Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, kubikolos napisał(a):

Nie da sie, oni ciebie nazywaja znacznie brutalniej.

Oni, czyli kto? Bo ja serio nie rozumiem, jaki cel ma ten rynsztokowy język na forum. Jakbym chciał wchodzić do bagna, to odpaliłbym sobie X.

22 minuty temu, crush napisał(a):

W 2011 jak miałeś 18 lat to Instagram już śmigał, a FB był na szczycie.

No i co w związku z tym? Nigdy mi to jakoś nie spasowało, a mój pierwszy telefon to była cegła Nokia. To jest nadal spora różnica pokoleniowa.

23 minuty temu, crush napisał(a):

Miejsce zamieszkania i pracy to nie są ogólne informacje.

Nie, wcale xD

Zachowujesz się, jakby ktoś cię pytał o dokładny adres, numer telefonu i kod stanowiska.

Mówiąc językiem młodzieżowym, jest to bardzo SUS.

Opublikowano
51 minut temu, crush napisał(a):

I mnie naprawdę nie interesuje

Och, nie musisz tak często tego powtarzać :)

31 minut temu, crush napisał(a):

Wychodzi mi turysta, naiwniak i lekkoduch.

Od razu widać że użyłeś pirackiej wersji translatora. Jakbyś zapłacił za licencję, to by wyszedł szatan na pewno.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Oni, czyli kto? Bo ja serio nie rozumiem, jaki cel ma ten rynsztokowy język na forum. Jakbym chciał wchodzić do bagna, to odpaliłbym sobie X.

Dlaczego nie zwracasz mi uwagi na rynsztokowy język jak używam takowego w odniesieniu do PiSu, Konfederacji albo np. do generalizowania ruskich?

No i co w związku z tym? Nigdy mi to jakoś nie spasowało, a mój pierwszy telefon to była cegła Nokia. To jest nadal spora różnica pokoleniowa.

To jest żadna różnica pokoleniowa bo jesteś początkiem generacji smartfona. Sam wcześniej przyznałeś, że poruszasz się w tym środowisku.

Nie, wcale xD

Zachowujesz się, jakby ktoś cię pytał o dokładny adres, numer telefonu i kod stanowiska.

Mówiąc językiem młodzieżowym, jest to bardzo SUS.

Z samego miasta i pracy można wyciągnąć bardzo dużo informacji. Ba. Z pojedynczego zdjęcia da się wyciągnąć więcej informacji niż mogłoby się wydawać. Coś co wielokrotnie świetnie prezentowali autyści z 4chana.

Te sus to tak w ramach tej różnicy generacyjnej?

11 minut temu, jagular napisał(a):

Och, nie musisz tak często tego powtarzać :)

Problem w tym, że niestety muszę. Muszę i będę do póki dalej będę się spotykał z kolejnymi upośledzonymi wersjami matki Teresy. :(

11 minut temu, jagular napisał(a):

Od razu widać że użyłeś pirackiej wersji translatora. Jakbyś zapłacił za licencję, to by wyszedł szatan na pewno.

To dlatego, że kupiona od Rajesha.

Edytowane przez crush
Opublikowano
7 minut temu, crush napisał(a):

Dlaczego nie zwracasz mi uwagi na rynsztokowy język jak używam takowego w odniesieniu do PiSu, Konfederacji albo np. do generalizowania ruskich?

Jest takie słowo na H i nie jest związane z narządem męskim. Hipokryzja:E

14 minut temu, Camis napisał(a):

Jak dobrze pamiętam to matka Madzi często latała na różne wywiady

ZWJiMmE5dTYrCzteak54I2hTbwQsF3Z1P0t3T2oE

Opublikowano
34 minuty temu, crush napisał(a):

Problem w tym, że niestety muszę. Muszę i będę do póki dalej będę się spotykał z kolejnymi upośledzonymi wersjami matki Teresy. :(

Acha. Czyli człowiek skromny, zmuszony niestety do walki o cywilizację. Człowiek Z Misją. Czy mogę zapytać w jaki sposób objawioną? W śnie? Podczas medytacji? Przez Matkę Boską czy też może Świętego Cesarza Bizancjum?

Od dzisiaj masz u mnie ksywę paladyn.

38 minut temu, crush napisał(a):

To dlatego, że kupiona od Rajesha.

Oj, to kto tu jednak jest naiwniakiem? ;) 

Opublikowano
Cytat

Zakopane, jedno z najpopularniejszych miejsc turystycznych w Polsce, rozważa wprowadzenie specjalnej karty turysty. Projekt ten, nazywany roboczo Zakopane Card, ma na celu zarówno poprawę doświadczeń odwiedzających, jak i rozwiązanie problemów związanych z organizacją ruchu turystycznego oraz szarą strefą w branży noclegowej.

https://biznes.o2.pl/turystyka/zakopane-planuje-wprowadzenie-karty-turysty-wielkie-zmiany-dla-odwiedzajacych-7096866798684736a

Już był tak zwany paszporcik covidowy czyli aplikacja, która miała śledzić każdego. Tu szykują coś podobnego.

Opublikowano
1 godzinę temu, jagular napisał(a):

Acha. Czyli człowiek skromny, zmuszony niestety do walki o cywilizację. Człowiek Z Misją. Czy mogę zapytać w jaki sposób objawioną? W śnie? Podczas medytacji? Przez Matkę Boską czy też może Świętego Cesarza Bizancjum?

Od dzisiaj masz u mnie ksywę paladyn.

Absolutnie nie. Po prostu człowiek przeciętny, zainteresowany dobrobytem bliskich, a nie bandy nachodźców.

Objawioną nie ciemnogrodzkim zabobonem jak Matka Boska czy Brahma, a niestety wydarzeniami na świecie.

Ok. A ty u mnie Pajeet.

• Upvote 1
Opublikowano
28 minut temu, Kris194 napisał(a):

Niech jeszcze kurtkę, czapkę i rękawiczki założy, z pewnością to będzie wyglądać wiarygodniej :lol2:

Rozumie, że polityczny wróg to się trzeba dowalić ale co w tym filmie jest nie tak, że niby był na siłowni dla picu? Ktoś za niego to żelastwo dźwigał i twarz dokleili ?? Dresy nie takie ?? :o

Opublikowano
26 minut temu, sabaru128 napisał(a):

https://biznes.o2.pl/turystyka/zakopane-planuje-wprowadzenie-karty-turysty-wielkie-zmiany-dla-odwiedzajacych-7096866798684736a

Już był tak zwany paszporcik covidowy czyli aplikacja, która miała śledzić każdego. Tu szykują coś podobnego.

Co to za brednie?

takie rozwiązanie są od lat w Austrii czy w Niemczech i nie mają nic wspólnego ze śledzeniem i monitoringiem.

Opublikowano
13 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

Rozumie, że polityczny wróg to się trzeba dowalić ale co w tym filmie jest nie tak, że niby był na siłowni dla picu? Ktoś za niego to żelastwo dźwigał i twarz dokleili ?? Dresy nie takie ?? :o

Byłeś kiedyś, kiedykolwiek na siłowni? Jak sobie wyobrażasz ćwiczenie w bluzie? W sumie nawet nie musisz odpowiadać, wystarczy, że spojrzysz na pozostałe osoby w tym filmiku.

• Upvote 2
Opublikowano
13 minut temu, Kris194 napisał(a):

Byłeś kiedyś, kiedykolwiek na siłowni? Jak sobie wyobrażasz ćwiczenie w bluzie? W sumie nawet nie musisz odpowiadać, wystarczy, że spojrzysz na pozostałe osoby w tym filmiku.

Moze faktycznie wybierz sie na ta silnownie pierwszy raz to zobaczysz ludzi w bluzach, sam ich nie rozumiem ale istnieja.

Nawet jeszcze nie wiem czym ten gosc jeszcze zawinil ale juz sie zaczylo atakowanie z kazdego mozliwego powodu xD

• Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, Kris194 napisał(a):

AAA czyli po prostu był niestosowne ubrany... już się bałem, że sztanga styropianowa była :)

To teraz  czekam na jakiś filmik jak ma jakieś przykrótkie skarpety do garnituru:)

Opublikowano
47 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

*Rozumiem (litości). Poza tym przecież widać, że jego ubiór nijak się ma do otoczenia.

2 godziny temu, crush napisał(a):

Bo (chyba) pierwszy raz zwracam ci tutaj uwagę? Ogólnie myślałem, że może coś wnioski wyciągnąłeś z bana na innym forum, ale chyba nic z tego.

Z samego miasta i pracy można wyciągnąć bardzo dużo informacji. Ba. Z pojedynczego zdjęcia da się wyciągnąć więcej informacji niż mogłoby się wydawać

No to co już wiesz na mój temat, misiu kolorowy? Namierzanie GPS ogarnięte? Czapeczka foliowa założona? xD

Swoją drogą, przyznam, że twoja osoba to dla mnie zagadka, mam trzy typy:

1) Ostra paranoja

2) Naprawdę wierzysz w to, co mówisz

3) Tak bardzo wstyd ci przyznać, co robisz, że uprawiasz tutaj prawdziwą gimnastykę.

To jest żadna różnica pokoleniowa bo jesteś początkiem generacji smartfona.

A jestem? Pierwszego smartfona miałem w okolicach 2014 roku, więc tak chyba nie za bardzo to pasuje.

56 minut temu, crush napisał(a):

Absolutnie nie. Po prostu człowiek przeciętny, zainteresowany dobrobytem bliskich, a nie bandy nachodźców

I naprawdę nie ma innych określeń? Dżizas, aż się krzywię, jak to czytam.

• Confused 1
Opublikowano
55 minut temu, sabaru128 napisał(a):

Wytłumacz mi co się takiego u Ciebie w głowie zadziało, że paszport covidowy połączyłeś ze zlepkiem strzępków informacji o planowanej do wprowadzenia Karcie Turysty w Zakopanem? Nie ma nawet konkretnych szczegółów dotyczących jakiegoś zarządzenia, które by opisywało jak to ma działać. 

Nie mam absolutnie żadnego problemu z odróżnianiem. Ba. Nie mam też problemu z wyciąganiem wniosków z różnych źródeł. Mam problem z ludźmi próbującymi kreować rzeczywistość wedle ich upośledzonych wizji świata.

Ale masz na uwadze, że ktoś równie dobrze Twoją wizję świata może uznawać za upośledzoną? 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Mar_s napisał(a):

Kolego @Kamiyanx naprawdę nie ma konieczności czytania postów kolegi @crush , wystarczy użyć opcji ignorowania.

To lepsze niż ta opcja którą wybrałeś, zapewniam.  :) 

Mogę ignorować, ale to nie zmienia faktu, że pojawiają się tu publicznie treści łamiące wszelkie netykiety (szczególnie w zakresie dotyczącym mniejszości i grup etnicznych), więc jeśli zamierzacie to tak po prostu zignorować, to być może będę zmuszony zgłosić to do organizacji spoza forum. Ale miło, że moderacja informuje, że można sobie na tym forum obrażać wszystkich jakimś rynsztokowym językiem bez żadnych konsekwencji. Przyjąłem do wiadomości, dziękuję.

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano (edytowane)

Też polecam ignorować najcięższe przypadki użyszkodników ;)

Szkoda nerwów.

edycja: @Kamiyanx To offtop forum komputerowego. Moderacja nie będzie raczej tracić czasu na analizowanie każdego wpisu i dyskusji.

A jak narobisz smrodu to jedyne co osiągniesz, to że zamkną tematy w offie.

Edytowane przez Badalamann
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Badalamann napisał(a):

Też polecam ignorować najcięższe przypadki użyszkodników ;)

Szkoda nerwów.

No ja rozumiem, ale jeżeli akceptowalne jest tu publiczne pisanie o "bandach dzikusów" i "ludzkim bydle", to naprawdę się zdziwię, jeżeli tym się nie zainteresuje jakaś instancja inna niż moderacja. Koniec off-topu z mojej strony.

Edytowane przez Kamiyanx
Opublikowano
3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

to być może będę zmuszony zgłosić to do organizacji spoza forum

oho, zaczyna się grożenie tudzież uprzejma sugestia,

to tak jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości skąd te masowanie raportowania w politycznym na labia i donoszenie na pclab

Opublikowano
9 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Bo (chyba) pierwszy raz zwracam ci tutaj uwagę? Ogólnie myślałem, że może coś wnioski wyciągnąłeś z bana na innym forum, ale chyba nic z tego.

A gdzie była krytyka "kochania" PiSu na poprzednim forum? Przejrzymy posty?

Oczywiście, że wyciągnąłem. Takie, że liczba ostrzeżeń drastycznie wzrosła po tym jak pan redakór od przepisywania notek prasowych na technologicznej wersji Faktu został wyśmiany za udawanie insidera branżowego. 😁

Niestety ale na niektóre urażone ego nie ma rady.

15 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

No to co już wiesz na mój temat, misiu kolorowy? Namierzanie GPS ogarnięte? Czapeczka foliowa założona? xD

Swoją drogą, przyznam, że twoja osoba to dla mnie zagadka, mam trzy typy:

1) Ostra paranoja

2) Naprawdę wierzysz w to, co mówisz

3) Tak bardzo wstyd ci przyznać, co robisz, że uprawiasz tutaj prawdziwą gimnastykę.

Nic bo nie jestem psychopatą. Ale jestem w internecie na tyle długo, że widziałem niewiarygodnych psychopatów. Szczególnie wśród osób które nie potrafią się pogodzić z odmiennym zdaniem.

Witch-hunty na twitterze, reddicie, 4chanie czy kiwifarms to momentami powodowały opad szczęki.

Jeśli Twoja definicja paranoi to bezpardonowe dbanie o siebie i bliskich, to tak. Skrajna wręcz i potencjalnie będzie jeszcze większa ze zmianami społeczno-politycznymi.

Oczywiście, że wierzę. I zawsze jest miejsce na pomyłkę. Na przykład Ty wierzysz w więcej niż 2 płcie.

A pomyślałeś może kiedyś, że to Twoja... wydawałoby się duma z kieratu jest dziwna? 🤔

Tym bardziej skoro jak to sam przyznałeś w jakiejś mierze to co robisz to bullshit? 🤔

22 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

I naprawdę nie ma innych określeń? Dżizas, aż się krzywię, jak to czytam.

Są. Pasożyty, hołota, społecznie niedorozwinięci, nachodźcy, socjaluchy... Ja tak mogę długo.

3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

No ja rozumiem, ale jeżeli akceptowalne jest tu publiczne pisanie o "bandach dzikusów" i "ludzkim bydle", to naprawdę się zdziwię, jeżeli tym się nie zainteresuje jakaś instancja inna niż moderacja. Koniec off-topu z mojej strony.

A jak nazwiesz mężczyzn w wieku 16-30, niepracujących, uprawiających bandyterkę i molestujących i gwałcących kobiety i dzieci? 🤔