Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Macius · Opublikowano
Nie miałem nic włączonego w dostrajaniu tak samo nic oprócz freesync nie było włączone w adrenalin. O tu miałem wcześniej dostrajanie zasilania na +10% potem na tym standardowym bez zmiany. Dalej było to samo dopiero jak zmniejszyłem to poprawiło się. Może gorsza sztuka i tyle działa to działa nie będę nic chyba więcej grzebał. -
Przez Kris194 · Opublikowano
W tym wypadku możliwe, że nie tylko Putina "In February 2025, Schlapp was accused of sexually assaulting a man at a bar in Sperryville, Virginia.[33] A sheriff's report indicated that Schlapp made multiple bar patrons uncomfortable before groping a man's genitals and being kicked out of the bar. "Schlapp allegedly followed around and stood close to multiple groups of men in a Virginia bar, making them uncomfortable. After being confronted by some of the men, Schlapp did not stop, and was grazing his body against men while walking past, according to the report."[33][34][35]" https://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Schlapp Trzeba przyznać, uroczy gentleman -
Przez rdk · Opublikowano
Właśnie o to mi chodzi. Nie widząc dokładnie takich ofert to w ogóle nie ma sensu o tym rozmawiać -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Może @Maciuscos pozmieniał w adrenaline i dlatego nie działa prawidłowo jesli nie ogarnia podstawowych ustawien .
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi