AndrzejTrg 2 998 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu "Co powiesz swojemu dziecku kiedy wróci ze szkoły zapłakane, bo jego najlepszy przyjaciel został właśnie zabrany z klasy przez agenta imigracyjnego?" Spoiler
Kris194 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, VRman napisał(a): Kliknąłem. A tam "WE HAD REAL LEADERSHIP" i napis kilka sekund obok pokazania.. Joe Bidona Taa. PRAWDZIWE PRZYWÓDZTWO! Takie, które nie bardzo wie kim jest i gdzie jest. Nie można mi obniżyć opnii o Trumpie, bo jest na dnie, ale no bez jaj. w jakimś? Przecież to jest poziom TVPis. W tym video masz też Busha czyli republikańskiego prezydenta i miałem na myśli to, że nie przypominam sobie tak głębokich podziałów społecznych w USA przed 2016 r. Podobnie zresztą w Polsce przed 2010 r.
nozownikzberlina Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 22 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): "Co powiesz swojemu dziecku kiedy wróci ze szkoły zapłakane, bo jego najlepszy przyjaciel został właśnie zabrany z klasy przez agenta imigracyjnego?" Ukryj zawartość 2 godziny temu, VRman napisał(a): Kliknąłem. A tam "WE HAD REAL LEADERSHIP" i napis kilka sekund obok pokazania.. Joe Bidona To chyba jakiś mem. No nie wierzę, że ktoś może uważać typa który się zesrał w gacie, za jakiegoś lidera. Biden to było uosobienie marionetki, przypominał mi te chińskie czy ruskie roboty które się wciąż wywracają.
Kris194 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) https://www.reuters.com/business/germany-hold-call-with-select-eu-states-push-twospeed-europe-2026-01-28/ Pod rozwagę Edytowane 53 minuty temu przez Kris194
Rekomendowane odpowiedzi