Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, voltq napisał(a):

Brałeś że takim znawca tematu jesteś ?

Nie jestem, ale to ty wierzysz w teorie, które sam tworzysz.

Gdyby był po dragach, to lekarz na pewno by to stwierdził. Włącz myślenie powyżej 90 IQ, to nie boli.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, sabaru128 napisał(a):

Nie wyszło z Covidem i szczepionkami to teraz przywalili się do kur i indyków i będą je szczepić. To po to wymyślili tą całą ptasią grypę żeby wprowadzić szczepienia i te całe restrykcje. Normalnie większej głupoty dzisiaj nie słyszałem. Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka.

Po za tym oni nie wiedzą jak to będzie działało na dłuższą skale.

https://www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/drob-i-jaja/6-tysiecy-zdrowych-kur-wybitych-w-rawiczu-hodowcy-w-dramatycznej-sytuacji,161103.html?mp=promo

Co za brednie xDddddddddd

kolego, przestań pisać te durne brednie :) 

59 minut temu, voltq napisał(a):

A zdajesz że każdy człowiek po zażyciu narkotyków lub dopalaczy może mieć jakieś halucynacje i zrobić coś co potem zniszczy życie jego i innych osób, dlatego te świństwo powinno być karane tak samo jak morderstwo 

P.s byłeś w obu tych miejscach że wiesz co jest lepsze a co gorsze ?

A wiesz, kłamco patentowany, że ten zbrodniarz nie był pod wpływem czegokolwiek?

Pewnie w szurskich źródłach o tym nie było - bo tam prawdy nigdy nie ma, łgarzu.

5 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Nie jestem, ale to ty wierzysz w teorie, które sam tworzysz.

Gdyby był po dragach, to lekarz na pewno by to stwierdził. Włącz myślenie powyżej 90 IQ, to nie boli.

W tym wypadku może boleć :E 

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Pisowcy to prymitywy, które grożą kobiecie za wypowiadanie głośno prawdy, która jest niezgodna z interesem partii, odc. 2137:

image.thumb.png.31529f2ccabe58ced57bd3580efccbe7.png

Niewiarygodna baba od lat wypluwająca na swoim Fb antypisowskie, pełen nienawiści wyziewy zdziwiona, że dostała coś podobnego. Jej słowo jest tyle warte co Nawrockiego. Pełna wiara NA TEN MOMENT w to co mówi ta kobieta to daleko idąca naiwność by nie powiedzieć głupota. Co nie oznacza, że za jakiś czas coś się z tego nie potwierdzi.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tankietka napisał(a):

Niewiarygodna baba od lat wypluwająca na swoim Fb antypisowskie, pełen nienawiści wyziewy zdziwiona, że dostała coś podobnego. Jej słowo jest tyle warte co Nawrockiego.

Udowodnij, że umieszczała na FB groźby albo przestań łgać, pisowcu.

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Udowodnij, że umieszczana na FB groźby albo przestań łgać, pisowcu.

Odetchnij piesku POdomito i napisz poprawnie po polsku.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tankietka napisał(a):

Odetchnij POdomito i napisał poprawnie po polsku.

“Napisał” 

jak już się czepiasz to przynajmniej sam pisz poprawnie :rotfl2: 

Dowód dasz? Czy sam wiesz, że łgałeś? 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Typ w 100%, od razu, bezgranicznie wierzy w wersję wieloletniej hejterki PIS-u.  I się dziwi, że inni w 100%, od razu, bezgranicznie wierzą w wersję Nawrockiego, sam prezentując ten sam poziom.

Powtórzę się. Pełna wiara NA TEN MOMENT w to co mówi ta kobieta to daleko idąca naiwność by nie powiedzieć głupota (typowa dla pieska POdomity). Co nie oznacza, że za jakiś czas coś się z tego nie potwierdzi.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tankietka napisał(a):

Typ w 100%, od razu, bezgranicznie wierzy w wersję wieloletniej hejterki PIS-u. Co za trzeba być bęcwałem xD I się dziwi, że inni w w 100%, od razu, bezgranicznie wierzą w wersję Nawrockiego, sam prezentując ten sam poziom.

Powtórzę się. Pełna wiara NA TEN MOMENT w to co mówi ta kobieta to daleko idąca naiwność by nie powiedzieć głupota (typowa dla pieska POdomity). Co nie oznacza, że za jakiś czas coś się z tego nie potwierdzi.

Przejrzałem ponad rok wpisów na jej profilu. A Ty?

Daj dowody na to, że jest hejterka. Ja nie znalazłem. A ty pewnie powtarzasz bzdury po pisowskich szczujniach.

Mnie interesuje to, że baba dostaje groźby od fanatyków pisowskich, których ty tutaj pośrednio bronisz i tłumaczysz. I o tym napisałem. 
Co więcej, schemat działania Nawrockiego już tu mówiliśmy. Możesz się cofnąć i poczytać. Wygląda na typowe oszustwo na starszą osobę. W końcu to gangsterski kandydat na prezydenta :) 

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)

Rzuciłem kijek - przynieś.

"Wygląda" nie równa się "jest". Tobie wystarczy rzucić kijek antypisowski i od razu po każdy biegniesz ze 100% wiarą.

Powtórzę się x2 aż zrozumiesz. Pełna wiara NA TEN MOMENT w to co mówi ta kobieta (wieloletnia hejterka pisowska) to daleko idąca naiwność by nie powiedzieć głupota. Co nie oznacza, że za jakiś czas coś się z tego nie potwierdzi. I nie będzie wielkiego zdziwienia.

Opublikowano

Ale tu nie chodzi o wierzenie jej, bo faktycznie ja bym ocenił szanse, że jest niewiarygodna przez te wpisy na 30% (czyli raczej nie, ale nie można wykluczyć), ale o to, że na nią naskoczyli.

Niechby nawet wzięła kasę za te wypowiedzi. Jednak jest pracownicą w zawodzie za który się należy szacunek milion razy większy niż dla polityków*, celebrytów czy media-manipulatorów nazywających się dziennikarzami (po obu stronach)

* tu jednak nie, bo bez sensu mnożyć 0.

Zresztą i tak sprawa jest prosta. Prawnie czy nie, moralnie Nawrocki zachował się mocno wujowo wchodząc w ten deal. Nawet jakby wierzyć pisowskiej narracji, czego nikt z IQ powyżej ameby nie powinien robić.

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tankietka napisał(a):

Rzuciłem kijek - przynieś.

"Wygląda" nie równa się "jest". Tobie wystarczy rzucić kijek antypisowski i od razu po każdy biegniesz ze 100% wiarą.

Powtórzę się x2 aż zrozumiesz. Pełna wiara NA TEN MOMENT w to co mówi ta kobieta (wieloletnia hejterka pisowska) to daleko idąca naiwność by nie powiedzieć głupota (typowa dla pieska POdomity). Co nie oznacza, że za jakiś czas coś się z tego nie potwierdzi.

Powtórzę: daj dowód na to, że jest hejterką.

ta kobieta dała dowody na to, że dostaje takie wiadomości: 

Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

@Tankietka Zbastuj trochę z tymi "pieskami".

Nazwał mnie jeszcze bęcwałem, więc mode - banuj śmiało. Raczej się bez tego nie nauczy :) 

Edytowane przez Zhao
Ciach bez takich screenów ;)
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, VRman napisał(a):

Ale tu nie chodzi o wierzenie jej, bo faktycznie ja bym ocenił szanse, że jest niewiarygodna przez te wpisy na 30% (czyli raczej nie, ale nie można wykluczyć), ale o to, że na nią naskoczyli.

Niechby nawet wzięła kasę za te wypowiedzi. Jednak jest pracownicą w zawodzie za który się należy szacunek milion razy większy niż dla polityków*, celebrytów czy media-manipulatorów nazywających się dziennikarzami (po obu stronach)

* tu jednak nie, bo bez sensu mnożyć 0.

Zresztą i tak sprawa jest prosta. Prawnie czy nie, moralnie Nawrocki zachował się mocno wujowo wchodząc w ten deal. Nawet jakby wierzyć pisowskiej narracji, czego nikt z IQ powyżej ameby nie powinien robić.

Dokładnie o to chodzi - o tym pisałem, że bulwersują mnie te groźby. A to czy można jej wierzyć w 100% czy 10% to kwestia całkowicie wtórna. 

Tu fajnie widać czego broni i co usprawiedliwia @Tankietka:

Edytowane przez Zhao
Ciach bez takich screenów ;)
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Dokładnie o to chodzi - o tym pisałem, że bulwersują mnie te groźby. A to czy można jej wierzyć w 100% czy 10% to kwestia całkowicie wtórna. 

To wklejaj tutaj "wszystkie" tego typu wiadomości jakie dostają ludzie zaangażowani w sprawy polityczne a nie tylko "twojej strony".

Typa który reprezentuje tutaj typową szczujnię jednopartyjną nagle śmiertelnie oburzają takie wiadomości. Haha, dobra hipokryzja.

Gorsze dostaje w grach multi.

Opublikowano
Teraz, Tankietka napisał(a):

To wklejaj tutaj "wszystkie" tego typu wiadomości jakie dostają ludzie zaangażowani w sprawy polityczne a nie tylko "twojej strony".

Typa który reprezentuje tutaj typową szczujnię jednopartyjną śmiertelnie oburzają takie wiadomości. Haha, dobra hipokryzja. Gorsze dostaje w grach multi 

Typie, wrzuciłem to co mnie oburzyło. Mogę wrzucać co chce, a pisowcy tacy jak ty nie będą mi rozkazywać. 

Szczujnie to prezentujesz tutaj ty i ją usprawiedliwiasz. 

I gdzie dowód na to, że ta kobieta to hejterka, która takie same rzeczy wrzucała? Czemu nie potrafisz udowodnić swoich twierdzeń? Czyżby dlatego, że łgałeś? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Typie, wrzuciłem to co mnie oburzyło. Mogę wrzucać co chce, a pisowcy tacy jak ty nie będą mi rozkazywać. 

Szczujnie to prezentujesz tutaj ty i ją usprawiedliwiasz. 

I gdzie dowód na to, że ta kobieta to hejterka, która takie same rzeczy wrzucała? Czemu nie potrafisz udowodnić swoich twierdzeń? Czyżby dlatego, że łgałeś? 

Hipokryckie oburzenie jednostronne. 

"pisowcy tacy jak ty nie będą mi rozkazywać" - czyli nie wyimaginowani pisowcy mogą - ok ; D W ogóle co za segregujący, zaściankowy, głupawy tekst - "pisowcy tacy jak ty nie będą mi rozkazywać". Lol.

Dowody masz w jej profilu. Nie widziałeś bo nie chciałeś widzieć. Nie mam czasu się bawić w screeny. Ona nawet obśmiewała w jakim wieku Nawrocki spłodził syna.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tankietka napisał(a):

Hipokryckie oburzenie jednostronne. 

"pisowcy tacy jak ty nie będą mi rozkazywać" - czyli nie wyimaginowani pisowcy mogą - ok ; D

Dowody masz w jej profilu. Nie mam czasu się bawić w screeny. Ona nawet obśmiewała w jakim wieku Nawrocki spłodził bodaj syna.

Pisałem - przeleciałem do kwietnia 2024 jej profil. Nie widziałem kontentu hejsterskiego. Widziałem żenadę.

Skoro nie masz czasu przeglądać jej profilu, to skąd wiesz że to hejterka? Uwierzyłeś w 100% w jakieś teksty z pisowskich szczujni i teraz widzisz, że nie ma jak tego udowodnić, ale honoru brakuje żeby się do błędu przyznać.

A hipokrytą jesteś Ty - bo robisz to co mi zarzucasz :) 

typowy pisowiec jest typowy. Ostatnio próbowałeś nawet zmieniać temat Nawrockiego na reprywatyzację w Wawie. Dostałeś odpowiedź i uciekłeś z podkulonym ogonem :) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Pisałem - przeleciałem do kwietnia 2024 jej profil. Nie widziałem kontentu hejsterskiego. Widziałem żenadę.

Skoro nie masz czasu przeglądać jej profilu, to skąd wiesz że to hejterka? Uwierzyłeś w 100% w jakieś teksty z pisowskich szczujni i teraz widzisz, że nie ma jak tego udowodnić, ale honoru brakuje żeby się do błędu przyznać.

A hipokrytą jesteś Ty - bo robisz to co mi zarzucasz :) 

typowy pisowiec jest typowy. Ostatnio próbowałeś nawet zmieniać temat Nawrockiego na reprywatyzację w Wawie. Dostałeś odpowiedź i uciekłeś z podkulonym ogonem :) 

Przekręty reprywatyzacyjne PO nie są w 100% wyjaśnione. Co miałem tam dalej dopisywać? To ty wykazujesz się brakiem wiedzy w tym aspekcie. Ja nie żyję tym tematem i innymi politycznymi w sieci, marnując życie ciągłymi antypisowskimi wpisami jak ty. Nie oczekuj, że będę miesiącami odpisywał na twoje ograniczone, antypisowskie wyziewy. I tak straciłem tutaj już za dużo sobotniego czasu. Ty myślisz, że "wygrywasz" bo masz ostatnie słowo, ostatni post w dyskusji. Błąd, masz ponieważ nikomu się nie chce w nieskończoność odpisywać na twój jednostronny prymitywizm. Nie każdy jest takim fanatykiem politycznym który "żyje" politycznymi wpisami w sieci.

Napisałem, że nie mam czasu się bawić w screeny a nie, że nie widziałem jej hejterskich pośmiechujek w promowaniu hejterskich wpisów i memów. Czytaj ze zrozumieniem. Jeden przykład podałem.

• Confused 1
Opublikowano
3 godziny temu, sabaru128 napisał(a):

Po za tym ciekawe kto będzie zjadał takie zaszczepione kury i indyki i jak to wpłynie na zdrowie człowieka.

Ja p... ale szur, kury i inny drób szczepi się od bardzo wielu lat i jadłeś taki drób już wielokrotnie. 

3 godziny temu, Winter napisał(a):

Panasiuka cytuje. :rotfl2:

Swojego rodaka :rotfl2:

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Krytyka osób publicznych, nawet bardzo wulgarna to nie to samo co pisanie prywatnych wiadomości.

Ja mogę napisać, że otworzę szampana jak Kaczafi zdechnie i tankietki mogą napisać, że zrobią to samo jak Donka c**j szczeli. Ale ja nie piszę privów do losowych prawaków i lewaków, że są k*****i i życzę im śmierci.

Kobieta opisała hejt jaki dostaje i wrzuciła kwity. Najwidoczniej jej hejt jednak nie był tak personalny, bo nikt z PiSuarów kontr-kwitów nie wrzucił.

Opublikowano

W "najlepszym" scenariuszu wątek znów poleci - w "najgorszym" będą dłuższe wczasy  dla każdego -> Apeluję o spokój

Ps. zrzuty wywaliłem

Miłego wieczoru!/Dobrej nocy!

:)