Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Fatality napisał(a):

Choćby dlatego chciałbym aby taki rząd oszołomów pis-konfa-braun porządził z rok-dwa i deportował śmieci z powrotem. Czasem trzeba terapii szokowej

:hahaha:

No pis juz rzadzil i sprzedal kilkaset tys wiz ...

Opublikowano
5 minut temu, hwdp43 napisał(a):

dlatego nie napisałem samodzielne rządy pisu ;) 

Z innej beczki, jak tam uśmiechnięci? :E  wybraliście oszołomów do rządu. Kiedy więzienie za powiedzenie wilczy apetyt?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ptys napisał(a):

nie wiem czy było ale kolejna aferka w państwie "prawa" - żulek bierz się do roboty

To akurat jest afera wszystkich dotychczasowych rządów. Prawo mamy skonstruowane tak, że jeśli masz zasoby pozwala na "ucieczkę" od odpowiedzialności.

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano

@nozownikzberlina dotarł przelew w rublach? Przecież na taki scenariusz jest 0%, powtarzam zero procent szans. Nie ma żadnej przesłanki, że ukrainicy mogli by zrobić coś złego. Ta telewizja NRT to na pewno fake tv nadawana z dna bajkału. Nie dajmy się oszukać. Ukrainscy żołnierze bedą przyjezdzac do PL i szkolić polskich zolnierzy za 10k USD/h.

Opublikowano
2 godziny temu, Fatality napisał(a):

Z innej beczki, jak tam uśmiechnięci? :E  wybraliście oszołomów do rządu. Kiedy więzienie za powiedzenie wilczy apetyt?

Na to idą moje podatki, chętnie płaciłbym większe... Żeby im opłacić psychiatrę. 

Opublikowano
33 minuty temu, Fatality napisał(a):

@nozownikzberlina dotarł przelew w rublach? Przecież na taki scenariusz jest 0%, powtarzam zero procent szans. Nie ma żadnej przesłanki, że ukrainicy mogli by zrobić coś złego. Ta telewizja NRT to na pewno fake tv nadawana z dna bajkału. Nie dajmy się oszukać. Ukrainscy żołnierze bedą przyjezdzac do PL i szkolić polskich zolnierzy za 10k USD/h.

Oprócz historii to nie ma zadnych dowodów na to 😆Po drugiej wojnie az  do amnestii klika lat grasowały  zbrojne bandy a mniejsze jeszcze w latach 50 i 60. Takze przyjada na pewno

Opublikowano
1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

co do chuya xdddddd

Sorry, ale jeśli wyszukując więcej wyskakują mi materiały WYŁĄCZNIE od takich tuzów obiektywnego przekazu jak: dorzeczy.pl, wpolityce.pl, nczas.info, tysol.pl, konfederacja.com.pl, tvrepublika.pl, pogotowieflagowe.pl to ja podziękuję...

Opublikowano
2 minuty temu, kalderon napisał(a):

Sorry, ale jeśli wyszukując więcej wyskakują mi materiały WYŁĄCZNIE od takich tuzów obiektywnego przekazu jak: dorzeczy.pl, wpolityce.pl, nczas.info, tysol.pl, konfederacja.com.pl, tvrepublika.pl, pogotowieflagowe.pl to ja podziękuję...

jest nagranie z tego ale chyba nie całe i nie znam ruskiego/ukrainskiego 

Opublikowano
10 minut temu, kalderon napisał(a):

a co zapomniało sie jak jednego odprowadzili na granice bo chcial podpalać Polske za 500+ :hihot:

Opublikowano
36 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A to nie dzieci? 

według lewicy to zlepek komórek, dziecko zaczyna się po narodzinach, do 9 miesiąca można skrobać i kroić, co nie?

4 godziny temu, hwdp43 napisał(a):

z skąd te liczby bo wydaje się że z śmierdzącej lewackiej .upy, nikt nikomu nic nie udowodnił, to bajdurzenie tfuskowych popychadeł

Opublikowano
34 minuty temu, janek25 napisał(a):

a co zapomniało sie jak jednego odprowadzili na granice bo chcial podpalać Polske za 500+ :hihot:

Czy na podstawie Jaszczura I Ludwiczka mozna mówić, że Polacy to rasiści, homofobi, seksiści i ruskie onuce? 🤔 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, LeBomB napisał(a):

To kanał nacjonalistyczny. Zdziwiony jesteś narracją nacjonalistów? 

a skąd mam wiedzieć jaki to kanał kurde, u nas na republice jednak nie gadają, że będziemy zabijać ukraińców  x DDD

poza tym koleś jest wojskowym 

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
3 minuty temu, janek25 napisał(a):

musisz kanałami wracac do domu :hihot:

Piecze dupa, że kogoś stać na wakacje? :E siedź dalej trolu w swojej chłodnej piwnicy :)

5 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

u nas na republice jednak nie gadają, że będziemy zabijać ukraińców  x DDD

U nas tylko chcą *ebać Tuska, normalka przecież. 

Opublikowano
38 minut temu, ptys napisał(a):

z skąd te liczby bo wydaje się że z śmierdzącej lewackiej .upy, nikt nikomu nic nie udowodnił, to bajdurzenie tfuskowych popychadeł

z skąd :E

oczywiscie misiu ptysiu . ile rubelkow przytuliles za ten wpis ?

Opublikowano (edytowane)

@nozownikzberlina wystarczy czasem sprawdzić ;) 

Co do tego że jest wojskowym, to jak powstawał WOT to ludzie z ONRu chcieli wstępować do WOTu, ale jako członkowie ugrupowania prowadzącego działalność polityczną (nie będące partią) nie mogą wstąpić do wojska, chyba że się zrzekną członkostwa. Skąd zatem pewność, że w wojsku nie ma nacjonalistów, ludzi o skrajnych poglądach? Tego nie wiemy. 

W przypadku tego człowieka:

Cytat

Jurij Mykołajowycz Syrotiuk (pseudonim wojskowy „Mamaj”) to ukraiński działacz polityczny, publicysta oraz żołnierz, który w latach 2012–2014 sprawował mandat deputowanego do Rady Najwyższej Ukrainy VII kadencji z ramienia nacjonalistycznej partii Ogólnoukraińskie Zjednoczenie „Swoboda”. Przez lata pełnił funkcję rzecznika prasowego oraz szefa służby prasowej partii. Odpowiadał m.in. za tworzenie programów politycznych i strategii medialnych ugrupowania. W parlamencie (2012–2014) zajmował się kwestiami bezpieczeństwa narodowego i obronności. Po wybuchu wojny w Donbasie zaangażował się w działania obronne, a po pełnoskalowej inwazji Rosji na Ukrainę w 2022 roku wstąpił do Sił Zbrojnych Ukrainy. Służył m.in. jako młodszy sierżant i celowniczy granatnika w 5. Samodzielnej Brygadzie Szturmowej.

Od lat wiadomo kim on jest i jakie ma poglądy.

Pytania są trzy:

1. Jak duże wpływy mają obecnie nacjonaliści w ukraińskim społeczeństwie, polityce i strukturach państwowych

2. Co z tym zrobi Zełenski, bo powinien użyć wszelkich sposobów by go utemperować

3. Jaka będzie odpowiedź Polski i Węgier na te słowa.

Jeżeli nic z tym nie zrobią, to moim zdaniem powinno się mocno przykręcić kurek pomocy.

Edytowane przez LeBomB