Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Z tymi buildami windy to różne opinie panują za nim wyszedl 24h2 to było info że wszystko poniżej cały czas ma lipną wydajność od strony cpu i lekarstwem na to właśnie będzie 24h2, po wyjściu tej wersji nagle dużo osób zmieniło zdanie twierdząc że 23h2 przykładowo był lepszy -
Przez Kadajo · Opublikowano
@Mosiu92 jedyne co mogę ci zasugerować to mocne UV plus blokadę klatek na 60. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Panie, to ja bez turbo mode miałem 440fps na swoim rysiu, co -35 i 6200cl28 . Tutaj nie włączałem gaming mode jeszcze, a mam już w biosie. Mam teraz win 11 24h2, miałem 23h2/3 coś takiego, podobno największa patologia optymalizacyjna, dlatego poszedłem do nowszego. Ja i tak gram na 116fps 4k, pomijajac cs np, a ten procek to ma i tak spory zapas pod nogą jeszcze. Dlatego się wywaliłem i poszedłem w win11 . Możliwe, że łyknę ramy 2x16 team group 7200cl34 , z tego co się słyszało, fajny bin mają. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Potęga technologiczna która nie liczyła się z życiem ludzkim. Swoich najlepszych astronautów zabijali tak o, nie projektowali zabezpieczeń, często nic nie działało. T-34 jako "najlepszy" czołg II wojny światowej miał limit 300 km bo później silnik przestał działać, biegów nie można było wrzucać chyba że w dwie osoby, od strzałów z armaty było tak duszno że dużo osób umierało od samych oparów. I tym podobne rzeczy. Technologię później kradli od USA, trochę modyfikowali. Czarnobyl był pokazem gdzie Rosjanie mają "bezpieczeństwo". Po dzień dzisiejszy wiele urządzeń działa z innych państw, ZSRR nie ma tutaj wyłączności. -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@Mosiu92Nikt Ci nie powie co masz robic, sam musisz zdecydowac
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi