Skocz do zawartości

Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny

Spl97

Rekomendowane odpowiedzi

@areczek1987 daliby sobie spokój z wpychaniem takich rzeczy do seriali, bo potem znów będą się dziwili czemu ludzie mówią o danym kanale, telewizji czy programie że jest taki czy inny, sprzyja tym czy tamtym. 

@Yahoo86 to następnym razem pisz, tak żeby było jasne że wiesz, bo napisałeś w taki sposób, że nie wiadomo o co Ci chodziło. Wyjaśniłem po prostu skąd weźmie się w przyszłym roku podwyżka ZUS dla przedsiębiorców. Od nowego roku najniższa krajowa rośnie, średnia rośnie praktycznie cały czas.

8 minut temu, Umpero napisał(a):

Już krążą filmiki jak bidenoruskokamalowe Kamilki na listy wciągają zmarłych lub palą skrzynki z kartami do głosowania.

Tak samo jak automaty do głosowania gdzie nie da się zaznaczyć Trumpa, tylko automatycznie zamiast tego zaznacza Harris :E Problem oficjalnie potwierdzony przez władze w Kaliforni. Oczywiście problem jest losowy, tylko wredni ludzie wrzucają, że to tylko z Trumpem jest problem

1 godzinę temu, Umpero napisał(a):

Już krążą filmiki jak bidenoruskokamalowe Kamilki na listy wciągają zmarłych lub palą skrzynki z kartami do głosowania.

Czekam zatem na linki :) 

1 godzinę temu, Fatality napisał(a):

Problem oficjalnie potwierdzony przez władze w Kaliforni.

O, tu też czekam na link.

Edytowane przez LeBomB

Myślałem, że ta akcja z mikrofonem to jakaś przeróbka AI. Takie rzeczy to bardziej pasują do Prezydenta Camacho z Idiokracji. Pomarańczowemu to już całkowicie odbija, pewnie jest duża presja a on nie lubi przegrywać. Myślę, że Trump wygra głosami najbiedniejszych stanów, a jak przegra to będą takie burdy, że atak na Kapitol to będzie pikuś.

idiocracy-gun.gif

3 minuty temu, trepek napisał(a):

Przypomne tylko, ze derusyfikacja surowcow energetycznych z Rosji sie w duzej mierze udala, gdzie dwie nitki NS II byly juz wybudowane. Nigdy nie mow nigdy.

Ok ale do tego potrzebna była wojna,jak każda decyzja ma zapadać w ten sposób to nie wróży najlepiej. Poza tym nie wszystkie kraje tak szybko rezygnowały a niektóre jak Francja wcale nie musiały tego robić. 

Słabością UE jest brak ośrodka decyzyjnego,odrazu piszę że nie jestem fanem federalizacji .

Typowe bolszewickie metody, odwracać kota ogonem i kłamać do skutku, aż pelikany to łyknął. To samo ze Smoleńskiem, są odpowiedzialni za zamach w Smoleńsku i wszystko robią żeby prawdę zakopać, tak działa ruska agentura. 

Zakopią prawdę na lata, a tych co chcieli ją pokazać wsadzą do więzień.

9 godzin temu, LeBomB napisał(a):

Wyjaśniłem po prostu skąd weźmie się w przyszłym roku podwyżka ZUS d

Poczekaj, a to przypadkiem nie rudy przed wyborami obiecywał obniżki ?

Edytowane przez Pitt_34
  • Haha 1
  • Confused 1

9 godzin temu, LeBomB napisał(a):

@Yahoo86 to następnym razem pisz, tak żeby było jasne że wiesz, bo napisałeś w taki sposób, że nie wiadomo o co Ci chodziło. Wyjaśniłem po prostu skąd weźmie się w przyszłym roku podwyżka ZUS dla przedsiębiorców. Od nowego roku najniższa krajowa rośnie, średnia rośnie praktycznie cały czas.

Ale tu nie było co wyjaśniać nawet. Cały czas kradną, niezależnie od tego, który to rząd.

46 minut temu, Kris194 napisał(a):

Amator, pisiory chociaz lustra rozstawiały :E

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że kampania Harris mówi i robi dokładnie to samo?

I jedni i drudzy mieli tłumy i pustki, a zawsze mówią o tłumach.

45 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

Zakopią prawdę na lata

Prawda jest taka, że klon kazał lądować i mu się kuper usmażył na chrupiąco.

7 godzin temu, ghostdog napisał(a):

Pomarańczowemu to już całkowicie odbija,

Poczytaj sobie wywiady, wypowiedzi, książki jego najbliższych i najważniejszych współpracowników z czasów prezydentury. Stworzyli oni obraz(przytaczając fakty) wariata i nieuka, którego wybór jest skrajnie niebezpieczny dla USA i dla świata. Wszyscy Ci ludzie(m. in. generałowie + jego zaufany człowiek, czyli wiceprezydent Mike Pence) namawiają na głosowanie na Harris. To rzecz niespotykana i najlepsze świadectwo z kim mamy do czynienia. Przerażające, że ktoś taki już był Prezydentem USA(ale w innych warunkach, tzn. otoczony przez ekspertów) i że po całej prezydenturze ma dalej szansę wygrać w nowych wyborach.

2 godziny temu, Pitt_34 napisał(a):

Typowe bolszewickie metody, odwracać kota ogonem i kłamać do skutku, aż pelikany to łyknął. To samo ze Smoleńskiem, są odpowiedzialni za zamach w Smoleńsku i wszystko robią żeby prawdę zakopać, tak działa ruska agentura. 

Zakopią prawdę na lata, a tych co chcieli ją pokazać wsadzą do więzień.

Komus sie chyba weekend mocno przeciaga :E Az musialem przeczytac wszystkie poprzednie posty... tak wiec: mielismy zabojcza mgle, pancerne brzozy i jak ktos tego nie "lyka"  jest szurem? Serio pytam, bo eksperymenty na parowkach prawie mnie przekonaly.

• Haha 2
  • Upvote 2

Z tym zamachem coś nie pykło, bo nawet sojusznicy, którzy badali czarne skrzynki jasno postawili sprawę - zapisy są oryginalne i nikt przy nich nie majstrował, więc jak można dyskutować z danymi i z tym co robili piloci? Nie zapominajmy o ekspertach(też m. in. z USA, w tym topowa NIAR), których zatrudnił Macierewicz i którzy jasno mu udowodnili, że doszło do katastrofy.

3 godziny temu, ryba napisał(a):

Komus sie chyba weekend mocno przeciaga :E Az musialem przeczytac wszystkie poprzednie posty... tak wiec: mielismy zabojcza mgle, pancerne brzozy i jak ktos tego nie "lyka"  jest szurem? Serio pytam, bo eksperymenty na parowkach prawie mnie przekonaly.

Nie czytaj tylko blokuj, bo peron tam już dawno odjechał razem z pociągiem. 
Tam nie ma czego zrozumieć. 

• Like 1
  • Upvote 3

4 godziny temu, ryba napisał(a):

chlopie nie czytaj blokuj ***** szkoda nerwow na tego nawiedzonego typa