Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, TheMr. napisał(a):

Ale bomba. Żyj tak jak my ci każemy, a sami żyją inaczej :E 

Dlatego jak będę chciał romans z jakąś mężatką to trzeba będzie się rozejrzeć w PiS, Ordo iuris i Konfederacji. :)

Opublikowano (edytowane)

Chyba nawet spora część prawicowców broni na X Czarzastego :E 
Jeszcze wyjdzie na to, że Trump naprawdę zasłuży na pokojowego Nobla - wszyscy od lewa do prawa zgodnie maja go dosyć. :) 

Edytowane przez Zas
Opublikowano

Bo tak... :) Bo chłop miał wszystko w życiu: wielkie bogactwa, młode dziewice, królewskie audiencje, wielką władzę ale jeszcze mu brakuje Nobla :rotfl2: Dziecko nie dostanie zabawki to zerwie kontakty z Polską... Ja prd. Powoli myślę, że on me takie ego, że mu nie chodzi ani o Ukrainę ani nawet o jakieś rzadkie metale, a tylko żeby sobie wstawić Nobla do gabloty... 

Opublikowano

§  2.  Kto, biorąc udział w działalności obcego wywiadu albo działając na jego rzecz, udziela temu wywiadowi wiadomości, której przekazanie może wyrządzić szkodę Rzeczypospolitej Polskiej,
podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 8 albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.

Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-130

No to trochę sobie posiedzi :cool:

Opublikowano
10 minut temu, hubio napisał(a):

Bo tak... :) Bo chłop miał wszystko w życiu: wielkie bogactwa, młode dziewice, królewskie audiencje, wielką władzę ale jeszcze mu brakuje Nobla :rotfl2: Dziecko nie dostanie zabawki to zerwie kontakty z Polską... Ja prd. Powoli myślę, że on me takie ego, że mu nie chodzi ani o Ukrainę ani nawet o jakieś rzadkie metale, a tylko żeby sobie wstawić Nobla do gabloty... 

ma takie zachcianki bo ma 80 lat co mu więcej zostało. Osiągnął wszytko co mógł. 
Wielki majątek, jest najbardziej wpływową osobą na świecie. 
Brakuje tylko nobla