Camis 870 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) 18 minut temu, CajraX napisał(a): Skoro już dają tego Stanowskiego w "sondażach" Stanowski mówi że startuje. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/umorzenie-sprawy-syna-kurskiego-pod-lupa-audyt-ukazal-nieprawidlowosci/reknrnf Spoiler Edytowane 9 Grudnia przez Camis 1
CajraX 82 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia Rozwody, gwałty. Prawdziwa polska patriotyczna rodzina. 1 3
Camis 870 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia Pod wpisem Brejzy: Wk**** ludzi sięga już zenitu i to nie tylko na X.
ibizpl 25 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia Bonżur! O tym jak tęczowy Rafaello wczoraj spierdzielił koncertowo swój stand up nikt, nic? Idę się wina napić pod żabką.
LeBomB 273 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia @ibizpl Zacząłeś temat, to sam go rozwiń, o co Ci konkretnie chodzi. 2
Camis 870 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) Te durnie się niczego nie uczą, nie zdziwię się jak przewala te wybory: Edytowane 9 Grudnia przez Camis
ibizpl 25 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia No bez jaj, nie wierzę że nie oglądaliście wystąpienia waszego kandydata
Camis 870 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) 24 minuty temu, LeBomB napisał(a): o co Ci konkretnie chodzi. Prawdopodobnie o ten fejk: Edytowane 9 Grudnia przez Camis
hwdp43 258 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 37 minut temu, CajraX napisał(a): Prawdziwa polska patriotyczna rodzina. I katolicka !
Camis 870 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 5 minut temu, ibizpl napisał(a): No bez jaj No dawaj napisz o co chodzi, bo ja nie oglądałem.
GordonLameman 853 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 6 minut temu, ibizpl napisał(a): No bez jaj, nie wierzę że nie oglądaliście wystąpienia waszego kandydata A ty oglądasz każdy występ Nawrockiego?
ibizpl 25 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A ty oglądasz każdy występ Nawrockiego? A skąd ci do łba wpadło że na Nawrockiego chcę głosować? Właśnie co coś takiego mi chodzi, na tym polega fanatyzm: kto nie jest z nami, jest przeciwko nam. Widzicie tylko 2 kolory, tak macie zryte banie. 1
trepek 211 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 39 minut temu, ibizpl napisał(a): O tym jak tęczowy Rafaello wczoraj spierdzielił koncertowo swój stand up nikt, nic? Dajesz! 17 minut temu, ibizpl napisał(a): No bez jaj, nie wierzę że nie oglądaliście wystąpienia waszego kandydata Niektórzy mają ważniejsze rzeczy na głowie niż oglądanie polityków w telewizorni Np. czas spędzony z rodziną. 1 3
GordonLameman 853 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) 6 minut temu, ibizpl napisał(a): A skąd ci do łba wpadło że na Nawrockiego chcę głosować? Właśnie co coś takiego mi chodzi, na tym polega fanatyzm: kto nie jest z nami, jest przeciwko nam. Widzicie tylko 2 kolory, tak macie zryte banie. Ja zagrałem w Twoją grę. To ty nas tutaj oskarżyłeś o oglądanie Trzaska. Tymczasem wychodzi na to, że tylko ty fanatycznie oglądasz te materiały, a jednocześnie nie masz nic ciekawego do napisania w temacie No więc - co zrobił? Bo ja tego nie śledzę dopóki nie maj jakiegoś fakapu Edytowane 9 Grudnia przez GordonLameman 3
bergercs 185 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 2 godziny temu, Fatality napisał(a): Wystarczy znać j. polski na poziomie A2 żeby z cytatu powyżej zrozumieć, zę dotyczy to osób którzy przedostali się do USA nielegalnie i nie posiadają amerykańskiego paszportu. Myślałem, że dotyczy również tych co przypłynęli na pontonach okrętach, zabili lub przepędzili do lasów rdzennych mieszkańców i zajęli ich ziemie.
LeBomB 273 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 24 minuty temu, ibizpl napisał(a): No bez jaj, nie wierzę że nie oglądaliście wystąpienia waszego kandydata Ale to Ty zacząłeś temat, więc napisz o co Ci chodzi.
Badalamann 185 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia @ibizpl A cóż takiego Ci się tak rzuciło w oczy podczas wystąpienia przyszłego Prezydenta Polski?
Fatality 154 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 6 minut temu, Badalamann napisał(a): @ibizpl A cóż takiego Ci się tak rzuciło w oczy podczas wystąpienia przyszłego Prezydenta Polski? Ale Stanowski nie miał żadnego wystąpienia jeszcze 5
Badalamann 185 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 29 minut temu, Fatality napisał(a): Ale Stanowski nie miał żadnego wystąpienia jeszcze Kto? Ten pisowiec tylko robi reklamę swoim mediom i "zbiera" elektorat, by go w II turze "przekazać" nowemu modelowi Dudy. 1 1
Klakier1984 122 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia Zero zaskoczenia. Tak wracając do kwestii szkolnictwa jeszcze. https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/uczniowie-nie-rozumieja-juz-prostych-slow-potrzebuja-tlumaczenia-na-angielski-albo-porownan
GordonLameman 853 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia 6 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Zero zaskoczenia. Tak wracając do kwestii szkolnictwa jeszcze. https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/uczniowie-nie-rozumieja-juz-prostych-slow-potrzebuja-tlumaczenia-na-angielski-albo-porownan A w jakim kontekście zero zaskoczenia?
Rekomendowane odpowiedzi