Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł ten dzień, kiedy do pałacu zamelduje ktoś jako ostatnia osoba, która powinna być prezydentem naszego państwa. A mimo to, naród pokazał, że nie potrafi myśleć i wybrał takiego na prezydenta tego kraju.

Hasło z wyborów zarówno kolejnego prezydenta jak i PiS-u "Po pierwsze Polska, po pierwsze Polacy" bardzo szybko okaże się żartem, a deklaracją, którą kolejny prezydent podpisał konfiarzom, gdzie "zwycięstwo" to ogromna zasługa naiwnych konfiarzy bardzo szybko podetrze nią swój tyłek.

zyDjfK6.jpeg

• Upvote 6
Opublikowano
10 godzin temu, VRman napisał(a):

Szkoda, że jak był w rządzie PiSu to tego nie wiedział. No bo nie wiedział, prawda? ;)

Nie chcę zbytnio bronić Sikorskiego, bo to nie jest człowiek z mojej bajki, ale on z tego rządu szybko sam się wypisał i to tak na dobre, bo aż do PO przeszedł. Jego cała przygoda z PiSem nawet półtora roku nie trwała. 

• Upvote 6
Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

A mimo to, naród pokazał, że nie potrafi myśleć i wybrał takiego na prezydenta tego kraju.

Naród mimo wszystko wziął sobie do serca apel Trzaskowskiego o tym, że prezydent i premier z jednej partii to zło do którego dopuścić nie można. 

foxykubapl-prince-polo.gif

• Like 1
Opublikowano

Wszystkim co łyknęli narrację, że wstrętna łunia psuje demonkrancjem w Rumunii i blablabla - z dedydakcją:

od -43m (bez sensu że nagrany wcześniej "live" nie pozwala zrobić timestampa, a czas leci do tyłu ale ok 10 minuty od początku.

TE SAME pierdolenie o zamachu na demokrację i tłumienie opozycji... ale chodzi o aresztowaną agentkę kremlinów, bo wyszło że leciała do niej spora kasa z Moskwy. 

Kilka osób nawet na forum widziałem, co łyknęła tą ruską propagandę odnośnie wyborów w Rumunii, więc mam nadzieję, że do dziś wytrzeźwieli i im głupio.

Opublikowano

Uwielbiam, jak jedna strona obrzuca drugą, że źle głosowała! xD 

Z jednej strony kibol ze snussem pokitranym w kieszeniach, z drugiej strony trzęsąca się na hasło "żyd" krindżowa pacynka z pokitranym w kieszeniach prince polo. Mam nadzieję, że to króciutkie zestawienie zachęci do refleksji nad własnymi wyborami które do tego doprowadziły, zamiast obrzucać gównem tych drugich.

2 godziny temu, hubio napisał(a):

Życzę wszystkim kobietom i dziewczynom (często namówionym przez swoich chłopaków/mężów z konfy lub PiS), które głosowały na Karolka aby nie miały pieniędzy na wyjazd do Niemiec i musiały urodzić chore dzieci (...)

Ty coś chyba pisałeś, że ja produkuję toksyczne treści. Czy nie? xD 

• Upvote 1
Opublikowano
12 godzin temu, Winter napisał(a):

Izrael sobie za dużo pozwala.

Izrael to 3rzesza XXI wieku. I to bez żadnych uproszczeń. To, że kraj i przeciwnik jest mniejszy, nie oznacza, że skala zbrodni powinna być rozpatrywana inaczej. Niestety żydzi rządzą mainstremowymi mediami więc wszystko jest git. Hitler może żałować, że nie urodził się 100 lat pozniej: z obecną propagandą i ogłupieniem ludzi byłby bohaterem

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
17 godzin temu, ryba napisał(a):

i znow @ibizpl w sciane ze slepakow. Wiem, fajnie sie krzyczy Tusk/Kaczor, ale jednak nawet biorac pod uwage ostatnie 20 lat, to troche wiecej osob mialo wplyw na nasz kraj niz 2.

Nigdzie nie pisałem że 20 lat, mam na myśli raczej ostatnią dekadę i to że nie zanosi się na jakieś większe zmiany w najbliższej przyszłości.

Opublikowano
30 minut temu, blabla123 napisał(a):

Taka żenada, że myślałem iż to AI :rotfl2:

2 kadencje dumałem, czy ta baba potrafi mówić i... chyba dobrze, że tego nie robiła.
Biedaczka umęczona stanowiskiem i życiem, już jest wolna...

"Lepiej tylko uchodzić za idiotę, niż otworzyć usta i rozwiać wszelkie wątpliwości..."

• Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, ibizpl napisał(a):

Nigdzie nie pisałem że 20 lat, mam na myśli raczej ostatnią dekadę i to że nie zanosi się na jakieś większe zmiany w najbliższej przyszłości.

Ale to nieistotne czy mowimy o 10 czy 20 latach :D To jest PoPis era, dopiero jak sie cofniesz dalej, to sie wiecej partii i ludzi pojawia.

Opublikowano
1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Ty coś chyba pisałeś, że ja produkuję toksyczne treści. Czy nie? xD 

40 minut temu, Asag napisał(a):

Daj że sobie spokój z takim ględzeniem, brzmisz jak zjebana urażona Julka obrażona że jej kandydat przegrał. 

A nie nie to nie są toksyczne treści, ani żal, że mój kandydat przegrał. To raczej jest życzenie aby kobiety i dziewczyny poniosły odpowiedzialność za swój wybór we własnym życiu...

Bo niektórzy mówią: a co tam, nie interesuję się polityką. Nie idę na wybory... Takim też życzę tego samego bo tak samo odpowiadają za wybór Karolka. 

Opublikowano
5 godzin temu, Spl97 napisał(a):

Nadszedł ten dzień, kiedy do pałacu zamelduje ktoś

Powinieneś chyba wyjechać na wakacje. Albo może zacząć dokarmiać bezdomne koty? Regularnie wykładać miseczki z jedzeniem i wodą. Rozwieszać im portreciki Rafaua. Ogólnie czymś się zająć.

Opublikowano
54 minuty temu, hubio napisał(a):

A nie nie to nie są toksyczne treści, ani żal, że mój kandydat przegrał. To raczej jest życzenie aby kobiety i dziewczyny poniosły odpowiedzialność za swój wybór we własnym życiu...

Bo niektórzy mówią: a co tam, nie interesuję się polityką. Nie idę na wybory... Takim też życzę tego samego bo tak samo odpowiadają za wybór Karolka. 

Ale nie rozumiem skąd ta frustracja i wykładanie opinii w takim tonem? Jeszcze bym zrozumiał, gdyby po drugiej stronie barykady był kandydat dziesięć razy lepszy. 

Jak czytam takie wypowiedzi to widzę takiego Gortata który pluje na ludzi, a nawet nie wie kiedy był chrzest Polski albo ile to jest 6x9 oraz Julki, które straszyły, że wyjadą z kraju jak nie wygra Trzaskowski, a potem wstawiały filmiki jak beczą i wypisują, że Polacy nienawidzą kobiet bo wygrał KarolekxD 

Opublikowano

Dziękujemy ci Tusku!.

Cytat

Podziekujcie temu o:

?auto=webp&fit=bounds&format=pjgp&height

W wersji minimum, mial tylko to jedno zadanie, nie p******ć poparcia i energii ludzkiej ktore pomogly obalic pisiorow... i nawet to s*****il koncertowo i zainstalowal tu konfopisiora na 10 lat.

Najwiekszy szkodnik polskiej polityki.

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-już-bilet-kupiony.2410635/post-194222670

Cytat

Zaprzysiężenie ewidentnie wskazuje na dwie rzeczy:

inicjatywę ustawodawczą (która dopełni zniszczenia rządzących, bo budżetu na to nie stać, więc odrzucą, a więc poparcie dalej w dół)
pójścia na zwarcie, mimo "jako chrześcijanin wybaczam to co było w kampanii" - ten uśmieszek mówi wszystko ;)

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-już-bilet-kupiony.2410635/post-194223959

Moderator ogromnego forum się nie cacka:

vienlTd.png

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-już-bilet-kupiony.2410635/post-194223471

qB8Mqhr.png

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-już-bilet-kupiony.2410635/post-194224134

Cytat

tyle zepsuć w ciągu 1,5 roku

Cytat

Mój boże, jaka banda głupich przegrywów XDDD

096d4ecf418c50244d0cbb5b42ab3d8b0d65185e

?auto=webp&fit=bounds&format=pjgp&height

:rotfl2:

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Ale nie rozumiem skąd ta frustracja i wykładanie opinii w takim tonem? Jeszcze bym zrozumiał, gdyby po drugiej stronie barykady był kandydat dziesięć razy lepszy. 

Jak czytam takie wypowiedzi to widzę takiego Gortata który pluje na ludzi, a nawet nie wie kiedy był chrzest Polski albo ile to jest 6x9 oraz Julki, które straszyły, że wyjadą z kraju jak nie wygra Trzaskowski, a potem wstawiały filmiki jak beczą i wypisują, że Polacy nienawidzą kobiet bo wygrał KarolekxD 

Myślę, że większość wyborców Karolka i w sumie wyborców ogólnie nie wie kiedy był chrzest Polski. 

Ale nie zmienia to faktu, że są obywatelami Polski, a cenzus wiedzy nie istnieje :) 

No a kandydat po drugiej stronie był jaki był, ale nie był kibolem i oszustem :) 

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem orędzie po zaprzysiężeniu. Całkiem dobre. Dla mnie jedyny poważny zgrzyt to twarda deklaracja o wieku emerytalnym. Albo ją trzeba będzie złamać, albo nie skręcimy z drogi do bycia jedynie źródłem taniej siły roboczej i rynkiem zbytu korporacyjnych dóbr.

Obejrzałem też odpowiedź Tuska. Mało konkretów. Twarz porażki. Pierwsze, wstępne sygnały mlaskania, jak u kaczora.

Edytowane przez adashi
Opublikowano
2 godziny temu, blabla123 napisał(a):

Taka żenada, że myślałem iż to AI :rotfl2:

W sumie miło z jej strony, że przez ostatnią dekadę siedziała cicho. 

W wyścigu na cringe bez problemu dorównuje mężowi :).

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, hubio napisał(a):

A moderacja kolejny raz nic nie robi z ewidentnym łamaniem regulaminu forum

Hubio... Hubio

Dam Ci radę  - uważaj o co prosisz bo może się spełnić nie w taki sposób w jaki oczekujesz 

Za takie teksty masz wakacje ode mnie

Resztę proszę o spokój chyba że chcecie jechać razem 

• Thanks 1
  • Haha 3
  • Confused 1