Byłem w sobotę, dzisiaj było całe przedszkole. Wszyscy cali i zdrowi. A przedszkole pojechało zwykłym autobusem
Przynajmniej mam w miarę pewność, że dziecka nie rozjedzie mi jakiś Filipek na chińskiej hulajnodze czy Sebix, dla którego 30kmh to tylko zalecenie No i też m. in. dlatego nie montują mi na osiedlu progów zwalniających co 200 metrów Każdy kraj ma swoje zagrożenia. Co do uchodźców, przejedź się autobusem po Śląsku. To jest dopiero przygoda
Elegancko. Z takich małych tipów jeszcze, drukarka dość mocno "pracuje" podczas działania, w zasadzie każda. Zaleca się więc cięższy, solidniejszy stół/mebel pod sprzęt. Niektórzy kombinują z jakimiś betonowymi bloczkami, ale to IMO już przegięcie. W Jysku można dostać fajne pojemniki na filament, do tego pochłaniacze wilgoci do środka. Ja mam też na każdym wieku takiego pudła, zamontowany od spodu higrometr.
Deweloperzy gier już narzekają, że wysokie ceny ram spowolnią rynek wśród graczy i tworzenie gier staje się utrudnione.
Moim zdaniem prędzej czy później te podwyżki dotrą do takiego segmentu, który szybko wymusi jakieś globalne odgórne zmiany
Rekomendowane odpowiedzi