Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak Orbanienko gratulował Naworckiemu veta na Safe, to jeszcze nie połączyłeś kropek? ;)

No niestety. Nie tylko w Konfederacji Brauniarskiej są ruskie pacynki, a Nawrocki? Nie zdziwiłbym się jakby z ruską mafią też miał interesy w słynnym hotelu, gdzie bronił bramki

Opublikowano
1 godzinę temu, Ludojad napisał(a):

No patrz afera na cały kraj bo w Lasku  zaczęły się masowe rodzenia i nie ma miejsc...

Z drugiej strony pewnie nie miał wiedzy i powinien powiedzieć, że nie zna stanu a nie od razu kłamać. 

Opublikowano
10 godzin temu, Killer85 napisał(a):

1.Sami dają mu kontent.
2.Chłopak który się"osmarkał" też był mega podejrzany i należało go tak potraktować?
On był teraz a kto wie czy niedługo to możesz być Ty czy ja lub ktokolwiek inny.
Tak samo chłopak z W-wy szedł ulicą i legitymowanie bez powodu 
Ja jednak piję do takich zachowań policji które należy piętnować
---
Jak nazwiesz zatem bezprawne zatrzymania policji gdy robimy coś legalnie?
Co powiesz na zachowania policji gdy nie podają przyczyny legitymowania albo ją zmyślają?
Potem są sprawy w sądach.
Następnie odszkodowania płacone z NASZYCH PIENIĘDZY
---

Gdy my popełniamy wykroczenie to mandat  i tyle.
---
Co do stresu dzięki że tak martwisz się o moje zdrowie;)

Audyt to zwykły prowokator który na kontrowersjach robi kontent i zarabia. Myślisz że on podbija do dowolnego policjanta i od razu przy każdej interwencji afera? Ile jest nieudanych "polowań" zanim złapie aferkę do kolejnego odcinka? Widziałem raz video jak został zgaszony przez policjanta paragrafami jak pet i jedyne co mu pozostało to odwrócić się na pięcie i odejść. Niestety nie znalazłem już tego bo to dawno widziałem. 

Czy to znaczy że w policji nie ma przekrętów i naruszeń? Oczywiście że są. Czy to znaczy że wszyscy policjanci są do bani? Też nie. Ale jak ktoś ogląda tylko filmy jak te od audyta i na tej podstawie ocenia całość formacji to nawet nie ma o czym dyskutować. 

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Asag napisał(a):

Audyt to zwykły prowokator który na kontrowersjach robi kontent i zarabia. Myślisz że on podbija do dowolnego policjanta i od razu przy każdej interwencji afera? Ile jest nieudanych "polowań" zanim złapie aferkę do kolejnego odcinka? Widziałem raz video jak został zgaszony przez policjanta paragrafami jak pet i jedyne co mu pozostało to odwrócić się na pięcie i odejść. Niestety nie znalazłem już tego bo to dawno widziałem. 

Czy to znaczy że w policji nie ma przekrętów i naruszeń? Oczywiście że są. Czy to znaczy że wszyscy policjanci są do bani? Też nie. Ale jak ktoś ogląda tylko filmy jak te od audyta i na tej podstawie ocenia całość formacji to nawet nie ma o czym dyskutować. 

1.Czy ja wiem?
Pokaż to video
2.Audyt jednak pokazuje ułomność policji oraz ich nieznajomość przepisów(legitymowanie bez powodu)  i to nie jest do podważenia bo w końcu mamy przepisy oraz działamy zgodnie z prawem 

Edytowane przez Killer85
Opublikowano (edytowane)

Co do Leska, to ponoć szpital powiatowy, a w powiecie rządzi PiS :E 

Co do postępowej Koalicji - no pełna zgoda, kolejny "związana z partią osoba pedofilska" :P skazana, zamiast przeniesienia na inną parafię. A jak tam synalek Kurskiego? Wylosował odpowiedniego sędziego i jeszcze na wolności?

Edytowane przez Zas
Opublikowano
56 minut temu, Zas napisał(a):

Co do postępowej Koalicji - no pełna zgoda, kolejny "związana z partią osoba pedofilska" :P skazana, zamiast przeniesienia na inną parafię. A jak tam synalek Kurskiego? Wylosował odpowiedniego sędziego i jeszcze na wolności?

6,5 roku! x DDD

przecież to powinno gnić w kamieniołomach, ale kobietka to nie wolno jej zbytnio karać, co? x D

Opublikowano (edytowane)

Potrzebny był sterowalny debil, to wstawiono sterowalnego debila na fotel prezia (trzeci raz z rzędu) a teraz niektórzy się dziwią, że wypowiada się jak debil.

Musiałby być sporo młodszy, żeby udawać poważnego polityka jak taki jeden bramkarz o podejrzanej przeszłości w państwie nad Wisłą.

Edytowane przez VRman
Opublikowano

Strasznie mnie rozśmiesza jak niektórzy tutaj próbują odwracać kota ogonem nieudolnie jak:

11 godzin temu, Zas napisał(a):

Co do Leska, to ponoć szpital powiatowy, a w powiecie rządzi PiS :E 

Bzdury piszesz, w Lesku rządzą lokalsi a nie PiS. Twoje tłumaczenie że niby zgoda i jest elegancko bo babę za to coś w ogóle skazali a nie przenieśli i odniesienie do kogoś innego to klasyczne odwrócenie kota ogonem na które nabierze się tylko ktoś z IQ 30. Akcja w stylu "tylko skopał i okradł babcię a przecież mógł zabić więc to dobry człowiek jest".

Zresztą burmistrzowi Leska dużo bliżej do PO niż PiSu a z PiSem się żrą od lat.

Sytuacja w tym szpitalu jest tragiczna od dawna ( za PiSu tak już było ) ale teraz rządzi rudzielec i bezczelnie kłamie w żywe oczy tak samo jak pinokio Morawiecki. Bo jedyną porodówę w Bieszczadach zamknęli teraz za Tuska i pieprzenia Że PiS to czy tamto tego nie zmienią.

P.S. " osoba pedofilska " podoba mnie się to,  do nowych komedii w stylu Poranek Kojota się przyda :hihot: To zwykła baba jest i tyle!

Opublikowano (edytowane)

Ruscy mieszają przy wyborach gdzie się da i robią to na wielką skalę, bo rozumieją, że wojen nie wygrywa się czołgami a agenturą, propagandą i polityką

https://www.onet.pl/informacje/belsatpl/kremlowskie-boty-falszywa-gazeta-i-nielegalna-ingerencja-w-armenii-zaostrza-sie/brfe78v,0666d3f1

Francja, Włochy, Anglia, Polska, USA, Armenia, Kazachstan, Rumunia, Słowacja, Węgry, Ukraina, Białoruś, Czechy, Estonia i na pewno zapomniałem o jeszcze kilku, gdzie mieszali lub mieszają, i/lub będą mieszać

Tak daję pod rozwagę tym, co mi zarzucają zbytnią alergię na ruskich troli. ;)

To jest ogólnie: nie o tym forum, nie o konkretnej wypowiedzi:

Pozwalanie ruskim srać swoje kłamstwa widzę po prostu niemal tak samo jak pomoc zdrajców podających informacje najeźdzcy, dzięki którym można było zbombardować magazyn czołgów czy czego tam w IIWŚ. 

Dziś propaganda to najgorsza broń - najgorsze zagrożenie dla wolnego świata.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

No tak, bo przecież przyklejanie zepsucia całej partii z powodu jednej lokalnej dzialaczki (a nie polityka z samej góry, czy choćby ważnego na szczeblu lokalnym - prezydent, burmistrz, starosta itp.) to jest wybitnie inteligentny chwyt i nabiorą się na niego tylko tacy z IQ, > 120. :E

Co do Leska - to miejscowość z 5k mieszkańców, porodówki są w Krośnie i Brzozowie - ledwie 30 km dalej...

Choć jak czytam to faktycznie jest duży problem w całych Bieszczadach, i to od lat. 

Za czasów PiS lepiej nie było, więc nie wiem po co się czepiać Tuska - jeśli już to słusznie tylko tego, że nagadał głupot. 

No ale jak wyżej - ten burdel pogłębia się od lat, więc żadne sygnalizowanie cnoty przez trolli z prawej strony nie ma sensu. 

Edytowane przez Zas
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, skypan napisał(a):

Fajny chamski bait - Pegasusa ani niejawnej ingerencji nikt nie zalegalizował - pracę nad przepisami odłożono. Owszem, inwigilowany nadal dowie się o inwigilacji tylko, jeśli dostanie zarzuty, więc niewiele zmieniło się na lepsze (poza tym że sąd musi wiedzieć, jakie narzędzia zostaną użyte), ale to jednak nie to samo co "legalizacja Pegasusa". No, ale Bezprawnik po fuzji z Antywebem schodzi coraz bardziej na psy. Tak tak - Google, agregatory, pieniądze nie śmierdzą... 

Co do wrzutki wyżej - niezłą miniówę ma ta fejkowa żołnierka, US Army w realu ma taki sam wzór munduru, czy to tak specjalnie dla piwniczaków z ruchu MAGA? :E 

Edytowane przez Zas
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Crew 900 napisał(a):

Z drugiej strony pewnie nie miał wiedzy i powinien powiedzieć, że nie zna stanu a nie od razu kłamać. 

Myślę, że miał informacje, bo oddział jest zawieszony od września zeszłego roku z powodu braków kadrowych. Zawieszenie nie może być dłuższe niż pół roku, więc to sam dyrektor szpitala złożył wniosek o rozwiązanie umowy z NFZ. Tylko że rozwiązanie umowy z NFZ nie oznacza zamknięcia oddziału (choć ten akurat faktycznie obecnie nie działa).

Ponadto w trakcie ciąży ustala się przecież miejsce porodu i wiele kobiet i tak wybiera odległe placówki ze względu na lepsze warunki czy lepszych lekarzy i opiekę. Dopiero w przypadkach nagłych trafiają do najbliższej placówki, stąd możliwość tworzenia od stycznia pokoi porodowych jeżeli dana placówka ma SOR i odpowiednich lekarzy.

W sumie to mnie śmieszy trochę to jak każde takie sytuacje wykorzystuje się do politycznej wojenki, a z drugiej strony wymaga się polepszenia sytuacji finansowej szpitali, optymalizacji całej ich działalności itd. więc jak ze względu na malejące liczby porodów zaczną po prostu likwidować nierentowne oddziały, to będzie to wina tych czy tamtych, a nie po prostu braku chęci do trzymania na siłę czegoś, co tylko generuje coraz większe koszty...

Tak samo jakby teraz zacząć czepiać się likwidacji szkół i zwalać na tych albo na tamtych :E 

Co spór polityczny to polityczny, ale nie wszystko od tego sporu zależy. 

Edytowane przez LeBomB