Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Johnny Tomala · Opublikowano
Tutaj test tej polecanej ASRock Phantom Gaming X870E NOVA WiFi https://www.igorslab.de/en/asrock-phantom-gaming-x870e-nova-wifi-in-test-cheap-taichi-alternative-with-experience-report-teardown-material-testing-and-thermal-modding/ -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
Jeżeli Europa ma być niezależna to ja innej możliwości nie widzę , Lewica już pokazała jak szybko zalać imigrantami UE i zarzynać gospodarki swoim eko szaleństwem. Holenderski ASML jest asem w rękawie , o którego Ameryka/Azja będzie się nawet zabijać (odcinając Intela/Samsunga/TSMC/itd... od naświetlarek jest gwarantem że oba kontynenty spokornieją lub spróbują użyć siły). -
Przez hopes · Opublikowano
Która wersja ma lepszy wentylator? Czy oba są dobre? Z tego co wyczytałem to CO jest wytrzymalszy ale też głośniejszy. Zamierzam go użyć przy razenie 9800 x3d. Chyba że olać te chłodzenia i kupić co innego? -
Przez Mizu · Opublikowano
Wiadomo coś o której mają się pojawić w sklepach? Przy premierze 7800X3D pamiętam była podana godzina kiedy mają wlecieć na strony a tu nigdzie nic nie widze -
Przez crush · Opublikowano
Świetne pytanie z setką odpowiedzi. Dla mnie już etap budowania morale minął. A konstruktywna krytyka jest zdrowa.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi