Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

57 minut temu, Voodoo2 napisał:

Na PClabie czerwonych nie było w ogóle.

Przecież byli. :E Jak trzeba było wyłączyć całe forum na czas ciszy wyborczej. :E

To było tak skuteczne działanie, że czasem zdarzało im się mieć problemy z ponownym odblokowaniem go na czas. ;) 

• Haha 5

1 godzinę temu, EvilKillaruna napisał:

Exodus z innego forum i tym samym środowiska coś innego niż rejestracja paru nowych użytkowników. Większość osób i tak będzie tu tylko gośćmi tymczasowymi przez konieczność aklimatyzacji do nowych zasad i mechaniki działania forum, mimo że to ten sam silnik.

Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac:

image.png.a693fdf0d5337d47c0bef1cd60ddfdff.png

• Like 1

5 minut temu, Joloxx9 napisał:

Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac:

image.png.a693fdf0d5337d47c0bef1cd60ddfdff.png

No i? Nie musisz ze mną rozmawiać, jeśli nie czujesz się z tym komfortowo przez ostrzeżenie nadane prawie dwa lata temu. Tutaj jestem tylko userem, więc teraz nie mi podejmować takie decyzje. Mnie zaś możesz dodać do ignorowanych, jeśli sprawi to, że poczujesz się lepiej :D .

2 minuty temu, EvilKillaruna napisał:

No i? Nie musisz ze mną rozmawiać, jeśli nie czujesz się z tym komfortowo przez ostrzeżenie nadane prawie dwa lata temu. Tutaj jestem tylko userem, więc teraz nie mi podejmować takie decyzje. Mnie zaś możesz dodać do ignorowanych, jeśli sprawi to, że poczujesz się lepiej :D .

Nie dziwię się, że tak chętnie dawałeś ostrzeżenia skoro poczucia humoru próżno u Ciebie szukać.

• Like 1
  • Thanks 1

15 minut temu, EvilKillaruna napisał:

Wracając do tematu, taka ciekawostka przy okazji labowej ankiety migracyjnej. Ruch organiczny:

• PPC: 107.3K
  • PCL: 46.4K
  • ITH: 43.3K
  • ForumPC (bo też się przewinęło w propozycjach): 6.1K

Ładny wynik Pure'a.

To są PV czy użytkownicy? Analytics?

4 minuty temu, Katystopej napisał:

Trzeba wziąć na klatę co się odwaliło i nie obrażać o włane błędy.

A kto tu sie obraza? Ja sie zasmialem a @EvilKillaruna odniosl sie tak jak sam widziales, ja wiem, ze niektorym modom tam sie poprzewracalo w glowach, ale jak widac mentalnosc zostala nawet tutaj gdzie jestesmy rowni. 

Dnia 30.10.2024 o 09:15, tomcug napisał:

Zbierzcie "do kupy" wszystko, co trzeba zmienić/dostosować i zostanie to zrobione.

A szczerbol lubię ten %-)

Chcialbym zostac mianowany czyms nie gorszym niz admin. ;-) 

• Like 1

1 minutę temu, sonio napisał:

Też się melduje. Może ostatnie lata słabo na labku działałem, to jednak czasami warto było wejść. Mam nadzieję, że tutaj przynajmniej w połowie będzie tak samo dobrze.

będzie o wiele lepiej, cos nowego, dwie potężne ekipy sie zjednoczą i powstanie mega stajnia dla fanatyków PC i technologii, 

• Like 1
  • Upvote 2

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...