Powiedziałbym, że zajebista. Scenarzysta tego wciągnął tyle kwasów, że głowa mała Szkoda, że akurat na słuchawkach nie grałem a głośnikach z tv ale na szczęście C2 ma całkiem spoko głośniki i nie zepsuło mi odbioru.
Ta gra jest naprawdę dobra. Jedyne co się mogę przywalić, to, że czasem pojawia się jakiś stutter ale nie ciągle tylko jakby w konkretnych miejscach. Na misji ze stacjami to widać, co ciekawe fps według licznika AMD nie idą w dół. Zmniejszanie detali nie wpływa na stutter. Z drugiej strony widziałem to ze 3 raz przez 8h więc mehh nie przeszkadza. Taki jakby traversal stutter. Oprócz tego nie miałem absolutnie żadnych problem.
Natomiast rosja NIE MOŻE POZWOLIĆ aby Ukraińcy żyli lepiej od nich, bo to może być katalizator do zmian w samej rosji. To jeden z powodów wojny moim zdaniem.
a jak coś to moje sztuki był ATX3.1 tym razem karty puściłem 8-pin do 8-pin. Na padniętym egzemplarzu korzystałem z 12v2v6. Poprzedni padł pod 9070XT za to 7900XTX mu nie przeszkadzał
@łukasz850 Przede wszystkim Ukraińcy nie odpuszczą. Wiele lat temu odrzucili kacapski mir, niezależnie od ceny.
Oczywiście że państwa zachodnie, przynajmniej Polska, będzie ich wspierać w walce. Tej obecnej lub partyzanckiej.
Rekomendowane odpowiedzi