TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @azganAle bzdurny argument, że okres "for" się skończył. Właśnie na forach pasjonatów można dostać rzeczowe informację. Powodzenia w szukaniu recenzji odkurzaczy np. Albo dużego AGD. Chociaż też chciałoby się kupić najlepszy model. Moto forum w PL żyje właśnie dzięki forom, i miejsce na IT również się znajduję. Oktaba to tak tłumaczy bo ma CH*** forum którym nie potrafi się zająć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camis Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kurde myślałem że dojadę do 20 lat 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Ramzes napisał: Wrzucajcie Pany wszystko do poprawnego działu. Za kilka dni zrobimy listę i będziemy działać, aby żyło się lepiej. To się ceni i chwała Wam za to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, azgan napisał: Seba sam wyjaśnił temat jak to z tym forum na PurePC wygląda i jakie mają do tego podejście Testy wątpliwe, ale teksty ma sensowne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serwal4 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Witam i ja; Choć na PCL - od paru(nastu) lat - w sumie nie udzielałem się nigdzie poza działem Moto i czasem jakąś spam wrzutą w Dyskusjach... Choć ostatnie lata i płomienne tematy Covidowy czy Polityczny zapewniały całkiem dobrą dawkę emocji i "rozrywki" Edytowano %s o %s przez serwal4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Może ktoś mógłby wykupić forum pclab? Kto z działalności forum mógłby czerpać profity, jakiś w miarę duży gracz, nie jakiś janusz z koziej trąbki. Duże sieciówki takie jak np X-KOM albo MORELE? Wiadomo ze to sklepy, których działalność jest mocno powiązana z tematyką forum, linki i reklamy na forum mogły by ściągać już wyselekcjonowanego klienta do ich sklepów i witryn co przekładałoby się na realne zyski tych sklepów. Ostatnio xkom kupił sieć sklepów Neonet, więc pieniędzy im nie brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, TheMr. napisał: @azganAle bzdurny argument, że okres "for" się skończył. Właśnie na forach pasjonatów można dostać rzeczowe informację. Powodzenia w szukaniu recenzji odkurzaczy np. Albo dużego AGD. Chociaż też chciałoby się kupić najlepszy model. Moto forum w PL żyje właśnie dzięki forom, i miejsce na IT również się znajduję. Oktaba to tak tłumaczy bo ma CH*** forum którym nie potrafi się zająć. Ja o tym doskonale wiem i podobnie jak reszta wie że chcieliby przyciągnąć tylu nowych użytkowników do siebie tak samo jak PurePC doskonale wie że teraz jak nie ma już Laba to ithardware.pl może na tym zyskać bo przejęli ogromną społeczność. Sporo osób będzie im generować poza forum ruchu na głównej a to są już korzyści dla całej Redakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunzdun Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czołem Panowie gwardziści! @tomcugi pomyśleć, że po tylu latach spotykamy się tutaj. Pamiętasz jeszcze czasy udzielania się na Icomp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, azgan napisał: Ja o tym doskonale wiem i podobnie jak reszta wie że chcieliby przyciągnąć tylu nowych użytkowników do siebie tak samo jak PurePC doskonale wie że teraz jak nie ma już Laba to ithardware.pl może na tym zyskać bo przejęli ogromną społeczność. Sporo osób będzie im generować poza forum ruch na głównej a to są już korzyści dla całej Redakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, Pawcio napisał: Może ktoś mógłby wykupić forum pclab? Kto z działalności forum mógłby czerpać profity, jakiś w miarę duży gracz, nie jakiś janusz z koziej trąbki. Duże sieciówki takie jak np X-KOM albo MORELE? Mi się to wydaje dobrym pomysłem, w przypadku Janusza nie ma opcji kupić (mi nawet nie odpisują) ale X-KOM? Warto podsuwać im pomysły: [email protected], [email protected] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Pawcio skoro takie kookosy na tym się zarabia to dlaczego zdechło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, zdunzdun napisał: @tomcugi pomyśleć, że po tylu latach spotykamy się tutaj. Pamiętasz jeszcze czasy udzielania się na Icomp? Tak, choć to była prehistoria w zasadzie Fajne czasy, Radeon HD 4850 za psie pieniądze i jeszcze sklep przed premierą wysyłał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, TheMr. napisał: Powodzenia w szukaniu recenzji odkurzaczy np. Albo dużego AGD. Tego to i na forach nie ma. Bo chyba nie sugerujesz szukania na Elektrodzie, przy której Korea Północna to raj pełen swobód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2574 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No cóż zrobić....Witam serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Zas napisał: Tego to i na forach nie ma. Bo chyba nie sugerujesz szukania na Elektrodzie, przy której Korea Północna to raj pełen swobód? Coś tam jeszcze się znajdzie, czasami właśnie elektorda coś w Google wyszuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbo2k Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Mówiłem iz pewnych ludzi w Bieszczady sie nie wysłała to ten japoński moderator wiedział lepiej i skonczył na bezrobociu. A tomcug i tak nie ma racji jak zawsze Edytowano %s o %s przez robbo2k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bardak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynos Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Dobry Edytowano %s o %s przez mlynos dodanie info PCL, że ja to ja XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 12 minut temu, TheMr. napisał: @azganAle bzdurny argument, że okres "for" się skończył. Właśnie na forach pasjonatów można dostać rzeczowe informację. Powodzenia w szukaniu recenzji odkurzaczy np. Albo dużego AGD. Chociaż też chciałoby się kupić najlepszy model. Moto forum w PL żyje właśnie dzięki forom, i miejsce na IT również się znajduję. Oktaba to tak tłumaczy bo ma CH*** forum którym nie potrafi się zająć. To dlaczego padają jak muchy? Co raz więcej ludzi zapyta na FB, Reddicie, czy zobaczy co polecają na Pepperze i dobranoc. Obejrzeć filmik z recenzją, zobaczyć w recenzji, że jest 8/10 i nara. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampere1 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja też się przywitam. Dzień doberek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, crush napisał: To dlaczego padają jak muchy? Co raz więcej ludzi zapyta na FB, Reddicie, czy zobaczy co polecają na Pepperze i dobranoc. Obejrzeć filmik z recenzją, zobaczyć w recenzji, że jest 8/10 i nara. Wymieniłeś wszystkie strony z których nikt nie korzysta do tego typu rzeczy Recenzje jeszcze, jeszcze, ale właśnie recenzenci dostają sprzęt topowy najczęściej, a ludzie z forum mogą przedstawić szerszą gamę towarową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zhao Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 11 minut temu, robbo2k napisał: japoński moderator wiedział lepiej i skonczył na bezrobociu. A tomcug i tak nie ma racji jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagular Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ale czasi nastali... No to jestem i ja. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 19 minut temu, ODIN85 napisał: Czekam na artykuł Kś. Dziwne że BlindObserver zapał się nagle pod ziemię a zaledwie parę dni temu a nawet wczoraj wypowiadał się obszernie w temacie o nowym Dragon Age Veilguard https://forum.pclab.pl/topic/1333398-dragon-age-4/page/49/#comments poruszając między innymi tematy Redakcji. Przeklikajcie sobie wcześniejsze strony 19 minut temu, Wu70 napisał: Mi się to wydaje dobrym pomysłem, w przypadku Janusza nie ma opcji kupić (mi nawet nie odpisują) ale X-KOM? Warto podsuwać im pomysły: [email protected], [email protected] Ale po co? Teraz tutaj x-kom i morele mogą inwestować skoro forum PCLab znika. Nie muszą wykupować całego forum skoro mogą zrobić to samo co robili na Labie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davids80 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s i ja.... trochę smutno bo konto już tyle lat, ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się