Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cóż. Przy takich władzach jak popisy, lewica, obie konfederosje, to moim zdaniem przyszłość tego kraju wygląda tak:

https://www.youtube.com/watch?v=muQJiuWzA88

A tutaj radzę sobie posłuchać. 

Dopiero co na tym samym kanale był filmik o gównianym zarządzaniu gospodarką i jak to się kończy. Historia wenezueli i innych krajów,  w których władza miała wywalone, pokazuje co czeka Polske.

A teraz wczoraj oglądam sobie to:

I jak ktoś ma inny niż fatalny humor to nie polecam słuchać co było te niecałe 100 lat temu, bo aktualne niestety jak cholera. 

Jeszcze pół roku temu myślałem, że naprawdę dużego zagrożenia atakiem na Polskę nie ma. Po tym filmiku zwątpiłem. Przecież jakby zamiast o tamtych czasach powiedzieć to o Europie w roku 2024-2026 to, bulwa mać, nie trzeba by zmieniać nawet litery! :sciana:

Opublikowano
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Logika pisowcow jest niesamowita.

kredyt od Korei na koreański sprzęt na 4-5% dobry, kredyt unijny na unijny w tym Polski sprzęt na niższy procent zły. 

No, idioci. 

Ciekawe na jaki procent wzięliśmy Abramsy i F-35

Opublikowano (edytowane)

Na pewno w razie konfliktu sprzęt z Koreii szybko dotrze. Drogą teleportacji bo inne będą szybko zablokowane przez Rosję lub Chiny.

I USA nie będzie gdybać czy przekazać sprzęt i części czy nie jak Ukrainie i nie może zdalnie wyłączyć sprzętu prawda?

Po co rozwijać coś z krajami których realnie konflikt dotyczy skoro można kupić na duży procent od innych.

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano

Niestety tak jak pisiory zapewniały, rząd Donalda T. nie przedstawi gwarancji na co faktycznie mają iść pieniądze. Trzeba jakoś kupić stołeczki w UE ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To tak samo jak Czarzasty nie podda się weryfikacji, no bo po co, skoro sam doskonale wie, że nigdy jej nie przejdzie x DDD

tusk.gif

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Jedynka była niezła, ukończyłem z przyjemnością. Trochę mnie zdziwiły elementy "soulsów" w tej grze. Z jednym bossem to walczyłem kilka razy. Raczej drugiej części nie kupie ale nie obrażę się jak trafi do abonamentu ps plus.
    • Mam dokładnie takie same odczucia. Ciężko uwierzyć, że to wszystko będzie miało ręce i nogi podczas grania. Mimo wszystko trzymam kciuki bo na papierze rozmach jest potężny.
    • Ogólnie pokaz całkiem OK, ja najbardziej czekam na Kena 2.
    • Niestety tak jak pisiory zapewniały, rząd Donalda T. nie przedstawi gwarancji na co faktycznie mają iść pieniądze. Trzeba jakoś kupić stołeczki w UE ( ͡° ͜ʖ ͡°) To tak samo jak Czarzasty nie podda się weryfikacji, no bo po co, skoro sam doskonale wie, że nigdy jej nie przejdzie x DDD  
    • Dla mnie mogą iść do diabła nawet w takiej wersji jak opisałeś.   Ja bym chciał tak: Dać lepsze tekstury ale w tym samym stylu, więcej geometrii, tryb dla 240 czy nawet 500fps, no może filtr CRT i koniec.  Jak zmienią choćby oświetlenie to wybiorę emu + CRT shader. Choć kurde mimo 2 dekad jakoś nie chce mi się jeszcze w to grać ponownie. To była tak wspaniała gra, że się wryła w banię. Nie zapomniałem jeszcze wystarczająco dużo, no i GoW to jeden z tych bardzo niewielu wyjątków, w których mi fabuła w grze nie zwisała kompletnie, a niestety znam już całą historię.  Jeśli jakimś cudem nie spierdzielą tej nowej wersji  i gra będzie dawała radę chodzić w przynajmniej 240fps, to bardzo polecę posiadaczom OLEDów 240 czy Pulsarów, bo z rozmyciem to ta gra jest nudna jak flaki z olejem. Za to przy żylecie w ruchu ta cała rozpierducha naprawdę bawi i fajnie się na to patrzy. To główna przyczyna przez którą po GoW Ascension postanowili zmienić typ gry na TPP. Top-down slasher po prostu na gównianych LCD 60Hz nie ma żadnej racji bytu. Przynajmniej nie jako gra na 9-10 na 10 pod każdym względem, bo rozumiem że reszta gry mogła komuś wystarczać.    Szanse że zrobią remake tak, żeby mi się podobał, oceniam na 0,00001%. Pewnie zmielą to z miernotą  i zapakują w parówę zwaną TPP.   Ale nie szkodzi. To jak ta gra wgniatała w glebę gdy była nowością na PS2 to jedno z najfajniejszych growych wspomnień. Zdawało się, że mamy do czynienia z momentem ala Ben Hur* w filmach. Taki rozmach, taka jakość, taka epickość.    *) to chyba Ben Hur był pierwszą mega-produkcją Hollywoodzką w tym gatunku? Czy może to Gone with the Wind wcześniej? No w każdym razie coś z lat ok. 1940-1960 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...