@galakty
Te szczegóły to podstawa budowy silnika elektrycznego Im więcej biegunów w silniku elektrycznym tym większy moment ale mniejsze możliwe obroty. A skoro moc to obr x moment to prosty wniosek.
I z tego co znalazłem to by się potwierdzało, bo Toyota ma 4 pary biegunów w generacji 4 i 5 a Hyundai 6 par biegunów.
Jedynie w Twojej głowie się coś doczytuje. Responsywność aplikacji użytkowych jest identyczna na AMD i Intelu. A eksplorator potrafi się zawiesić na chwilę na każdej platformie, choćby jak jakiś dysk musi się "wybudzić".
A Twoja srAIDA nikogo nie obchodzi, bezużyteczny smark.
No dobra - ja to wiem, a nie wierzę I bez dalszego wgłębiania się. Niech wierzy kto chce. Zresztą szatan też jak najbardziej istnieje i nawet częściej, niestety miesza w naszym ziemskim życiu.
Wiara w Boga a przynależność do KK zarówno deklaratywna jak i pozorna to zupełnie dwie różne rzeczy
Uwierz mi jak tylko miałem monitor z DSC to sprawdzałem czy występuje u mnie ten problem Co ma Ci powiedzieć już na labie o tym pisałem, że u mnie takowego problemu nie ma przynajmniej na ADA. Czy to problem połączenia danego monitora i karty lub softu tego nie wiem nigdy tego nie doświadczyłem, a więc nie mogę replikować tego problemu
Z doświadczenia wiem, że reddicie i na forum NV jest masa niepełnosprytnych gdzie problem go problem
Za to losowe BS to nawet na 5090 mam niezależnie z DSC czy nie, ale to już problem sterowników.
Rekomendowane odpowiedzi