Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 6 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Rozwiązanie zagadki jest proste: Wtedy jeszcze nie musiał robić rimjoba kremlinom. -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Ja właśnie zauważam zawsze to co jest w 11:50 czyli że na Nvidii są wyblakłe kolory. Ale pewnie coś źle ustawiam. Nawet jak zmieniam te ustawienia kolorów i tryby RGB w panelu. To jednak zawsze jakieś te kolory takie nienasycone. Trawa w teście computerbase też wygląda na jednym z upscalerów na dużo ostrzejszą - nie wiem na którym bo nie są podpisane. Ale jak sprawdzałem u siebie w gierce Hell is Us to dosłownie zero różnic w trawie było... Szczególnie w ruchu. A tu różnica widzę że jest ogromna na screenie Czyli wiem że nic nie wiem, albo ja nie umiem ustawiać tego DLSS Muszę testy sobie powtórzyć kiedyś. Ale też wiem że różnica jest tak mała że szkoda czasu. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Projekt Epstein miał kompleksowo umoczyć wszystkie znaczące osobistości od lewa do prawa. Jak można się domyślać po kompletnym braku aresztowań pedofilów, przeprowadzony został z sukcesem. ruskie służby to mogą buty czyścić pejsatym. To nie ten poziom. -
Przez wwyoshi · Opublikowano
Wrzucam fotki, bo przyszedł czas na zmianę aktualnego setupu Przeglądając różne zestawy na PCPartPicker, natknęło mnie na cały biały build. Wyszło chyba tak jak chciałem . Jedyne z czym się jeszcze borykam to głośna blokopompka od LianLi. Nie mogę okiełznać tego AiO, które pracując na 2000rpm jest tak upierdliwe i głośne, że zastanawiam się nad reklamacją albo zmianą na coś innego. -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
@hubioSkupiasz się na wykorzystywaniu 15-letnich dziewczyn, a to jest najmniejszy kaliber syfu, jaki potencjalnie dział się u Epsteina. Jest cała masa korespondencji według której te chore po*** gwałciły o wiele młodsze dzieci i to nadal wierzchołek góry lodowej. Nawet jeśli w 50% te akta są w dużej mierze "posolone" przez służby (czy to MOSSAD, CIA czy KGB) to wynika z nich jedno: elity są zdeprawowane do cna, żaden z tych sku**** nie jest w 100% czysty. Jak pewnie musieli się czuć wysyłając maile, fragmenty których chociażby @Camis przytaczał w tym wątku. Moim zdaniem i tak te gnoje unikną kary na jaką zasługują (poza kilkoma najmniej znaczącymi), wypuszczenie akt po moderacji przez służby USA służy jednemu: zszokować opinię publiczną do tego stopnia, że większość z nas machnie ręką i powie "fake, ludzie nie mogą być aż tak zdeprawowani jak wynika to z tych akt". Zaprzeczenie i wyparcie to mechanizm obronny ludzkiego mózgu. Tak to widzę. Swoją drogą w świetle tego wszystkiego coraz ciekawiej wyglądać zaczyna śmierć Kubricka (4 dni po przedstawieniu WB "Oczu szeroko zamkniętych" zginął), robienie szaleńca z Mela Gibsona za film o handlu ludźmi w Holywood... Przypadek? Nie sądzę
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi