Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez narmiak · Opublikowano
Wszystko zależy od konfiguracji obu routerów ale mówiąc w skrócie - da się. Część routerów ma czasami tryb pracy Access Point i wtedy w zasadzie nic nie trzeba dodatkowo ustawiać poza nazwą sieci i hasłem. Same się wszystkim zajmą i w instrukcji powinieneś mieć informacje, co i jak. Jeżeli jednak nie masz dedykowanego trybu PA to wystarczy zrobić kilka rzeczy: 1. Dowiedz się, z jakiego zakresu główny router rozsyła adresy IP (na przykład 192.168.1.10-100) i z jakiej maski korzysta (zazwyczaj 255.255.255.0). 2. Podłącz swój router portem LAN z komputerem przez kabel ethernet (na chwilę, więc nie musi to być długi kabel). 3. Zaloguj się na router z komputera, ustaw na nim adres sieci LAN na taki, który jest w zakresie z punktu 1 i nie jest zajęty przez nic innego (na przykład 192.168.1.2) 4. Wyłącz na nim funkcję serwera DHCP. 5. Odłącz router od komputera i podłącz go z routerem głównym przez port LAN (port WAN w swoim routerze olewasz). Powinno wszystko zacząć działać. Potem logujesz się z dowolnego urządzenia w tej samej sieci na adres IP swojego routera (192.168.1.2), podajesz login i hasło, i konfigurujesz sieć WiFi tak jak chcesz. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wszystkie routery miały tą samą nazwę sieci i to samo hasło. -
Przez huudyy · Opublikowano
a V10? poprę przedmówców, VR6 nie brzmi jak "typowe" V6, ostatnio miałem okazję się przejechać i jest to naprawdę fajny pomruk -
Przez duniek · Opublikowano
mam bita tesle3 z usa - kupilem juz niby przerobiona na eu, ale potem sie okazalo ze modem jest US spec (eu 900zl), ladowrka 1F (3F to 5-6k) modem dal mega duzo bo zasieg jest praktycznie wszedzie, na 3F nie konwertowalem bo wg mnie nie ma sensu (od 3,5 roku laduje mocami 2-4kW) updaty dostaje regularnie -
Przez cichy45 · Opublikowano
Ale jakość enkodera gorsza. Nie wiem też jak na AMD ale w nvidii masz podwójny enkoder. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
No teraz to już sam nie wiem, bo po tym jaki mi pokazano gdzie są drzwi poczułem się mniej więcej tak trzeba będzie przemyśleć tą całą sytuację i podjąć decyzję a potem być może pożegnać się i albo czas pokaże
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź