Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez AMDK11 · Opublikowano
Nieważne, jak na to spojrzeć, opóźnienie wpływa na rzeczywiste osiągi IPC. Mniejsze opóźnienia oznaczają mniej przestojów, a rdzeń może przyjmować i przetwarzać więcej danych w tym samym czasie, co oznacza wyższy IPC. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Tak nikt nie brał że były braki w sklepach z większego popytu niż podaży A ludzie się i te pracki zabijali i sklepy windowały cenę. -
Przez Marvf · Opublikowano
Właśnie przed sekundą skończyłem RDR2, grę docierałem przez ostatnie 2 dni żeby finalnie dopiąć kolejną (świetnie z resztą) napisaną historię, licznik pokazał prawie 90 godzin i 85% ukończenia. Niestety nie udało mi się zachować płynności i grę przechodziłem ze sporym przerwami, odbiło się to nieco na immersji i odbiorze fabuły (zarys niektórych postaci blaknął i przepadał w niepamięć) Nie ma co się rozwodzić bo wiele już zostało na temat tej gry powiedziane, ale przepiękne to uczucie doświadczyć przemyślanie zarysowaną opowieść, dodatkowo przedstawioną w tak szczegółowym świecie co tylko spotęgowało odbiór Totalne zanurzenie w zupełnie innej rzeczywistości, tylko raz na kilka lat jestem w stanie przeżyć coś takiego (podobne lub nawet lepsze wrażenia miałem przy naszym rodzimym Wiedźminie 3). Jeśli jakiś tytuł po jego ukończeniu zachodzi ci w pamięć przez następne kilka dni to wiadomo już że miało się do czynienia z czymś wyjątkowym. I dlatego cieszę się że mamy przynajmniej jedno polskie studio na rynku, które co jak co ale ma w sobie na tyle talentu i zamysłu by pisać opowieści na równie dobrym a nawet lepszym poziomie. I historia ich osiągnięć nam wyraźnie nakreśla że tak jest. Wiedźmin 4 to kolejna wielka szansa by doświadczyć coś wyjątkowego, oby dowieźli. -
Przez Imm · Opublikowano
"Zwykli" ludzie rozdawali z najwyższych packów, wszędzie, włącznie z forum Steam. Streamerzy dostali do rozdania i mieli ich w sumie raczej tysiące niż setki. Tak czy siak to już było i w najbliższym czasie raczej nie będzie. -
Przez J4Z66 · Opublikowano
Co robi DLSS Q? FG to generator. FG dodaje mi odczuwalnego laga. Czytałem, że jest jakaś technologia NV, która może to kompensować, ale w Indiana chyba nie widziałem takiego ustawienia. Czyli taki ogólny standard na kampanię, na PC, to 60kl można powiedzieć? Sorry za głupie pytania.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi