Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale przecież nie ma dowodów na to, że AfD czy Braun bierze kasę od rusków, więc nic się nie dzieje złego, oni mają tylko inne poglądy i dlatego zli ludzie ich oskarżają bezpodstawnie o onucerstwo. A.. bym zapomniał. Cośtamcośtam rusofobia! ;)

Ta pani pszyszła jusz z tymi planami transportu dronuw i znimi wychoci. 

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

I TO JEST PRAWDZIWA POLSKA:

https://kobieta.wp.pl/probowalam-zatrudnic-sie-w-lidlu-musialam-stanac-w-kolejce-7112459640290048a

a nie farmazony czy tusk czy kaczyński, co zrobił bandera albo czy geje powinni adoptować dzieci. I dlatego z tego powodu co się dzieje i co wyrabiają korporacje na całym świecie populiści będą powoli przejmować władzę. Bo ludzie mają tego dość. 

To jest motto wyzysku obecnej XXI wiecznej dyktatury korporacji: Zazwyczaj planuje się na zmianie osób jak najmniej, a zadań jak najwięcej

Dziękujemy wam specjaliści od excela, że pomagacie urządzać piekło na ziemi! Nie mam nic przeciwko kapitalizmowi jaki znamy z XXw - tam też była praca i to ciężka, ale nadzorcy niewolników i wszechobecne kamery i systemy nie robiły z ludzi robotów! A wszystko za fasadą nowomowy. Człowiek pracujący w systemie 3 zmianowym co udowodniono - jest obciążeniem dla zdrowia dostaje kartę sportową? Owocowe czwartki? WTF.... :rotfl2: I te wszystkie szkolenia i pranie mózgu - to porównywałem właśnie do czasów PRL i PZPR, która robiła podobnie z ludźmi.

Obym dożył rewolucji jak to wszystko pie... nie i wróci prawdziwa wolność gospodarcza, POLSKIE FIRMY i znaczące rozproszenie kapitału, a przede wszystkim zmiana z pracy etatowej na własną działalność.

Edytowane przez hubio
  • Haha 2
Opublikowano
5 godzin temu, hubio napisał(a):

I TO JEST PRAWDZIWA POLSKA:

A „moja” Polska jest mniej prawdziwa? 

Bo ludzie mają tego dość. 

Czyli głosują na Razem? Czy jednak nie?

To jest motto wyzysku obecnej XXI wiecznej dyktatury korporacji: Zazwyczaj planuje się na zmianie osób jak najmniej, a zadań jak najwięcej

A ty jak zatrudniałeś pracowników to wyznaczałeś po 5 do jednego zadania? 

Nie mam nic przeciwko kapitalizmowi jaki znamy z XXw - tam też była praca i to ciężka, ale nadzorcy niewolników i wszechobecne kamery i systemy nie robiły z ludzi robotów!

Myślę że szczególnie na początku XX wieku było dużo gorzej. 

Obym dożył rewolucji jak to wszystko pie... nie i wróci prawdziwa wolność gospodarcza, POLSKIE FIRMY i znaczące rozproszenie kapitału, a przede wszystkim zmiana z pracy etatowej na własną działalność.

Twój fetysz działalności gospodarczej jest doprawdy infantylny. 

Kiedy wyprodukujesz w swojej firemce RAM? Albo którykolwiek z elementów smartphone’a?

A może auto jakieś?

Ale bez pracowników etatowych, bo to przecież ZŁO! :rotfl2: 

• Upvote 2
Opublikowano
10 godzin temu, hubio napisał(a):

Tak, wróćmy do dobrobytu prawdziwej wolności gospodarczej i braku regulacji, na pewno będzie lepiej:

Child_coal_miners_(1908)_crop.jpg

• Upvote 2