Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TeoX · Opublikowano
@GrolshekSzczerze nie robiłem, ja wyciskam głównie pod maksymalnie osiągi w grach -
Przez Grolshek · Opublikowano
Masz może wyniki testu pamięci z Aidy? -
Przez [email protected] · Opublikowano
Cześć, Zakupiłem monitor SAMSUNG Odyssey G7 LS40FG750EUXEN 39.6" 5120x2160px 180Hz 1 ms [GTG] Curved. Niestety po rozpakowaniu i podłączeniu mam problem tj część monitora jest podświetlona słabiej niż pozostała - idealnie to występuje w połowie ekranu. Opcję PIP mam wyłączoną podobnie jak aktywne Local Dimming. Monitor zaktualizowany do najnowszych sterowników. Problem występuje z różnymi kablami HDMI oraz komputerami. To problem techniczny monitora czy może jakieś ustawienie itp? -
Przez TeoX · Opublikowano
Siemanko! ✌️ Chciałem się pochwalić moim nowym buildem i zapytać o Wasze zdanie. Pod maską siedzi: Płyta: ASUS TUF B650E-E Gaming WiFi (solidna baza pod AM5) CPU: AMD Ryzen 5 9600X RAM: Patriot Venom 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 GPU: PNY GeForce RTX 5070 12GB Dyski: Lexar NM620 (256GB na system + 1TB na gry/dane) Chłodzenie: Arctic Freezer 36 Black Zasilacz: Chieftec Vega M 850W (ATX 3.1, zapas mocy jest!) Buda: Chieftec Hunter 3 Co już wydłubałem? (Undervolting & OC): 🛠️ RAM: Wyżyłowane timingi (zgodnie ze screenem), wszystko ustawione ręcznie i „wygrzane” w TestMem5 jest skała! 🛠️ Procek: PPT ustawione na 110W, Curve Optimizer na solidnym -33 All Core. Sprawdzone w y-cruncherze, Core Cyclerze i podczas wielogodzinnych sesji w grach. 🛠️ Grafika: GPU lata na 3000MHz przy 0,935mV. Kultura pracy i wydajność w punkt! Zastosowanie: Głównie gierki sieciowe typu (COD MW3/BO6/7/Vanguard, Forza Horizon 5 i czekam na szóstkę ) oraz tytuły Single Player. Wszystko pod monitor 1080p 200Hz. Pytanie do Was: Czy widzicie tu jeszcze pole do jakiegoś dłubania? Może macie jakieś sprawdzone patenty pod tę konkretną konfigurację? Dzięki za opinie i pozdro! 👋 -
Przez Necronom · Opublikowano
Tego wąsatego typa nie będę oglądać, ale on ogląda materiał tego gościa co SH:f nazywał cichą górką fy i nieźle pojechał. To może zobaczę to bez kiszki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi