylko po co mi wynajem długo terminowy skoro mam auto? Za dębice zapłaciłem coś ok 1200 zł, poza tym nie widzę sensu najmu i traceniu na tym kasy, nawet jakbym auta nie miał to wolałbym już nazbierać i sobie coś kupić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi