Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
https://www.olx.pl/d/oferta/msi-geforce-rtx-5090-32g-lightning-z-CID99-ID19xiA7.html -
Przez Doamdor · Opublikowano
Jak komputer zagłusza kartę graficzną, to nie ma się co dziwić, będzie cicho nawet z Ventusem. Jedyne karta, która była dla mnie akceptowalna przy 1900 RPM, to był RTX 4060 LP od Gigabyte, wentylatorki skręcone z 3000 RPM. Jeżeli ktoś posiada komputer, w którym to wentylatory nie przekraczają 800 RPM, to nigdy nie będzie chciał karty graficznej, która kręci się na 1900 RPM. Obecnie gram w gierki przy 1000 RPM i gdyby miało to być 1900 RPM, karta graficzna poszłoby do żyda. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Maciaka kiedyś weryfikowałem i to jest szemrany charakter. Rzeczywiście zrobił mu przysługę, bo lepiej byłoby mu wytknąć różne rzeczy na wizji. Kamratów oceniłem jako naiwnych, a nie "złowieszczych" jak Maciak. W sumie tym razem spróbuję użyć AI do wyszukania ich słów i potem znalezienia źródła wypowiedzi. Do tematu Brauna wrócę w innych dniach, bo od dawna nie patrzyłem co mówi, poza tymi sprawami sądowymi i obecnie Hindusami. Dawno temu sprawdziłem zarzuty wobec niego i nie trzymały się kupy, natomiast nie lubię go na podobnej zasadzie co Korwina, ale naświetlił ciekawy temat z tym portretem jegomościa przy świecach. Przyznaję swoje lenistwo, nie sprawdziłem co mówił, bo zmęczyło mnie szukanie wilka za każdym razem, gdy ktoś krzyczy wilk. Jeśli rzeczywiście w tej Rumuni mówił o Ukrainie jako wynalezionym państwie to nie ma uzasadnienia dla niego, bo tą linię argumentu już dawno obalono w takim stopniu, że to Rosja jest sztucznym tworem od Mongolskiego przejęcia. Dla pewności później sprawdzę jego słowa, ale póki nie znajdę dowodu że mówił inaczej to Ci uwierzę. Kończ waść wstydu oszczędź. Następnym razem po prostu napiszę, że nie badałem głębiej tematu, bez szukania potencjalnych uzasadnień, a teraz do następnego dnia postaram się tu nie wchodzić. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Proces negocjacji zajmie latami a oni chca być w ue już w przyszlym roku -
Przez Jaycob · Opublikowano
Parowałem tak jak w Sekiro - tapowałem często przycisk. Moim zdaniem wychodzi to dużo łatwiej niż w DS3, gdzie prawie w ogóle nie korzystałem z tej mechaniki. Nie muszę chyba wspominać, ale rozmawiaj z każdym npc-em w Hotelu aż do wyczerpania dialogów. Edit: A i bronie się niszczeją, więc upewnij się, że naostrzone przed walką, aby nie tracić dmg.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi