Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Zas napisał(a):

Nie no, bez przesady, w przypadku Warzechy to był żart. :) Trochę czerstwy, ale tłumaczenie mu, co znaczy tusk po angielsku jest jednak słabe - to nie Kuwetowy ani Jojo.

Niech jeszcze napisze, że jest taka niemiecka kapela TUSK.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Badalamann napisał(a):

Ważne by się dostali do sejmu, bo wybory będą trudne. Pisowska ośmiornica robi co może by wrócić do władzy. Nawet za cenę kolaicji z konfederuskimi, a bez ingerencji USA to i braunirska zbieraninę akceptowali ;/

Ja się obawiam, że te info o interwencji to ściema. W USA rządzą zdrajcy dający się sterować z kremla. Braun wiadomo dla kogo pracuje. Może to jest tylko takie gadanie pod publiczkę, a co do czego to moim zdaniem Polskęzbaw się z Braunem bez problemu wycałuje jak będzie trzeba to zrobić dla dostępu do koryta.

edit: @ghostdogNawet niezły ten kawałek o tytule Tusk. Tylko wokale by trzeba dać sporo ciszej, bo mi się podoba to co poza wokalem. Brzmi trochę jak Kazik na Żywo w połowie lat 90tych :metal:

Edytowane przez VRman
Opublikowano
26 minut temu, Badalamann napisał(a):

Liczę jednak że rząd to obejdzie. Sprawa jest zbyt ważna dla Polski by dac się blokować pisowkiej bandzie.

Nikomu nie życzę źle, ale sobie tak pomyślałem, że życzę wyborcom Nawrockiego aby jakaś ruska bomba spadła im na łeb. Ale nawet wtedy nie połączą kropek jak alkoholicy... Zawsze będzie winien Tusk....

26 minut temu, lokiju napisał(a):

Obchodzenie tego to będzie kolejny etap rozkładu jakiegokolwiek porządku w tym kraju. Obojętnie czy słusznie czy nie. 

Owszem, ale w tym wypadku jak żadnym innym bardzo warto. Chodzi o naszą wolność, życie i zdrowie.

Opublikowano

Rząd mógł to lepiej rozegrać ale jak zwykle u nich zawsze coś odwalą. Wystarczyło zrobić jawną listę a nie wszystko ukrywać, teraz pisiory mają już narracje. 

A druga sprawa po co cholery Niemiecki ambasador dostał zezwolenie na uczestniczenie w obradach sejmu?.

I jeszcze wrzucał na X swoje opinie o procesowanym SAFE, przecież to było złoto dla pisiorów i konfokacapów. 

Z namiestnikiem Rose dobrze szło to koalicja musiała pozwolić na wizytę Niemieckiego namiestnika?. 

Opublikowano (edytowane)

Jakby oni się do czegokolwiek nadawali, to nie przerypali by kilkukrotnie z.. pisem.

Oni się o własne nogi potrafią zaplątać. Tusk liderem bo nie ma lepszego kandydata, a Tusk to stary dziadek, który w młodości nie był niczym więcej niż niskiej klasy cwaniaczkiem i kłamcą. 

Patrząc na wszystkie partie:

Klauny, zdrajcy, bezmózgi, debile, nieogary, kretyni, cwaniacy, kłamcy, opportuniści. 

Świetny mamy wybór, nie ma co. 

Ale przynajmniej nie tylko u nas. Podobnie z Demokratami w USA. Żeby wystawić Harris i przegrać z trumpem... :boink:

W każdym razie - jakby sami nie strzelali samobójów ala te, które wymieniłeś teraz, to by nie byli sobą. 

Wincyj niemców doglądających głosowań.

Wincyj biegania z reklamówkami na granicy i mówienia, że to biedni ludzie szukający lepszego życia

Wincyj odrażających (moralnie) babsztyli robiących sobie fotki w DPSie z kartoflami.

Wincyj obiecywania rozliczeń bez żadnych planów na ich realizację

Wincyj werbowania geniuszy, którzy w wywiadzie palną "cóż szkodzi obiecać".

Jakby wszystkie partie się zawinęły to KO by wygrało o włos albo przegrało ze samym sobą. 

Nie widzę nawet nadziei, że po następnych wyborach będziemy mieć jeszcze Polskę. Będzie Polsza, taka ruska kolonia prowadzona przez osoby pokroju Brauna, bo ci debile z opozycji zostali w domach - bo niechcący się przywiązali do wycieraczki próbując zawiązać buty.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

?auto=webp&fit=bounds&format=pjgp&height

Cytat

Kłamstwo agentów ICE? Strzelanina w Minneapolis pod lupą
Dwaj agenci amerykańskiej służby imigracyjnej ICE zostali zawieszeni w obowiązkach po tym, jak ujawniono, że mogli składać fałszywe zeznania pod przysięgą w sprawie postrzelenia migranta w Minneapolis. Sąd oddalił zarzuty wobec oskarżonych mężczyzn, a sprawa wywołała polityczną burzę.

https://wiadomosci.wp.pl/klamstwo-agentow-ice-strzelanina-w-minneapolis-pod-lupa-7254217141381440a

Republikanka:

Cytat

Już nawet Joe Rogan się od Trumpa odwraca, to tak jakby u nas Republika odcinała się od Kaczyńskiego:

image.png.b185d60df723a585da9d6e25919810aa.png

image.png.06a53085151c01aebe4d7ba224888354.png

Cytat

Obawiają się reakcji wyborców / zwolenników, bo jednak gwałty na dzieciach to kwestia, która rusza prawie każdego więc udają zatroskanie, nie należy dawać się nabrać.

:dj:

Edytowane przez Camis
Opublikowano

Zwykły człowiek czeka na jakiś swój ulubiony film, grę albo wydarzenie sportowe itp. natomiast "elity" z górnej półki bawią się jakimiś nagraniami z torturami lub gwałtami, stare teorie spiskowe które dla mnie bez zaskoczenia okazały się prawdziwe.

Polecamy film oparty na faktach tylko wtedy jeszcze byli tak bezczelni, że podprogowo pokazywali to w filmach bo nie było takiego obiegu informacji i internetu jak dzisiaj:

https://www.cda.pl/video/1867363204

Jeszcze to:

https://www.cda.pl/video/17237697a8

Opublikowano
12 minut temu, Camis napisał(a):

Cytat wklejony

Już nawet Joe Rogan się od Trumpa odwraca, to tak jakby u nas Republika odcinała się od Kaczyńskiego:

Już bez przesady. Rogan otwarcie krytykował Trumpa, miał go za idiotę. Dopiero niedaleko wyborów prezydenckich nagle zmienił zdanie, moim zdaniem przy takiej fortunie jaką zebrał, musiało chodzić o to, żeby mógł w spokoju robić to co chce, kupować co chce (odłożył tyle kasy że cała rodzina + 3 pokolenia może nie pracować i żyć w luksusie) bo inaczej mógłby mieć przypadkiem "wypad(zokna)ek" przy udziale kremlinów.

Lewa strona go tak debilnie atakowała i wyzywała od alt-right, że można się było tylko z tego śmiać. Od wyborów nie widziałem ani jednego jego programu w którym padłyby wypowiedzi mające pchać jakąkolwiek politykę, (bo nie mogę na typa patrzeć po tym wywiadzie z Trumpem, choć bardzo lubiłem jego podcasty i obejrzałem ich pewnie ponad setkę) więc nie mam pojęcia, ale żeby nagle po tylu latach bzdurnych oskarżeń miał się zamienić w full-time propagandystę? Nie. 

Faktem jest, że od dawna był wkurzony na to co wyprawia lewa strona, ale lewa strona nie potrafiła tego zrozumieć. Dla nich jak im nie przytakujesz to jesteś z automatu rasistą, nazistą, fobem itd.

2 minuty temu, Gothic napisał(a):

Zwykły człowiek czeka na jakiś swój ulubiony film, grę albo wydarzenie sportowe itp. natomiast "elity" z górnej półki bawią się jakimiś nagraniami z torturami lub gwałtami, stare teorie spiskowe które dla mnie bez zaskoczenia okazały się prawdziwe.

Nie zamierzam zaprzeczać, że ludzie typu Turbaniarz z Arabii to chore po...y i ich miejsce jest na pod sznurkiem i nad zapadnią, ale co do tych zwykłych ludzi, to pewnego dnia zapytałem zwykłego gościa w co gra w VR i czemu nie w inne gry tylko ciągle tylko w dwie, w których jest sporo gore i ekstremalnej przemocy.

Dowiedziałem się, że go jarają tylko gry brutalne, im bardziej tym lepiej i ostatnio nie gra, bo już go to co miał nie jara i zapytał mnie czy jako osoba siedząca w VR nie mógłbym polecieć czegoś bardziej brutalnego.

Dość powiedzieć, że gościa już mam w zblokowanych od tamtego momentu, ale to jest ten właśnie "zwykły człowiek". Pojęcia nie mamy ile chorych z...ów żyje wśród nas. 

A z elitami? Cóż, nie często zostajesz miliarderem czy innym CEO wielkiego corpo mając jakikolwiek kręgosłup moralny.

Opublikowano
7 godzin temu, VRman napisał(a):

Nie zamierzam zaprzeczać, że ludzie typu Turbaniarz z Arabii to chore po...y i ich miejsce jest na pod sznurkiem i nad zapadnią, ale co do tych zwykłych ludzi, to pewnego dnia zapytałem zwykłego gościa w co gra w VR i czemu nie w inne gry tylko ciągle tylko w dwie, w których jest sporo gore i ekstremalnej przemocy.

Dowiedziałem się, że go jarają tylko gry brutalne, im bardziej tym lepiej i ostatnio nie gra, bo już go to co miał nie jara i zapytał mnie czy jako osoba siedząca w VR nie mógłbym polecieć czegoś bardziej brutalnego.

Dość powiedzieć, że gościa już mam w zblokowanych od tamtego momentu, ale to jest ten właśnie "zwykły człowiek". Pojęcia nie mamy ile chorych z...ów żyje wśród nas. 

A z elitami? Cóż, nie często zostajesz miliarderem czy innym CEO wielkiego corpo mając jakikolwiek kręgosłup moralny.

Rozumiem to i dlatego ja osobiście przez dzisiejszy realizm i animacje wzięte z realnego świata całkowicie nie jaram się taki GTA VI.

7 godzin temu, KiloKush napisał(a):

Zauważyliście jak "polskie media" próbują Polakom wmówić, że Epstein był Rosyjskim szpiegiem? To pokazuje dobitnie czyje mamy media w Polsce...

Ja bardziej zauważyłem jak próbują zrobić z tego sprawę jako skandal obyczajowy i problem z pedofilią, a nie, że to tak naprawdę rozgrywka służb i z Epsteina robią psychopatę, a tak naprawdę koleś wykonywaj swoją robotę jako zwykły agent, żołnierz.

Opublikowano

Ciekawe czy to prawda:

Cytat

Bielan z Kamińskim rozsadzą koalicję? "Misiek zapowiada, że wykończy Tuska"

Cytat

— A jednak czasem coś im się udaje — złośliwie uśmiechają się politycy PiS pytani o Bielana i Kamińskiego. I opowiadają... o ostatniej prezydenckiej kampanii.

— Pomysł Trzaskowskiego z wyzwaniem Nawrockiego na debatę w Końskich nie był zły. Nasz kandydat wtedy jeszcze był surowy i naprawdę sztab Karola bał się, że znacznie bardziej obyty w takich sytuacjach Trzaskowski go rozjedzie — wspomina nasz rozmówca. — I wtedy Adam z Miśkiem wpadli na pomysł, że trzeba ten cały plan wysadzić. Wystarczyło podpuścić Hołownię, z którym Michał współpracował w kampanii. To nie było trudne przy ego Hołowni. Kilka zdań o tym, że jak Szymon chce być wielki, to musi bić się z wielkimi i tak dalej. Hołownia wbił się więc na debatę, która miała być show Trzaskowskiego, a reszta poleciała za nim i zaczęła walić w kandydata KO. Tyle wystarczyło.

https://www.onet.pl/informacje/newsweek/bielan-i-kaminski-knuja-przeciw-tuskowi-wykorzystuja-ambasadora-usa/wq96525,452ad802